pondělí 19. května 2014

Letem světem aneb co jsem v dubnu a květnu podnikala

Hezký den,

dneska Vás opět nechám trochu nakouknout do mého soukromí a ukážu Vám pár fotek z toho, co jsem letos na jaře podnikala, co mne baví a čím trávím volný čas.

I když máme s Radu spíše kosmetický blog, tak já začnu netradičně sportem. V dubnu jsem prodělala pásový opar, tak jsem měla od lékaře zakázaný veškerý sport a také nakázané se šetřit. Takže co bylo první, po tom co moje zákazy skončily? No běžela jsem si koupit nové běžecké legíny, sportovní podprsenku a běžecké tenisky.

Legíny a podprsenka F&F, tenisky Adidas
Pásový opar je vlastně „odnož“ neštovic, takže jsem měla za úkol je mazat speciální mastí, která ovšem nějak nezabírala a moje odporné fleky na celém břichu se začaly lepšit až díky tomu, že jsem zase k mazání vytáhla oblíbený kokosový olej. Také jsem nechtěla tělo vysušovat sprchovými gely, takže jsem byla nadšená, když jsem se po dlouhé době vysprchovala s pořádně voňavým sprcháčem od Nivei s vůní sladkého melounu, ten jsem kdysi dostala v sadě ještě s tělovým mlékem od Nivei a byla jsem překvapena, jak oba výrobky dobře hydratují. 


Během nemoci jsem taky měla víc volného času, který jsem využila k úklidu mých kosmetických zásob, především tedy laků na nehty, kterých jsem pro jejich nefunkčnost vyhodila víc než dost (asi 30 ks).


Další povinnosti jsem měla spíše pracovní, kdy jsem vytvářela výrobky na prodejní velikonoční výstavku. Outfit sice není moc vidět, ale měla jsem na sobě oblečené sako z Reserved, top Mango a náhrdelník je z H&M. Pokud se divíte, co že je to zelené, co mám na obličeji, tak na akci probíhalo také malování na obličej a já jsem dělala „živou reklamu“.



Nevím, co se stalo, ale v poslední době mi začaly v uších vadit náušnice, teda myslím bižuterií. Když jsem v seznamu kupónu na Elle shopping viděla kupón do Pandory s akcí 2+1 zdarma, věděla jsem, že si tam půjdu vybrat nějaké náušnice a korálky na můj Pandora náramek, který jsem dostala od manžela k pětadvacátým narozeninám. Nakonec jsem si vybrala květinkové pecky do uší a k nim prstýnek ve stejném designu. Na náramek jsem přidala korálek s motivem listu (ten ale není na fotce, protože mi jej slečna v Pandoře dala přímo na můj náramek a pak jsem jej zapomněla vyfotit.


I na jaře zase žiju kulturou - v dubnu to byl koncert kapely UDG, kde jim byl jako předskokan zpěvák Voxel a kapela Lola běží. Kluci byli úžasní, koncert měl švih a byla skvělá atmosféra. Kluci byli, tak hodní, že se se mnou a mou kamarádkou vyfotili. No sice fotky kvalitní nejsou, ale i tak mi to nedá, abych se nepochlubila.


Na začátku května jsem, zase pro změnu, navštívila koncert Tomáše Kluse, který byl součástí jeho turné Proměnamě. A koncertem od Tomáše to letos nekončí, za čtrtnáct dní vyrážíme Lucii a jejich comebackové turné. Lístek na Lucii a cd Vypsané fixy, které je taky na fotce, jsem koupila k narozeninám bráchovi, takže doufám, že na náš blog nekouká a tak nepříjde o překvapení. No a poslední lístky jsou na letní festival Moravské hrady, který se v srpnu koná v Hradci nad Moravicí.


Taky se musím přiznat, že mi momentálně hodně času zabírá plánování a vybírání letní dovolené. Prostě se nemůžeme pořád rozhodnout, kam pojedeme, zatím jediné, co víme je to, že chceme k moři. Že by letos Mallorca?

zdroj

Jak trávíte jaro vy? Už plánujete letní dovolenou?

M.

13 komentářů:

  1. Já si právě koupila svůj vysněný zájezd do Londýna. Nikdy jsem nikde pořádně nebyla a jedu sama, ale každopádně se hodně těším. Mallorca zní super. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee Londyn ti zavidim, taky jsem tam jeste nebyla, ale letos nam UK financne nevyjde. Mame v planu letos more a pak jeden kratky eurovikend - asi Budapest.

      Vymazat
    2. To zní taky super. :) No já nebyla prakticky nikde, kromě Chorvatska s našima. A neumím si nic zařizovat a bojím se létání, tak jsem si objednala poznávací zájezd od Čedoku autokarem na 7 dní (z toho 5 v Londýně a okolí). Tak jsem zvědavá, očekávám spoustu zážitků ála Účastníci zájezdu a autobus plný důchodců. :D Ale já vydržím hodně. :D

      Vymazat
    3. To máme podobné, dřív jsme taky jezdili s našima jenom do Chorvatska, no vlastně jsme ještě byli v Itálii. Víc jsem začala cestovat až od té doby, co jsem začala pracovat, ale tím že pořád rekonstruujeme byt a upravujeme zahradu, tak těch peněz až tak moc nemáme. Ale Londýn mě fakt láká, snad se tam příští rok podívám.

      Vymazat
  2. Já momentálně plánuji "jen" prázdninový výlet do Bratislavy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ta Bratislava není špatná. Já se musím přiznat, že jsem nikdy na Slovensku nebyla, no jsem ostuda.

      Vymazat
  3. To športové oblečenie sa mi páči, asi ho pôjdem tiež omrknúť :)
    No a momentálne nič extra v plánoch nemám, lebo sa akurát učím na štátnice a potom hurá na hľadanie zamestnania :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobný program na jaro jsem měla loni já - taky jsem měla státnice, akorát jsem měla štěstí, že jsem už 2 roky pracovala, takže jsem si místo hledat nemusela. Jinak na tu sportovní kolekci od F&F mrkni, je fakt kvalitní (určitě je kvalitnější než sportovní oblečení třeba z H&M) a taky pohodlné a za dobré ceny.

      Vymazat
  4. To sportovní oblečení je opravdu super a kdybych byla tak šílená a běhala tolik co ty denně, taky bych si ho koupila :D musím říct, že naživo ty boty totiž vypadají ještě líp :) Ty doplňky z Pandory vypadají luxusně !! Koncerty byly fakt super, jen je škoda, že nemáme fotku taky s Tomášem, ale to na Hradech změníme :D a o kvalitě fotek s UDG nemůže být řeč, vzhledem k tomu, kolik bylo hodin a kolik už měli v žíle :D ;) Na dovču se letos kouknu dvakrát do Itálie, jednou do Benátek a podruhé do Říma, ale tu Mallorcu závidím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vis, ze umis dobre lichotit? Akorat co se tyce tech tenisek,tak me mrzi, ze je nemeli cele ruzove. A uz se tesis az v nedeli pobezis 5 kilaku? :-D

      Vymazat
    2. Nevím jestli je to s tím lichocením ironie ;) :D na neděli už trénuju, neboj :D ale víc než na ten běh se těším na ty barvy a srandu, která jak věřím bude :D navíc máme 5 kilometrů na drby :P :D ;)

      Vymazat
    3. Ne myslela jsem to vážně :-D však pořádně podrbeme, to se neboj! Ale taky se nejvíc těším na tu srandu a to, jak budeme celé od barvy :-D

      Vymazat
  5. UDG je taky jedna z mých oblíbených kapel. A závidím, jak se k Vám kluci mají :-D

    OdpovědětVymazat