středa 6. prosince 2017

Přírodní hyaluronová péče od Bione

Ahoj holky,

dnes bych vám ráda, představila dva skvělé produkty, od mé milované značky Bione, které jsem si velmi oblíbila v poslední době. Jeden je určen na odlíčení pleti a druhý na hydrataci.



Micelární vody jsou oblíbené už řadu let, ovšem dvoufázové micelární vody jsou hitem poslední doby o čemž ví i Bione. Docela mě lákal i obdobný produkt od Garnier, ale přiznám se, že mám radši přírodní péči, proto jsem raději zvolila tento produkt, který je přírodní bez obsahu parabelu, SLES, ropných produktů. Z účinných látek obsahuje kyselinu hyaluronovou, lipoamin, kyselinu azealaovou a koenzym Q10.



Micelární voda má klasické plastové balení, které je průhledné a vidíte tak dvě fáze – čirou micelární vodu a žlutou olejovou složku. Po protřepání se obě složky smísí a zajistí výborné odlíčení make-upu. Micelární voda velice jemně nenásilně voní. 


Přestože micelárka obsahuje olejovou složku, tak není vůbec mastná a nezanechává ani mastný film na pokožce. Naopak díky olejům výborně a velmi rychle rozpustí voděodolné líčení a to včetně očního make-upu. Vůbec nemusíte oči dřít, neštípe v nich a vše stáhne rychle pryč. Stejně výborně odličuje celkový make-up. Pleť dokonale vyčistí, zvláční a zanechá jemnou a hladkou. Na odličovač je to fakt bomba. Rozhodně si jej koupím znovu.




Pleťový krém ze stejné řady má zvýšený obsah nízkomolekulární a vysokomolekulární kyseliny hyaluronové, která hloubkově proniká do pokožky. Obsahuje také koenzym Q10, hydratační pantenol, glycerin, mandlový olej, bambucké máslo a vitamín E.



Krém má klasické balení a jemnou nažloutlou barvu. Vůně je opět docela nenápadná a příjemná. Konzistence je lehoučká, takové krémovo-gelová. Výborně se na pleť nanáší a vstřebává se okamžitě. 


Pleť krásně vyplní, vyhladí a zajistí dokonalý podklad pro nanesení makeupu. Co se týče hydratačních účinků, tak ty jsou dle mého dokonalé. Přestože je krém lehoučký, tak výborně zvláční a hydratuje. Jemnou a hydratovanou pleť pociťuji během celého dne. Pleť je při pravidelném používání zregenerovaná, má sjednocenou barvu a vypadá skvěle. Doporučuji všemi deseti, je to výborný krém.


Oba produkty jsem kupovala na notino.cz, kde seženete řadu Bione produktů za skvělé ceny.

Používáte kosmetiku s obsahem kyseliny hyalurované? Jak se vám osvědčila?

Radu






3 komentáře:

  1. Achjo, asi nutně potřebuju oboje :D Mám tonikum z konopné řady, to mi tedy moc nevyhovuje. Ale i proto, že je to pro mě krok navíc, používám už několik let jen micelárky. No a měla jsem i konopný krém a ten byl moc fajn, jen bych snesla ještě malinko víc hydratace, takže tohle by mohlo být to pravé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá dvojka. Taky mám doma krém od této značky a jsem s ním velmi spokojená. Ještě jsi mě docela nalákala na tu micelárku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Bione mám moc ráda, hlavně tu řadu s konopím.

    OdpovědětVymazat