čtvrtek 3. dubna 2014

Pomocník na štíhlé nožky do plavek? Eveline Slim 3D – Zeštíhlující a zpevňující krém proti celulitidě

Hezký slunečný čtvrtek,

v posledním roce jsem nijak pravidelně necvičila, spíš jsem jen nárazově sportovala, podle nálady, ale letos jsem se s blížícím se létem a tím pádem i plavkovou sezónou, jsem začala už v lednu pravidelně cvičit. Pravidelné cvičení už je na mě vidět a má fakt efekt, ale chtěla jsem zhubnutí a zpevnění ještě podpořit Zeštíhlujícím a zpevňujícím krémem proti celulitidě právě od značky Eveline.

Nikdy jsem na zpevňující krémy moc nevěřila, vždycky jsem stála za tím, že tyhle krémy a mléka efekt na tělo žádný nemají a že je k dosažení hezkého a pevného těla nepotřebujeme, že dokážou jen podpořit pěkné tělo získané cvičením.

Tento krém slibuje při pravidelném mazání 1x-2x denně redukci celulitidy až o 60 %, zmenšení obvodu stehen až o 3 cm a také vyhlazení kůže až o 65 %.

Krém má zvláštní, nakyslou vůni. A klasickou, středné hutnou krémovou konzistenci. Krém se do pokožky dobře vmasírovává a rychle se vsakuje. Nezanechává oblečení mastné, ale tělo je po namazání trochu lepkavé. Tělo moc nehydratuje, zdá se mi, že když se Eveline nenamažu, tak rozdíl na těle nepoznám. 


Krémem jsem se poctivě mazala 1x denně, vždy když se po cvičení vysprchuju. Krém je chladivý a na teplé/zahřáté kůži po koupeli a cvičení hodně studí, brní a taky trochu štípe. Ten chladivý efekt je už docela extrém, po namazání jsem tělo nemohla ani zahřát, ten pocit byl podobný, jako když přejdete z velké zimy do tepla. Tento efekt není vůbec příjemný a lidi s citlivou pokožkou by ji asi mohli mít podrážděnou. Co ve složení to dělá, to nevím, ale dám Vám ho vyfocené, ať se případní odborníci můžou kouknout :-)



Při pravidelném používaní, se mi sice zmenšil obvod přes břicho, boky ani stehna, ale to je důsledek pravidelného cvičení, myslím si, že tomu krém moc nepomohl. Celulitidu jsem neměla ani před začátkem, takže tady efekt neposoudím. Ale pokožka nebyla na dotek pevnější ani hladší.


Celkové hodnocení: 0/5

Značka: Eveline
Velikost: 200 ml
Cena: cca 150 Kč
Dostupnost: drogérie Teta, Tesco 


Já jsem s krémem moc spokojená nebyla, teda spíš vůbec a už se jen snažím ho rychle vymazat. Určitě si jej znovu nekoupím. Musím říct, že tohle je snad první kosmetická věc, která mne natolik zklamala, že jsem ji měla chuť vyhodit, ale ne protože nedošlo k tomu, co krém sliboval, ale jeho mazání na tělo a následné vstřebávání bylo nepříjemné až skoro bolestivé.


M.

9 komentářů:

  1. já na tohle nevěřím, ale taky pár podobných věcí doma mám - jakože "co kdyby..." a "pro ten pocit" :D
    od Eveline mám ty věci z LB. peeling je super, takový krásně jemný a zároveň pořádně odrbe a zjemní, ale podle mě peeling jako peeling. no a krém na poprsí, to je úlet, je to jak kdybych se namazala lepidlem, to je asi jediný efekt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem spíš čekala, že když tenhle krém zkombinuju se cvičením, tak budu mít pleť pevnější a nějak se to nestalo. Jinak ten peeling od Evelin mám taky a hodně mi sedí, tak jsem si právě koupila od Eveline tenhle krém, myslela jsem si, že když mi vyhovuje jeden produkt, že další bude taky fajn. Ale hodně mi vadí, jak studí, je to až k nevydržení - no nic příjemného.

      Vymazat
    2. to bych nepřežila, já jsem starý zmrzlík :D

      Vymazat
  2. No, ja som tychto kremov vyskusala asi milion a tento bol jeden z mala, u ktorych som videla efekt. Akurat mi vadi vona, mam radsej ten hrejivy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě vážně vyhovuje? Nevadí ti, jak to šíleně studí? Já jsem to mnohdy nemohla vydržet a modlila jsem se, abych se už zahřála.

      Vymazat
  3. Mám ho taky, ale budu ho používat až zase v létě :-D To je ten chladivý mentolový pocit super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní, já mám chladivý pocit jinak ráda, ale tady mi to přišlo extrémní - že bych si třeba dávala velkou vrstvu? No každopádně jsem si na pleti efektu nevšimla. Zpevněnou kůži jsem neměla :-/

      Vymazat
  4. Mě hrozně láká ho vyzkoušet, z LB jsem měla peeling a ten byl teda super, tomu bych i věřila, že mi za nějaký ten měsíc opravdu pomůže, výsledky byly znát už po týdnu (nebo jen můj pocit?:D), prostě to na mě zapůsobilo...Ale nikde v drogerii jsem to zatím neviděla a abych si to objednávala přes internet (poštovné a tak), tak to radši oželím....Jinak mám doma ty zpevňující věci od Dermacolu a prostě si myslím, že se tím rozhodně nehubne, ale při cvičení to může být dobrý pomocník:)
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u nás mají Eveline v drogérii Teta, sice ne nějaký moc velký výběr, ale nějaké výrobky se tam koupit dají. Mi právě příjde, že to zhubnutí a zpevnění bylo způsobené jen cvičením. Nemyslím, že bych měla vyhlazenější nebo pevnější kůži víc než obvykle.

      Vymazat