středa 25. října 2017

Rovné vlasy rychle a jednoduše s žehlícím kartáčem Remington

Hezkou středu, holky,

dneska se podíváme na zoubek Žehlícímu kartáči na vlasy Remington, který jsem měla možnost vyzkoušet díky portálu Blogerky.cz, který mi jej zaslal k otestování. Kartáč mne velmi zaujal a nemohla jsem se dočkat testování, protože už z dřívějška mám zkušenost s podobným výrobkem nějaké "no name" značky, který moc nefungoval a chtěla jsem vědět, jak taková věhlasná značka jako je Remington dá tomu mému elektrickému kartáči na frak.

A nemýlila jsem se, už na první pohled po rozbalení balíčku vypadal žehlící kartáč perfektně. Po otevření krabice na mne vykoukl bytelný, černý kartáč s bronzovými detaily. Kartáč vypadá velmi luxusně a řekla bych, že už od pohledu vypadá funkčně. Kartáčovácí plocha má po obvodu klasické plastové štětiny - hroty, ovšem na žehlící části jsou štětiny spíše obdelníkového tvaru s 2 žehlícími ploškami, z každé strany jedna. Na držáku kartáče najdete vypínač, kterým zároveň můžete navolit teplotu. Důležitá je také šňůra s otočným kloubem pro snadnou manipulaci. Ještě musím zmínit praktické pouzdro, které je součástí balení a oceníte jej především na cesty.

Kromě perfektního designu, mysleli tvůrci i na zjednodušení procesu narovnávání vlasů, proto si můžete navolit teplotu žehlících plošek přímo na míru Vašim vlasům. Můžete tak kartáč používat při 150, 190 nebo 230°C. Málem bych zapomněla zmínit, že zahřátí kartáče je úplná rychlovka, trvá totiž jen pouhých 30 sekund. Kartáč má speciálně navrženy štětiny kartáče - ty mají antistatický účinek, který brání krepatění vlasů. A pro nás zapomnětlivé má kartáč funkci automatického vypnutí, pokud necháme přístroj dlouho zapojený v elektrice. 

Kartáč je poměrně velký (česací plocha je cca 7x12 cm), ale to nebrání tomu, aby se s ním dobře manipulovalo. Je lehký, dobře se drží a díky dlouhé šňůře do elektriky můžete v koupelně při upravování účesu klidně tančit.


Musím vyzdvihnout to, že se vlasy opravdu rovnají velmi rychle, stačí jen jednotlivé prameny párkrát pročesat. Já každý pramen pročesávám cca 2x, ale je pravda, že nemám vlasy vlnité, spíš se mi jen krepatí a po ránu je mám neposedné. Kompletně rovné vlasy po celé hlavě získám za opravdovou chvilku, řekla bych, že mi zaberou tak 3 minutky práce. Přiznám se, že když nemám vlasy v kondici, tedy mám je čerstvě po umytí a uschnutí bez fénování (to jsou dost nezkrotné), trvá mi úprava s žehlícím kartáčem o trochu dýl a musím každý pramen pročesat tak 3x. Ale zase na druhou stranu pročesávám docela hrubé prameny, hrubší než bych používala klasickou žehličku.


Vlasy jsou po použítí kartáče lesklé, uhlazené. Jedinou nevýhodu kartáče vidím v tom, že mi pár dní trvalo, abych si na něj zvykla a naučila se s ním pracovat tak, aby byl výsledný účes precizně rovný.


Co se mi na kartáči opravdu líbí je to, že je vytvoření účesu vážně rychlovka a také to, že si s ním nespálíte, což se mi s klasickou žehličkou občas stane. Ještě stojí za zmínku to, že žehlící kartáč dle mého názoru méně ničí vlasy, protože prameny lze pročesat velmi rychle a i když proces opakujete několikrát, vlasy nejsou dlouhou dobu sužovány vysokou žehlící teplotou.

Zaujal Vás žehlící kartáč nebo zůstanete věrné klasické žehličce na vlasy?

M.

9 komentářů:

  1. Žehlící kartáč bych si ráda pořídila a tento mě i celkem zaujal. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kartáč vypadá dobře, ale stejně zůstanu u mé oblíbené klasiky žehličky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi vyhovuje moc a nejlepší na kartáči je to, že máš asy rovné 1-2.

      Vymazat
  3. A jak dlouho ti rovné vlasy vydrží? Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrží mi rovně až do dalšího mytí. Pokud teda neprší nebo není vlhko. Ale mi teda drží všechny účesy dobře a dlouho, tak nevím nakolik to je objektivní.

      Vymazat
  4. takúto žehliacu kefu som testovala z nejakej Americkej stránky dávnejšie aj ja, a bola úplne rovnaká, že ten efekt nebol až taký uhladený a zostala som pri klasickej žehličke :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma ještě podobný kartác, ale no name z ebay a ten teda nezvládne nic. Tady je fakt poznat kvalita. Protože efekt u Remingtonu je téměř jako z klasické žehličky a za mnohem kratší čas.

      Vymazat
  5. Vlasy si nežehlím, mám je rovné, ale tento kartáč vypadá krásně :) je fajn že funguje.

    OdpovědětVymazat