pátek 29. prosince 2017

Silvestrovské metalické nehty

Ahoj holky, 

dnes jsem si pro vás přichystala jednoduchou a přitom extra efektní třpytivou manikúru, kterou jsem vytvořila pomocí novinky zn. Essence, kterou jsme dostaly k otestování od eshopu kupkosmetiku.cz. Jedná se o metalický pigment na nehty Metal Shock. Sypký pigment je umístěn v plastové nádobce. K dotvoření manikúry budete pak ještě potřebovat buď tmavší podkladový lak, nebo naopak průhledný lak a ještě speciální top coat Brushed Metals, taktéž od Essence.


Postup je následující: Nalakujete nehty základním lakem, buď tmavým ať vynikne barva pigmentu nebo naopak průhledným, ať je co největší blištivý lesk. Necháte základní vrstvu proschnout, ale nesmí být úplně suchá. Já si jednoduše všechny nehty nalakovala lakem a poté jsem štětečkem začala nanášet pigment na nehty. Někde se mi prášek uchytil a někde ne. To však nevadí, protože jde pigment aplikovat znovu.


 Poté stačí nehty prstem co nejvíce uhladit, aby vynikl onen metalický lesk Celou manikúru je zapotřebí zafixovat speciálním krycím lakem, který zajistí dlouhotrvající lesk a výdrž. Kdyby jste použily klasický top coat, tak by se vám onen metalický lesk úplně vytratil. Tak na to pozor. 



Co se týče výsledného efektu, tak se mi zprvu vůbec nelíbil. Přišel mi dost třpytivý a výrazný, ale jakmile jsem si na něj zvykla, tak jsem si musela pořád koukat na nehty. Výdrž byla perfektní, protože se mi po pár dnech lehce ošoupaly špičky nehtů, jinak ale pigment držel celý týden a věřím, že by zvládl ještě více. 

Co na pigmenty na nehty říkáte? Používáte, zkusíte? 

R.

10 komentářů:

  1. My jsme zkoušely na eventu, je to opravdu krása :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné! Já zvolila černé se třpytkami, jako ohňostroj :))

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Urcite to vypadá dobře. :) na nějakou akci jako dělané.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám tuto dvojici doma, ale ještě jsem ji nezkoušela. Vypadá to na nehtech docela zajímavě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. To je něco pro mě :) miluji třpytky!!

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. I am truly thankful to the holder of this site who has shared this great post at here. 메이저사이트

    OdpovědětVymazat
  7. I blog frequently and i really thank you for your content. The article has truly peaked my interest. 경마사이트

    OdpovědětVymazat
  8. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 카지노사이트

    OdpovědětVymazat
  9. Ok, musím uznat, že toto vypadá fakt suprově. Já používám spíš barevné laky. Takovéto metalické jsem ještě nikdy nezkoušela. Jak to tak ale vidím, tak si říkám, že bych si nějaký takový gel lak na nehty asi mohla koupit a zkusit to. Díky za tip. Vím, že kamarádka jednu dobu nosila něco podobného a hrozně to k ní sedělo. Uvidíme jak to bude v mém případě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle lak na nehty je nádherný a na silvestrovskou oslavu se skvěle hodí. Můj manžel mi říká, že jsem jako straka, jelikož mám ráda třpytivé věci. Nedávno jsem si koupila nové stříbrné šperky, které mě okouzlily hned na první pohled a já jim nedokázala odolat. Už se těším až si je vezmu na nějakou oslavu.

      Vymazat