pondělí 24. dubna 2017

Prvomájové nehty ve stylu rozkvetlých třešní - nailart

Ahoj holky,

už dlouho se na blogu neobjevil žádný nailart, že? Ale protože je za rohem první máj, rozhodla jsem se, že pro Vás vytvořím nehty v romatickém duchu, které se budou hodit přesně na promájovou procházku pod rozkvetlými třešněmi. Pokud si říkáte, že jste na zdobení nehtů nešikovné, nebojte se, dnešní nehtový look zvládne vytvořit každá z Vás.


Co k vytvoření nailartu potřebujete? Odlakovač, vatovou štětičku nebo štětec k očistění přebytečného laku, base a topcoat, 2 barevné laky podle Vašeho přání, zdobící pásku na nehty a sáček nebo fólii.

Já jsem použila:

  • Eveline kondicionér na nehty 8v1 jako basecoat,
  • Eveline Gel extreme vrchní lak s gelovým efektem,
  • Gabriella Salvete Nude Enamel v odstínu č. 1,
  • Gabriella Salvete Nail Enamel v odstín č.
  • Dermacol Express odlakovač na nehty bez acetonu,
  • zdobící pásku ve stříbrném odstínu z Ebay.
Postup je velmi jednoduchý. Nemusíte se toho bát a za pár chvil máte vytvořeny stylové nehty na romantickou schůzku.


1.  Po nanesení podkladového laku nalakujeme celou plochu nehtu světlejším ze zvolených odstínů. I když se jedná o podkladovou barvu, doporučuji nalakovat dvě vrstvy laku.
2. Po důkladném zaschnutí na nehet nakapejte přímo štětečkem kapky laku, pro nejlepší mramorovaný efekt je dobré nenést kapky laků cikcak, aby se mohly mezi sebou dobře promíchat.
3. Jednoduše vezměte mikrotenový sáček nebo igelitovou složku na papíry a přes kapky laků ji přiložte. Potom fólii trochu "zakroužete" po nehtu a barvy se do sebe vpijí. Důležité je na fólii příliš netlačit, protože se Vám může stát, zejména pokud není lak dost kvalitní nebo není zaschlý, že si jej na nehtu "shrnete". Pokud máte barvu přetáhnutou mímo nehet, teď je ta nejlepší doba si kůžičku dočistit štětečkem namočeném v odlakovači.
4. Když Vám nehty pořádně zaschnou, nezbývá už nic jiného než je dozdobit dekorační páskou. Tu jednoduše za jeden konec nalepíte podle požadovaného místa zdobení a pásku táhnete podobně jako lepící pásku, na druhém konci pásku ustřihnete. Dobré je pásku ještě pořádně uhladit bříškem prstu, aby se nikam nehla a nakonec zalakovat vrchním lakem.


Ač se u nás na blogu již objevila recenze na většinu ze zmíněných výrobků, nedá mi to, abych Vám i přesto k produktům neřekla pár slov. Všechny totiž patří mezi naše stálice, které si kupujeme už poměrně dlouhou dobu. Péče o nehty od značky Eveline Cosmetics si nás rychle získala a to díky Eveline nehtovému kondicionéru, stejně tak i topcoatu s gelovým efektem Gel Extreme máme doma už několikátou lahvičku. Nehtový kondicionér 8v1 nejen že nehty léčí, ale také výrazně prodlužuje výdrž barevného laku. Stává se Vám také u gelového topcoatu, že Vám v průběhu nošení laku povrh nehtů popraská? Mi se to stávalo často, především s běžnými nadlaky s drogérie. U Gel Extreme se toho naštěstí nestává. Po nalakování je nehet pevný, lesklý. Velký výběr produktů značky Eveline můžete zakoupit na eshopu Notino.cz, odkud je také máme my.


Co se týče barevných laků od Gabrielly Salvete, tak ty jsou pro nás top z drogérie. Můžete si mezi nimi vybrat nejen z velké spousty odstínů, ale také i různých finišů. Laky na nehty od Gabrielly Salvete se vyznačují dobrou výdrží (cca 5 dní), rychlým schnutím a dobrým krytím. Zrovna zmíněný bílý lak je pro mne stálicí už několik let, protože jsem v drogérii lepší a lépe krycí bílý lak nesehnala.


Posledním zmíněným produktem je expresní odlakovač od Dermacolu. Velmi rychle se s ním pracuje, dobře odstraňuje i různé třpytkaté nebo pískové laky a díky tomu, že neobsahuje aceton, nehty nevysušuje. 


Znáte péči o nehty značky Eveline? Taky máte rády laky od Gabrielly Salvete?

M.

8 komentářů:

  1. Wow, tohle se ti teda povedlo, vypadá to skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, navíc to nebylo vůbec složité i když se to může zdát :)

      Vymazat
  2. Vypadá to opravdu moc hezky. Určitě se nechám inspirovat a taky vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda. Pak se pochlub jak se ti nehtíky povedly :)

      Vymazat