pátek 27. ledna 2017

Biofficina Toscana - Italský klenot mezi peelingy

Krásný den Všem,

Italskou přírodní značku Biofficina Toscana, jsme vám představily již zde. Dnes však od bytových vůní zamíříme ke kosmetice. Když jsem si mohly vybrat něco na testování, tak jsem klasicky zamířila do sekce peelingů na tělo, protože ty já zkrátka zbožňuji a baví mě zkoušet a objevovat nové. A jeden naprosto úžasný vám dnes představím.




Peeling stejně jako ostatní produkty této značky mají elegantní, jednoduchý a čistý design balení. Jedná se o bílý plast s červeným a černý potiskem. Na šroubovavím víčku pak najdete vyobrazeno logo značky. Po otevření má peeling ještě ten plastový kryt, který jsem však nefotila.


Jako první mě dostala naprosto luxusní slaďoučká vůně. Přestože se jedná o peeling s granátovým jablkem, tak to z něj necítím vůbec, nebo úplně maličko. Já zněj jednoduše cítím oříšky. Zkrátka mi voní jako ořechový krém a podobně i vypadá. Je to jemňounká hnědá hmota s černými zrníčky, což předpokládám jsou nametá zrníčka z oněch granátových jablek. Kromě těchto zrníček se v peelingu nachází ještě jiné velikosti exfoliačních částeček, které se skládají z rozdílných, avšak vzájemně doplňujících látek jako jsou ony zrníčka z organických granátových jablek, mořská sůl, cukr a hydrogenuhličitan. Kromě toho obsahuje různé oleje a másla.


Díky tomu je konzistence hodně specifická. Je taková „mazlavá“ ale přitom hutnější. Už při nanášení je znát, že je peeling hodně výživný a regenerační. Zkrátka a dobře během obrušování je znát, že pokožka vstřebává všechny výživné látky, ale zároveň se jemným peelingem zbavuje těch nepotřebných. Díky jemným a menším zrníčkům je obrušování příjemné, šetrné avšak zároveň dostatečně účinné. Pokožka se zbaví veškerých nečistot a suché kůže. Je neuvěřitelně jemná, hladká, vyživená a také provoněná. Nezanechává mastný povlak, přesto je kůže řádně vyživená a hydratovaná, což velmi ocení suchá pokožka, ale také ty co se nerady po koupeli mažou. Po tomto peelingu to není potřeba. Já si peeling velmi oblíbila a přiznám se, že jej kromě těla používám i na obličej, protože je to fakt požitek.

Peeling, stejně jako ostatní produkty značky, můžete zakoupit na oficiálním eshpou biotoscana.cz

Už jste tuto přírodní značku zaregistrovaly? Zalíbil se vám peeling stejně jako mě?

Radu






8 komentářů:

  1. Teda tak ten vypadá fakt dobře! Já mám od nich peeling na rty a je super!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je i peeling na rty tak skvělý jako tento, tak ho určitě musím také vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. Hmmm, vypadá luxusně a vůně oříšků by mi sedla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůni si hodně užívám, je moc příjemná a dost neotřelá.

      Vymazat
  3. Značku vůbec nepoznám, ale peeling mě zaujal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda. Já mám kosmetiku této značky čím dál radši.

      Vymazat