pondělí 23. ledna 2017

Limitovaná paletka očních stínů Fortune Favours The Brave do Makeup Revolution London

Hezké pondělí Všem,

už jsem myslela, že vám recenzi na tuto božskou limitovanou paletku od Makeup Revolution ani nenapíšu. Není to tak, že by si recenzi nezasloužila, to naopak, ale jelikož se jedná o limitku, tak již nebyla k sehnání. Teď se naštěstí pro vás opět objevila na notino.cz, tak vám hned jdu povědět můj názor na ní.





Začnu balením, které je dle mého moc povedené. Paletku dostanete zabalenou ještě ve zlatém papírovém přebalu, avšak zlatou matnou barvu má také samotná paletka. Leskle zlatý je pouze znak limitky, kterou MUR vytvořilo ve spolupráci s Britishbeautybloger.  


Paletka obsahuje celkem 30 stínů, které jsou kryté ochrannou fólií, kde je uveden název každého stínu. Najdete zde jak neutrální matné stíny, tak stíny třpytivé, mramorované či metalické. Od těch světlejších, po zlaté, růžové, modré, zelené až tmavě fialové či černou barvu. 


Stíny jsou rozdělené do 4 řad, které jsou uprostřed oddělené prostorem pro štěteček. Ten má dva konce a to placatý na nanesení stínů a „blending“ na rozmazání přechodů. Štětiny jsou umělé a docela jemné. Přiznám se, že jsem ho nepoužila, ale v případě nouze by mohl být použitelný. V celém horním víčku je pak zasazené obrovské zrcátko s kterým se nalíčíte naprosto s přehledem. Navíc je paletka poměrně lehká a bytelná, takže cestování s ní bude hračka.



Všechny stíny jsou výborně pigmentované a to včetně matných i světlejších odstínů.  Třpytivé stíny jsou krásné jemné a máslové. Dokonce i ty matné nejsou nijak suché, ale také mají hedvábnou texturu, což je na tak levnou paletku fakt úžasné. Stíny moc nepráší a neopadávají. Hezky se nanáší a skvěle se mezi sebou blendí. Co se týče výdrže, tak i tu musím pochválit. Sice používám bázi, protože mám dost mastná víčka, ale i tak stíny dobře drží a především neztrácejí intenzitu během dne.



Já jsem s paletkou maximálně spokojená a všem jí vřele doporučuji. Za cenu necelých 500 Kč dostanete vzhledově povedenou paletku s více než kvalitním obsahem.

Zaujala vás paletka?

Radu



6 komentářů:

  1. Pěkné swatche i recenze. Využila bych jen ty tmavé barvy. Jako celek, působí krásně a to zrcadlo je velké plus. Budu doufat, že je tu uvidím nanesené i na očích. Já vyčkávám zásilku na MR Flawless :)

    OdpovědětVymazat
  2. je skvelá! :) ja mám veľmi rada paletky Revolution, podľa mňa sú za skvelé ceny a navyše úžasne pigmentované :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta vypadá hodně dobře! :) Líbí se mi i složení odstínu a ta pigmentace, wow! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka je nádherná a sestava barevnosti stínů se mi líbí. Já jenom mám vždycky u MUR problém s obaly, vždy se na nich něco po****. Buď se seškrábe potisk, nebo u rtěnek uvolní víčko, u zapečených tvářenek se mi dokonce víčko vylomilo ale nadruhou stranu je produkt uvnitř z velmi kvalitní.

    OdpovědětVymazat