úterý 13. prosince 2016

Voňavý haul - relaxujte s eshopem kouzlokoupele.cz

Ahoj holky,

včera nám přišel úžasně sladký balíček z "kosmetické cukrárny", kterou najdete na adrese kouzlokoupele.cz a to bysme nebyly my, abysme Vám neudělaly trochu chutě a celou tu krásu Vám neukázaly.


Na eshopu Kouzlokoupele najdete celou škálu sortimentu značky Bathora, která se zaměřuje na výrobu úžasně voňavých koupelových bomb různých designů a vůní, dále také v sortimentu najdete voňavé bylinné koupele, balzámky na rty nebo relaxační bytové vůně v podobě svíček nebo vonných vosků.

Všechny výše jmenované výrobky jsou křehkým zbožím, ale při objednávce z eshopu se nemusíte bát, že se obsah balíčku po cestě rozbije. Holky z Kouzlakoupele balí výrobky pečlivě do bublinek a obsah krabičky navíc ještě zasypou pěnovou vystélkou. 


Každý z výrobků je také krásně zabalený v sáčku - buď průhledném celofánovém nebo papírovém s pastelovými vzory. Každý sáček je opatřen nálepkou s logem eshopu. Díky tomuto krásnému balení můžete kosmetiku ihned darovat.


Co jsme v balíčku našly my?

Prvním sladkým pokušením je šumivý koláček DA BABA BOOM!, který má vzhled růžového "pocukrovaného" muffinu, který voní sladkokysele v kombinaci broskví s jablky. Druhý koupelový koláček je Svěží vánek - přesně odpovídá svému jménu, vůně je jemná vůně čaje s kapkou ovoce. Zelený dortík ozdobený růží má naopak sofistikovanou vůní měsíčku, růží, doplněné tóny jablek a jahod.


Velký růžový květ je šumivá daisy s názvem Delikátní koupel a vůně je vážně delikátní vůní citrusů. Šumivá koule zdobená jahodou voní jako jahodový šejk. Pro milovníky čistých vůní bylin je ideální koupě bylinného sáčku do koupele, který máme s vůní Grapefruitu a citronové trávy.


Koupelová zmrzlina je něco pro labužníky a také můj favorit. Voní přesně jako vodní meloun s okurkou a to jsou přesně vůně, které já miluju.



Poslední kousek sice není koupelový, ale je také relaxační a jedná se o Voskovou vonnou čokoládu se zajímavou vůní a to granátové jablko a vanilka. Tato vůně mi přijde vážně unikátní a já jsem se s podobnou vůní snad ještě nesetkala. Je to úžasný mix svěží a sladké vůně a bude vonět vážně všem.


Zaujala Vás značka Bathora? Doufám, že ano, protože podle mého může konkurovat i mnohem dražším koupelovým značkám a to díky svému zajímavému sortimentu a především díky příjemným vůním. Pokud jste se ještě pro koupi výrobků této značky nerozhodly, počkejte si na recenzi, která bude brzo, tam se o nich dozvíte více.

Hezký čtvrtek 

M.

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Vypadá to nádherně, že? A navíc to božsky voní :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To jsme moc rády. Stojí za to eshop omrknout. Kdo by nechtěl dostat takový krásný a voňavý dáreček, že?

      Vymazat
  3. Ta koupelová zmrzlina je bezkonkurenčně nejlepší :D Achjo, já chci vanu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zmrzlina je úžasná. Já bych bez vany nemohla existovat :D Snad se jednou taky vany dočkáš.

      Vymazat
  4. tak to sú aké skvelé produkty :) tá zmrzlina :) hihi
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že znám další e-shop s krásnou nabídkou :)

    OdpovědětVymazat