středa 4. října 2017

Voňavá tělová péče s Treaclemoon

Krásnou středu holky,
   
pokud sledujete kosmetické novinky, tak vám jistě neuniklo, že už také u  nás seženete voňavé poklady britské značky TreacleMoon, která byla zatím k dostání pouze v zahraničí. K zakoupení je v drogérii DM, nebo na eshopu KupKosmetiku.cz, který nám je zaslal k recenzi, za což jsme moc rády. Ona se totiž krásně barevná, hravá a voňavá kosmetika testuje jedna radost.


Vyzkoušely jsme 2 plné balení a 3 miniaturky, které jsou super na cestování, nebo třeba na vyzkoušení zda vám bude produkt či vůně vyhovovat. Z plných balení jsme testovaly 500 ml koupelový a sprchový gel the raspberry kiss, který má jednak nádhernou růžovou barvičku, ale především ta vůně to je něco úžasného. Nejen že je neskutečně příjemná, hezky intenzivní, ale navíc autentická. Necítím z ní ani náznak ničeho umělého, ale čistou jemně kyselkavou malinovou vůni. Gelík hezky pění, nedráždí pokožku a proces mytí maximálně zpříjemňuje. Jen je škoda, že vůně neulpí na kůži a cítím jde jen během mytí. Kromě gelu jsme vyzkoušely tělové mléko pretty rose hearts, které má 350 ml balení s praktickou pumpičkou. Mléko je krásně jemné, jednoduše se roztírá i rychle vstřebává. Pokožku těla hezky zvláční a především provoní. Vůně je opět to co můžu extrémně vyzdvihnout. Krém voní opravdu autenticky a silně po růžích. Zde naopak vůně drží dlouhé hodiny po namazání. Takže pokud máte rády vůně růží, tak by vám toto tělové mléko nemělo chybět.


Z miniaturek jsme pak vyzkoušely tělové mléko s vůní the raspberry kiss, které jsme testovaly již ve variantě sprchového gelu. Opět neskutečná vůně, příjemná konzistence i slušná hydratace. Malinký sprchový gel one ginger morning si nás neskutečně získal svěží a povzbuzující vůni zázvoru. Jinak kvalitou je stejně skvělý jako ten malinový. Praktickou vychytávkou do každé kabelky je malé balení krému na ruce a nehty my coconut island. Vůně je opět prvotřídní. Po namazání máte pocit, že jste se opravdu ocitly v tropickém ráji, tak reálná vůně kokosů to je. Také ostatní vlastností jsou top. Krém je jemňoučký, rychle se vstřebává a zajistí, že ruce budou jemné a hydratované.


Takže pokud máte rády vtipnou, hravou a originální tělovou kosmetiku, tak vám tyto novinky můžeme vřele doporučit. Nejen, že budou okrasou každé koupelny, ale radost jistě udělají také jako dárek, což se s blížícími se vánoci jistě hodí.

Zaregistrovaly jste značku TreacleMoon? Líbí se vám?

Radu





2 komentáře:

  1. Už jsem zaregistrovala v Dmku v Praze ale u nás v Jihlavě ještě minulý týden nebyli, tak doufám že dorazí. Už jsem měla možnost vyzkoušet jablečný dovezený z dovolené ze Španělska. Moc se mi zamlouval a určitě bych koupila další.

    OdpovědětVymazat
  2. Jablečný jsem u nás neviděla, ale všechny ostatní vůně, které jsem měla možnost vyzkoušet jsou úžasné. Tak věřím, že až dorazí k vám, že si taky vybereš :)

    OdpovědětVymazat