středa 14. prosince 2016

Tipy na levné vánoční dárky pro kamarádku, sestru nebo mamku

Ahoj holky,

určitě i vy si lámete hlavu s tím, co koupit pod stromeček kolegyni z práce, kamarádce nebo třeba sestřence. Já už sice dárky nakoupené mám a většinou mám nápadů dost, ale někdy bych "hlavní" dárek chtěla doplnit ještě nějakou maličkostí a ty se už vybírají o mnoho hůř. Proto Vám dneska ukážu moje tipy na drobnosti, které potěší snad každou ženu.

První věcí, která udělá radost je nějaký koupelový přípravek - mne nejvíc baví různé koupelové koule a balistiky. Pokud se Vám nechce utrácet za Lush, sáhněte po značce Bomb Cosmetics, která je také krásně barevná a voňavá, ale ceny jsou přimeřené. Pokud chcete koupit přímo zabalený kosmetický balíček jistě neuděláte chybu balíčky značky Farmona, která je specialistou právě na koupelové a tělové přípravky. A ani velká koupelová sada Vás nezruinuje. 

Pokud víte, že Vaše kamarádka má doma jenom sprcháč a věci do vany neužije, určitě jí uděláte radost sprchovým peelingem. Pro zimní období bude nádherná vůně čokolády a pomeranče v tělovém peelingu Belgická čokoláda od značky Dermacol. 
A co by to bylo za relaxaci bez plamínku svíčky. Zimní období krásně zpříjemní jiskřivé vůně svící Yankee Candle. Nemusíte utrácet přímo za velkou svíci, radost udělá i malá votivní svíčka, která se dá pálit jak klasicky ve svícnu, tak se dá také nakrájet do aromalampy a dá se použít jako vonný vosk.
I pro milovnice líčení mohu doporučit nějaký ten levný kousek. Třeba tvářenka v jemné narůžovělé barvě od české značky Regina sedne každé ženě. Lak v jemné tělové barvě od značky Bourjois nebude také přešlapem. Oční linky ve fixu od L´Oréalu jsou mou stálicí už několik let, proto bych klidně vybrala kamarádce jedny z nich. 

Máte s kolegyněmi společnou vánoční párty a kupujete každé z nich nějakou maličkost a musí být pro všechny stejná? Balzám na rty bude ideální volbou. Ať už zvolíte sladký muffinový balzámek značky Holika Holika nebo naopak elegantní plechovku od Labella, určitě s nimi neuděláte chybu.



Všechny z těchto výrobků jsou k zakoupení na eshopu Notino.cz za cenu okolo stovky.

Kupujete si dárky s kolegyněmi v práci nebo s holkama ve škole? Nebo obdarováváte jen ty nejbližší kamarádky a rodinu?

M.

18 komentářů:

  1. Takové dárky by mě určitě potěšily :-) nejvíc asi svíčky a koupelové věci :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda věnuji různé svíčky či kosmetiku, takové věcičky udělají radost i mně :D :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažily jsme se vybírat univerzální dárky, které by udělaly radost každé z nás holek a žen a myslím, že se nám to povedlo.

      Vymazat
  3. Bomby do koupele jsou roztomilé, pořídila bych je pro sestřenku, ale i sama pro sebe :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupelové věci udělají vždycky radost, já sama je miluju a taky je ráda darovávám.

      Vymazat
  4. Drobné dárky si vyměňuji jak s kolegyněmi, tak kamarádkami a pro tyhle účely jsou skvělé právě tyhle drobnosti, nestojí moc a přitom dokáží udělat velkou radost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme naštěstí dárečkování docela omezily, takže si už dárky dávám jenom s těma nejlepšíma kamarádkama a s ostatníma si raději zajdeme na kafe nebo na drink.

      Vymazat
  5. Super tipy, já si nechám určitě nadělit nějaké laky na nehty.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš dobré, že je ti rodina schopná vybrat laky, to bych manželovi nesvěřila :-D

      Vymazat
  6. Dala jsi skvělé tipy :) Tyhle votivky by mě také velmi potěšily :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yankee je klasika, která udělá radost vždycky a já je jako dárek dávám ráda.

      Vymazat
  7. Z tvého výběru by mě potěšilo úplně všechno :). Obzvlášť svíčky a věci do koupele, protože to si teď užívám víc, než kdy jindy :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  8. Mňa zaujala tá sada od Farmony. Už som mala od nich jednu a bola som s ňou spokojná aj napriek tomu, že nestála tak veľa, je kvalitná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám Farmonu ráda, hlavně jejich soli do koupele jsou boží a za pár korun.

      Vymazat