neděle 16. dubna 2017

Krásná rozjasněná pleť s Bourjois Radiance – makeup a korektor

Krásné ráno,

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na dva skvělé produkty od Bourjouis, které jsme dostaly na testování od eshopu Elnino. Jedná se o novinky loňského roku a oba jsou z řady Radiance, která slibuje přirozený rozzářený vzhled, což se teď na jaře jistě hodí.



Make-up je v tubičce a vymačkává se snadno. Jeho konzistence je sice tekutá, ale taková hutnější až krémová. Můžou zato asi obsažené hydratační složky, protože make-up opravdu pleť hydratuje, proto je vhodný spíše pro pleť normální až sušší. Pokud máte pleť mastnou tak se mu obloukem vyhněte, jinak se budete během chvíle nehezky lesknout.


Make-up slibuje že pleť sjednotí, okamžitě rozjasní a přitom neucpává póry a nechá pleť volně dýchat. Se vším můžu naprosto souhlasit. Make-up opravu hezky a přitom přirozeně kryje, ale netvoří masku. Na obličeji je opravdu lehounký, pleť vypadá po použití svěže, odpočatě a opravdu rozzářeně. Ovšem žádných třpytek nebo shimmeru se bát nemusíte, nic z toho make-up neobsahuje.


Já mám nejsvětlejší odstín 01 Rose Ivory a je světlý hezky, ale určitě to stále není nic pro úplné bledulky. Přestože po vymáčknutí vypadá make-up dost žlutě, tak po rozetření má růžovější podtón. Naštěstí není nijak markantní, takže ho můžu nosit i já s opačným podtónem pleti. Make-up se krásně roztírá a zapracovává do pleti, ať již prsty či houbičkou. S pokožkou splyne a nesedí na ní. Navíc opravdu můžu potvrdit,že neleze do pórů a tím pádem je neucpává.


Make-up jsem si opravdu oblíbila, protože vypadá přirozeně a svěže. Dělá krásný odpočatý finnish a především hezky drží celý den. Nijak se nevytrácí ani nedělá mapy. Za sebe jej můžu vřele doporučit.


Další produkt, který jsem mohla vyzkoušet je hodně vychvalovaný korektor Radiance Reveal, který je speciálně určený na citlivou oblast kolem očního okolí. Korektor má krásné balení a nanáší se pomocí aplikátoru s houbičkou, která je velice příjemná. Korektor má super konzistenci, která je hydratační, takže nejen, že hezky oční okolí zvláční, ale také nezalézá do vrásek.


Co se týče krytí, tak to je více než slušné. Kruhy kryje dostatečně a navíc díky světlému  odstínu 01 Ivory oční okolí hezky projasní. Přestože je určen především pod oči, tak ho sem tam máznu také na nějaké to začervenání či pupínek a i tyto nedokonalosti umí dobře zamaskovat. Po zapudrování drží korektor většinu dne. Já jsem s ním velmi spokojená a ráda si jej pořídím znovu.


Máte zkušenost s těmito produkty? Máte rády Bourjois make-upy?

Radu


10 komentářů:

  1. Oba výrobky me hodně lákají, tak uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu stojí za vyzkoušení. Minimálně ten korektor nemám naposledy :)

      Vymazat
  2. Korektor mám taky a jsem s ním moc spokojená a ráda ho používám. Nad makeupem jsem taky přemýšlela, ale nakonec jsem sáhla po Healthy mix a dobrý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor byl skvělý, ale už mi došel. Musím se podívat po dalším balení. Healtyh mix jsem ještě nezkoušela, ale teď jsem si pořídila jejich 123 Perfect, nebo jak se jmenuje, tak jsem zvědavá jak se mi osvědčí ten.

      Vymazat
  3. Korektor vypadá lákavě :). Já používám stále dokola tekutý Catrice, tak bych mohla udělat změnu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice korektor jsem taky používala pořád dokola a pak jsem vyzkoušela tento a od té doby jsem po jiném nesáhla. Tento Bourjois mi mnohem lépe sedí na oční okolí, dobře se zapracuje a vypadá dle mého lépe a přirozeněji než Catrice.

      Vymazat
  4. Make-up som mala vzorku, ale keďže mám mastnú pleť, tak som hneď zistila, že to nie je nič pre mňa. A korektor som ešte neskúsila, ale počúvam naň len chválu, takže určite ho skúsim.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. zaujal ma ten korektor, pretože dlho hľadám nejaký rozjasňujúcejší a jemnejší :) napríklad Catrice mi nevyhovuje svojou hustotou, príde mi veľmi "ťažký", a mám radšej niečo jemné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Ten korektor mě hodně láká 😊

    OdpovědětVymazat
  7. Skúšala som make-up i korektor. Make-up mojej zmiešanej pleti príliš nevyhovoval, ale korektor bol vynikajúci a zrejme si ho kúpim znovu :)

    OdpovědětVymazat