neděle 1. ledna 2017

Bez čeho se neobejdeme ani v roce 2017 aneb oblíbenci roku minulého

Ahoj holky,

stejně jako každý rok, i letos tu máme pro Vás souhrný článek o našich oblíbených kosmetických produktech loňského roku. Letos je však seznam "must have" poněkud chudší, s věkem asi naše nároky prudce stoupají a jen tak nás něco neohromí. Proto jsme vybraly pouze 5 naších loňských objevů, které s námi putovaly i do roku 2017.


Prvním z must have není tak úplně kosmetický produkt, ale jedná se o pomůcku na nanášení makeupu - Beautyblender. Tuto sladkou růžovou houbičku jsme si oblíbily natolik, že k aplikaci makeupu nepoužíváme už prakticky nic jiného, po štětcích jsme nesáhly už pěkně dlouho. Pokud jste o téhle houbičce ještě neslyšely, přečtěte si náš starý článek - zde. Toto zázračné vajíčko Vám totiž zvládne udělat pleť jako z photoshopu. 



Druhou věcí, bez které se neobejdu je dobrá řasenka. Protože nemám ráda umělé kartáčky, ale preferuji velké štětinové hřebínky, řasenka značky Collistar Supermascara Threedimensional je pro mne ta pravá. Ovšem kromě ideálního kartáčku, má tato řasenka pro mne i ideální obsah. Řasenka krásně prodlouží, zahustí a nezatíží řasy - vydrží natočené. Tato řasenka podpoří pronikavý a svůdný pohled a oči díky ní získají hloubku. 



Tento produkt jsem si sice koupila až v 3/4 roku, ale už teď můžu říct, že bude mým velkým parťákem i v tom roce letošním. Řeč je o matujícím fixačním spreji Matte Finish Fini Mat od NYXu. Díky tomu spreji mi make-up vydrží prakticky v nezměněném stavu celý den a navíc mi zajistí, že se o mnoho méně mastím a nemusím se během dne téměř přepudrovávat. Super se s ním pracuje, rozprašovač je jemňouký a funguje jak má. Můžu vřele doporučit.


Bez čeho si nedokáži letošní rok přestavit, je pro mě objev loňského roku a to make-up HD Liquid Coverge od Catice. Je to naprosto dokonalý make-up. Už jen to balení s pipetnkou je super. Make-up je lehoučký, není na pleti téměř vidět a přesto perfektně kryje. Dokonale s pletí splyne a drží celý den. Mám několik odstínů a nedám na něj dopustit. Super je také to, že ho lehce seženete v drogérii. Pokud si chcete připomenout recenzi, tak mrkněte sem.




A pokud bych měla jmenovat jednu tvářenku, kterou jsem si loni oblíbila nejvíce, tak je to bezesporu Rebel Bouncy od Kiko. Mám celkem 3 odstíny a nedám na ně dopustit. Jednak má tvářenka překrásný obal a velice unikátní texturu, která je nadýchaná až krémová, ale na pleti se přemění v pudrovou. Krásně se s ní pracuje, má sytou barvu a dobrou výdrž. Dokonalost. 


Co byl Váš největší kosmetický objev minulého roku? Máme některé must have stejné?

M.

14 komentářů:

  1. Já tomu beauty blenderu nějak nepřišla na chuť. :) Ale ten makeup od Catrice bych ráda vyzkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkoušela jsi originál? Já jsem zkoušela originál i ty různé no name značky a vůbec se to nedá srovnat.

      Vymazat
  2. U mňa riasenka devilash, rúže jordana, na pleť marulový a arganovy olej, na pery balzam nuxe a krém na ruky tiež nuxe :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Devilashka byla vážně skvělá, oleje na pleť máme obě taky rády i značku Nuxe. Jaké rtěnky od Jordany používáš? S těma nemáme moc zkušeností.

      Vymazat
  3. Make-up od Catrice jsem si pořídila, vyzkoušený ho zatím nemám, ale věřím, že budu taky spokojená. A jinak by mně lákal fixační sprej od NYX.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten makeup je jednoduše boží, tak hezkou pleť jsem neměla ani s dražšími kousky.

      Vymazat
  4. Must haves stejné nemáme, i když jsem si taky k předčasnému Ježíšku pořídila jednu tvářenku od Kiko (ale z jiné řady). Vlastně ani nevím, jak byl můj objev roku, dobrá otázka k zamyšlení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky od Kika jsou skvělé všechny, které jsme zatím zkoušely. Někdo třeba kosmetické objevy nemá, když používá pořád stejnou kosmetiku, ale my to rády střídáme a vybraly jsme do topky tyhle.

      Vymazat
  5. Nezkoušela jsem ani jeden z produktů, ale Kiko už mě dlouho láká. Já za objev roku opvažuju Clinique řasenku a Bobbi Brown BB Cream, který je vážně skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna Clinique a Bobbi Brown jsou značky, se kterýma moc zkušenosti nemáme. Které konkrétní kousky bys nám doporučila?

      Vymazat
  6. Tiež suhlasim s makeupom Catrice. Je doslova užasnýýýý!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý, co? Vyrovná se mnohem dražším parfumérkovým značkám.

      Vymazat
  7. Ten makeup od Catrice také asi vyzkouším , už jsem o něm přemýšlela , když jsem četla recenzi.

    OdpovědětVymazat