pátek 8. prosince 2017

Inovativní mytí vlasů s vlasovými krémy Elséve od L´Oréal

Ahoj holky,

před několika týdny se k nám dostaly inonovativní přípravky k mytí vlasů. Jedná se o mycí krémy značky Elséve od L´Oréal. Říkáte si, k čemu tato novinka slouží? Vlasový krém pečuje během šetrného mytí bez pěny o velmi suché a poškozené vlasy, kterým zajistí dokonalou výživu, snadné rozčesávání a poddajnost při tvorbě dalších účesů. 


Vybrat si můžete ze tří variant vlasového krému a to: bílé pro poškozené, suché vlasy, dále můžete sáhnout po zlaté variantně pro velmi suché vlasy obshaující výtažky z květových olejů a poslední červená varianta krému je určena pro vlasy suché a barvené.


Protože však ani jeden z krémů není určen pro náš typ vlasů, pustila se tentokrát do testování moje mamka, která má vlasy velmi suché a křehké. K testování si vybrala variantu zlatou, s pečujícími oleji. 


Jak se vlasový krém aplikuje? Díky praktické pumpičce to lze hravě - do dlaní naneste několik pumpiček produktu, který jemně vmasírujte do suchých, nenamočených vlasů po celé jejích délce, od kořínků ke konečkům. Protože má produkt našlehanou, hutnější konzistenci, vmasírovává se do vlasů snadno, nemusíte vlasy vůbec dřít, spíš je dobré krém od kořínků jemně stahovat až dolů ke konečkům. Návod na obalu výrobku doporučuje aplikovat 10 až 15 pumpiček krému, množství však záleží na délce a hustotě vlasů, určitě se nebojte přidat nebo i ubrat výrobku.

Inovace tohoto výrobku tkví především v jeho nepěnivém složení bez obsahu sulfátu, které odstraňuje nečistoty z vlasového vlákna bez podráždění. Kromě umytí vlasů Vám tento jeden univerzální přípravek dokáže nahradit i vlasový kondicionér či masku, protože pomáhá vlasům k snadnějšímu rozčesávání, vlasy krém vyživí a jsou po jeho použití jemné, hebké a zdravější na pohled i na dotek.


Mamka má vlasy velmi suché, kvalita jejich vlasů je už ovlivněna vysokým věkem. Tudíž nemá svou hřívu v perfektní kondici. Co se týče samotného mytí, velmi si chválila úžasnou vůni vlasového krému, který přípomíná vůni květin okořeněnou vzácnými oleji. Tato krásná parfemace jde z vlasů cítit i druhý den po umytí. Další věc, kterou si mamka velmi chválila je ta, že nestráví mytím vlasů dlouhý čas a ušetří další kroky, jako je výš zmíněný kondicionér a maska. Aplikace krému je taktéž příjemná, krém z vlasů nestéká, drží, ale zároveň se po skončení aplikace dobře vymývá. Vlasy jsou po umytí výrazně hebší, jemnější a dobře se rozčesávají. Její suché vlasy nejsou zatížené a není třeba mýt častěji než byla její rutina. Celkově je mamka s mycím krémem spokojená a velmi si jej chválí.

Mycí krém můžete zakoupit v 400 ml balení za cenu okolo 150 Kč.

Zaujal Vás tento typ mytí vlasů? Zkusily jste nějakou alternativní metodu mytí vlasů?

M.

4 komentáře:

  1. Hrozně moc mě láká, ačkoliv na moje vlasy by to taky nebylo to pravé ořechové :D Nedokážu si ale moc představit tu aplikaci, jak si dávám na vlasy něco krémového s účelem je umýt :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem tyto produkty nezkoušela, ale taky mě to láká! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Tento typ mytí vlasů mě moc nezaujal a tyto výrobky by taky nebyly pro mé vlasy. Jinak věřím, že vůně musí být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat