čtvrtek 20. dubna 2017

Vysněný toaletní stolek a ideální uskladnění kosmetiky s Favi.cz

Ahoj holky,

máte svůj toaletní stolek nebo se musíte spokojit s jiným řešením uskladněním kosmetiky a místo svého vlastního líčícího koutku se malujete v koupelně? Já už spoustu let toužím po toaletním stolku v romantickém, princeznovském stylu, a i když svojí toaletku mám už několik let, přesto to není to po čem mé srdce prahne. Bohužel máme celý byt zařízený v jednoduchém, spíše moderním stylu a romantický styl nám do ložnice nezapadá. V dnešním článku si představíme portál Favi.cz, díky kterému se stane zařizování pokoje, bytu či celého domu hračkou.


Protože v poslední době pořád kosmetiku redukuji, mění se tím i moje potřeby k uskladnění líčidel, štětců, laků na nehty apod, a proto budu muset nakoupit plno nových dóz, košíčků a pořadačů nejen k tomu určených. Pokud stejně jako já, moc nenavštěvujete kamenné obchody, dám Vám dneska tip na internetový vyhledávač nábytku a dekorací Favi.cz, který který nejen sdružuje krásné produkty do domova na jednom místě, ale snaží se i své návštěvníky inspirovat k vybavení domácnosti. Pokud využijete vyhledávač nábytku, dekorací a inspirací Favi.cz, najdete na jednom místě zboží od více než 200 kvalitních prodejců. Nejen, že můžete vyhledávat podle místnosti, do které nábytek hledáte, ale můžete vyhledávat i podle stylu - např. vintage, skandinávský, dále také si můžete zboží rozdělit podle materiálu, ze kterého je vyrobeno. Využití vyhledávače je obrovské a díky kvalitně sestavenému třídění zboží snadno najdete, co hledáte.


Pokud Vás zaujaly mnou vybrané produkty můžete je najít zde:



Toaletní stolek Elizabeth Charlotte je přesně takový, po kterém toužím. Líbí se mi vintage design i to, že je v kompletu s taburetkou ve stejném dekoru.


Na drobnosti, jako jsou monostíny, pigmenty nebo vzorečky se určitě neztratí praktická skleněná dóza s víčkem, taktéž v romantickém stylu.

Pokud Vás váza omrzí jako dekorace, nemusíte to lámat přes koleno, stačí do ní vložit druhou nádobu a už se může z vázy stát stojan na štětce.

I já používám svícny k jinému účelu než byly vyrobeny - já v nich skladuju tužky na oči, rty, tekuté rtěnky apod.
K romantickému dekoru toaletního stolku samozřejmě patří i dekorace ve formě svíčky. Nevím, jestli by tuto krásku s poklopem mi nebylo líto zapálit, ale jako ozdoba bude úžasná.


I v šuplíčkách je třeba mít pořádek, který udržíte díky praktickým organizérům na kosmetiku v průhledném, designovém provedení.

Já na toaletním stolku skladuji i šperky, proto mi nesmí chybět stojánek právě na ně. Tento krásný stojánek s ptáčkem bude sloužit, jak na zavěšení náhrdelníků, tak i náušnic.




Ty šperky, které nejdou pověsit, lze velmi efektně položit na skleněný talíř. Takhle já odkládám, prstýnky, náramky a hodinky. 



Po hracím kolotoči toužím už od dětství a konečně jsem ho někde objevila. Tato krásná, něžná dekorace mne natolik oslovila, že ji musím mít.

Pomocí Favi.cz si nejen seženete vše k vytvoření Vaší "beauty svatyně", ale hravě zařídíte a zútulníte každý kout vašeho domova. Ona stačí i malá dekorace, která vdechne onen hřejivý pocit a navodí tu správnou atmosféru.

Znáte Favi.cz? Máte svůj vysněný kosmetický stolek? Co nesmí chybět na to vašem?

M.

Článek vznikl ve spolupráci s Favi.cz.

15 komentářů:

  1. Ten dřevěný kolotoč je roztomilý :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně takové věci se mi moc líbí! Favi neznám, ale mrknu. Já mám jen komodu, kde mám spoustu zásuvek s kosmetikou, ale klasický toaletní stolek mi schází...Bohužel na něj nemáme místo.

    OdpovědětVymazat
  3. Můj vysněný toaletní stolek najdeš na mém blogu :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem psala na to článek. :) A ten první stolek máme společný, hodně se mi líbí a je to taková osvědčená klasika. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Toaletní stolky jsou na favi krásné ale pro mě nepraktické. Sice té kosmetiky nemám tuny ale myslím že dva šuplíky by mi rozhodně nestačily. Takže já bych volila spíš obyčejný stůl s hodně úložným prostorem.

    OdpovědětVymazat
  6. tak to je docela vychytaný stolek, je pravda, že v ložnici nebývá často tolik místa, a tak si dámy pořizují právě menší toaletní stolky..osobně se mi líbí spíše klasické designy, jako je třeba tento pěkný kousek v barokním stylu:

    https://www.trendie.cz/toaletni-stolky/toaletni-stolek-barocco-rose/

    OdpovědětVymazat