úterý 4. dubna 2017

Vyjarněte svůj byt pomocí květinových dekorací

Ahoj holky,

tak jsme se konečně před časem dočkaly jara a s ním tepla a hlavně sluníčka. Já si ho bohužel díky nemoci nemůžu užívat tak jak bych chtěla, proto si příchozí jaro užívám alespoň skrz jarní dekorace a výzdobu. Právě o tu bych se s vámi dnes ráda podělila.


Jaro pro mě symbolizují kvetoucí rostliny, stromy a ptáčci. Proto jsem vzala větvičku ze stromu, nechala jí vyschnout a pak jí stačilo ozdobit pár umělými kvítky, navázat dřevěné ptáčky (Nanu Nana). Barvu a hravost celé dekoraci dodávají dvě růžové pom pom ozdoby z papíru. Ty k nám doputovaly v dárkovém balíčku od Essence.


Jelikož jsem letos začala zase více malovat a tvořit, zkusila jsem si nakreslit svůj první obraz na plátno. Zvolila jsem si jednoduchý motiv květináče s rozkvétajícími kvítky. Dominantou je pak nápis Spring is in the Air. Vím, že obraz není dokonalý, ale na první počin se mi líbí. Co říkáte?


Jarní dekorace mi nesmí chybět ani na parapetu. Tam mám nejčastěji různé svícínky, svíčky, kytky a pak zase ty ptáčky. Kytky mám jak živé viz. Aloe Vera v motivačním květináči z Pepka, tak i umělé sukulenty z Kiku, které vypadají jako živé.



 Jeden jsem si postavila do dřevěného domečku (Bonami) a druhý jsem vložila do bývalého svícnu (Kik).


V proplétaném stojánku (Yankee Candle)  na svíci mám schovanou svíci Bath&Body Works a hned vedle ní mám krásný svícen ve tvaru lotosového květu (Kik). Společnost jim dělají dřevění ptáčci opět z Kiku a pak bílí keramičtí z Nanu Nana.



Co by to bylo za ptáčky bez klícky, že ano? Tu svou mám z Kiku, ale neukrývá žádného ptáčka zpěváčka, ale jarní svíci BBW. A docela jí to sluší, co říkáte? Vše hlídají ušáci s růžovou mašličkou z Pepca.


Polici s pár knihami jsem ozdobila přírodní dřevěnou bedýnkou, kterou jsme dostaly společně s novými produkty na akci L´Oréal. Do ní jsem postavila vyšší svícen a před ní vázičku (Pepco) s umělou větvičkou třešňového květu (Kik). Nahoru jsem ještě postavila růžového ptáčka (Kik) a bok mi zdobí srdíčko, které jsem dostala k narozeninám.



 Co by to bylo za jaro bez živých květů ve váze? Jelikož mám v březnu narozeniny, tak mi vždy celý měsíc dělají radost. Nejradši mám tulipány, růže a gerbery.



Co vy a jarní dekorace? Líbí? 

Radu








8 komentářů:

  1. Mas to nadherne, klicku jsem take chtela, ale bohuzel nesehnala. Moc se mi libi svicen ve tvaru lotosu.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Já na ní narazila náhodou, nešla jsem pro ní cíleně, tak z ní mám radost. No a svícen byla láska na první pohled :)

      Vymazat
  2. Ať jsi brzy zdravá:-) Tvoje dekorace se mi líbí moc, já jsem se od doby, co se sklidila vánoční výzdoba těšila, až si to budu moct doma vyzdobit jarně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, už se začínám cítit líp,tak si snad budu moc brzo užívat jarního počasí. Tak to máme stejně, taky jsem se už od začátku ledna těšila na to, až to vše jarně vyzdobím :D

      Vymazat
  3. Nádherný obrázek a jak máš všechno tak krásné, dekorace parádní :) pěkně útulně u Vás musí být

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Veru, jsem ráda, že se ti u mě líbí :)

      Vymazat
  4. Krásné! Díky těmhle dekoracím se těším na krásné počasí ještě víc. O:)

    OdpovědětVymazat