neděle 30. dubna 2017

Remington Air Plates - recenze první žehličky na vlasy s pohyblivými plochami na světě

Krásné ráno holky,

dnes se s vámi podělím o mé dojmy z revoluční novinky na vlasy a to konkrétně nové žehličky Remington Air Plates. Žehličku jsem mohla vyzkoušet díky portálu Blogerky.cz, kde se mi podařilo vyhrát v jejich výzvě právě tuto žehličku. Byla jsem z toho neskutečně šťastná, protože na tepelnou úpravu vlasů důvěřuji právě značce Remington. Mám od ní fén, kónickou kulmu i žehličku/styler na vlasy. A na žádný z těchto produktů nedám dopustit. Proto jsem se na tuto novinku moc těšila.



Určitě musím zmínit, že jedná o nejmodernější světovou inovaci, kdy se žehlička na vlasy dočkala systému pohyblivých ploch. Ty mají keramické plochy s titatem, které se přizpůsobí vlasům a zajistí tak maximální kontakt při úpravě každého vlasu.



Ještě se zastavím u těch pohyblivých ploch. Ve skutečnosti to znamená, že ty žehlící destičky nejsou pevně spojené s vnější části žehličky, díky čemuž je chladnější na dotyk a umožňuje jednoduše uchytit žehličku za špičku pro maximální kontrolu během účesu. Přiznám se, že jsem nebyla zvyklá při žehlení držet oba konce žehličky, ale zde jsem to vyzkoušela a musím říct, že to funguje super. Přijde mi, že díky tomu se pramen v žehličce rovnoměrně rozprostře a dobře „přimáčke“. Díky tomu stačí projet pramen jednou, maximálně 2x aby byl dokonale rovný. Takže opravdu má tato technologie něco do sebe. Přestože jsou žehlící plochy dost velké, tak se mi osvědčilo dávat pramen do středu žehličky nebo více ke konci, kde lépe kontrolujete stisk žehličky. Při kraji se mi stávalo, že se mi vlasy trochu zadrhávaly.



Samozřejmostí je displej s nastavitelnou teplotou a to od 150°C do 230°C. Žehlička Air Plates je připravena a nažhavena během 15 sekund. Co hodně oceňuji je automatické vypnutí po 60 minutách neaktivity. Žehlička se zapínám tlačítkem on, které se přidrží 2 sekundy a poté začnou na displeji svítit modré ledky, signalizující zahřívání na nastavenou teplotu. 1 puntík je nejnižších 150 stupňů a pět puntíků značí maximální teplotu. Ta se ovládá stiskem tlačítka on. Když světýlka blikají tak se žehlička nahřívá, jakmile blikat přestanou je teplota nastavena.


S žehličkou se mi pracovalo výborně. Je lehká, úzká a stačí jeden tah, aby byly vlasy hezky vyžehlené a rovné. Vyžehlit mé dlouhé vlasy mi trvalo jen pár minut. Po vyžehlení jsou vlasy jednak 100% rovné, ale také krásně lesklé a hladké. Musím říct, že se mi i konečky zdají lépe vyžehlené a míň vysušené než s použitím původní žehličky.  Jinak co se týče výdrže, tak rovné vlasy mi vydrží po žehlení až do dalšího mytí, tj. v mém případě tři dny, což je paráda. 

Samozřejmě jsem vám nafotila výsledný efekt na vlasech. Mé vlasy se lehce vlní a jakmile je větší vlhkost vzduchu, nebo zmoknou (viz. foto před), tak se mi hned zvlní, zkroutí a vypadají krepatě. Stačilo pár tahů a vlasy jsou excelentně rovné, hladké a zářivé. Myslím, že fotky mluví za vše.


Díky úzkým žehlícím plochám a zaoblenému tvaru se s žehličkou dají dělat také vlny. Mě se vlny žehličkou moc líbí, ale měla jsem problém s tím, že mi nikdy nedrží. Po natočení se mi většinou hned rozpadnou, proto jsem byla zvědavá jak si v tomto povede tato žehlička. Přestože se mi stále nedaří vlny žehličkou, takové jak bych si představovala, tak musím ale říct, že výdrž vlnek je celodenní. Takže za mě velký palec nahoru.

Celkově se mi novinka moc líbí a osvědčila se mi na výbornou. Jedná se o krásný, elegantní a maximálně šetrný kousek, který ocení každá žena, která dbá o svou korunu krásy.

Také důvěřujete značce Remington? Co na tuto novinku říkáte? 

Radu


8 komentářů:

  1. Mne se moc líbí! Vypadá spolehlivě 😊Ještě jsem se s takovou nesetkala. Díky za pěknou rezenci! S corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se ti líbí a přijde ti recenze užitečná. Osobně můžu Remington jedině doporučit, je to pro mě záruky kvality a skvělých výsledků.

      Vymazat
  2. Ja si vlasy nežehlim, pretože ich mám stále rovné ale vyzerá že funguje skvelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím. Já si vlasy taky nežehlím moc často, ale občas zatoužím po absolutně rovných vlasech a to je žehlička nutností. Tato funguje perfektně.

      Vymazat
  3. Vypadá vážně dobře! Já ty oba konce při rovnání asi nedržím, ale při vytváření vln právě jo, takže tohle je vážně plus!:) Remington žehliču jsem vyhrála v předchozí výzvě a jsem maximálně spokojená!
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že při vlnění je ta chladná špička rozhodně plus. Osobně se mi ale vlnky žehličkou nedaří tak jak bych chtěla. Musím ještě cvičit, nebo možná na ně nemám ideální vlasy. Nevím.

      Vymazat
  4. Také se mi vlasy kroutí a přála bych si mít rovné vlasy! Tohle vypadá velmi dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, žehlička funguje opravdu skvěle. Navíc vyžehlené vlasy, dlouho udrží rovné :)

      Vymazat