středa 10. února 2016

Zpevňující řada Dermacol Enja Firming

Hezký den Všem,

někdy začátkem prosince nám na otestování přišly tělové novinky od Dermacolu z jejich zpevňující řady Enja. Konkrétně se jejich nabídka rozrostla o čtyři nové kousky a to zpevňující sprchový gel, zpevňující gel proti celulitidě, zpevňující tělový balzám a tělový olej proti celulitidě a striím. Jelikož výrobky testujeme už dva měsíce a u některých jseme už viděly dno, je načase si o nich něco říci.

Dermacol Enja Firming, zpevňující sprchový gel – 250 ml 99 Kč

Ač se jedná pouze o sprchový gel, tak jsem si jej oblíbila hodně. Moc se mi líbí jeho osvěžující a povzbuzující vůně ženšenu s kapkou mentolu. Díky tomu je skvělý na umytí a zregenerování těla po cvičení. Krásně pění, nevysušuje a obsažený mentol tělo i mysl povzbudí a dodá pocit svěžesti. Od sprcháče nemůžete čekat, žádné zpevnění ani zeštíhlení těla, ale jako doplněk k formování postavy je super. Gel si klidně koupím znovu.



Dermacol Enja Firming Anti-Cellulite gel, zpevňující gel proti celulitidě – 200 ml 269 Kč


Gel bojuje proti ukládání tuků, zlepšuje vzhled celilitidy a napomáhá formovat postavu. No slibuje toho opravdu hodně, tak se pojďme podívat zda to opravdu plní. Gel má narůžovělou barvu, je lehké gelové konzistence a příjemně voní. Gel jsem nanášela každý večer na problémové partie – tedy stehna, boky a hýždě. Gel se velice jednoduše a příjemně nanáší, rychle se vsakuje a nezanechává nepříjemný lepivý pocit. Rozhodně nečekejte, že vám gel dané partie zeštíhlí a ubere centimetry, jak popisek slibuje. To opravdu nikdo bez cvičení a vyvážené stravy očekávat snad ani nemůže. Je však pravda, že gel pokožku docela vyhladí a zjemní. Nějakého většího zpevnění jsem si nevšimla. Bohužel s celulitidou neudělal gel vůbec nic a to jí mám hodně lehkou. Takže pokud hledáte přípravek, který vám pokožku spíše zjemní, vyhladí a dodá pružnost, tak budete spokojeni. Pokud však chcete něco na redukci celulitidy, tak bych se podívala jinde.


Dermacol Enja Firming Body Balm, zpevňující tělový balzám – 250 ml 169 Kč


Zpevňující balzám má díky koenzymu Q10, kreatinu a výtažku z jader hroznového vína pokožku  posilovat, redukovat projevy pomerančové kůry, zpomalovat stárnutí a zajistit viditelně hladší, pevnější a pružnější pokožku. Balzám má opravdu hodně hutnou konzistenci a z balení nejde skoro vymáčknout. Chce to vynaložit opravdu velkou sílu a vždy se u toho děsně nadřu a navztekám. Fakt s prominutím debilní balení. Pumpička by byla 100x lepší. Díky tomu, že je „balzám“ opravdu hodně tuhý a takový mastnější se docela špatně roztírá a rozhodně to nějaký čas zabere. Je nutné balzám do pokožky důkladně zapracovat a vetřít jinak má tendenci na kůži nepříjemně sedět a dusit jí. Párkrát se mi stalo, že se mi ucpaly póry a vyskákaly pupínky. Teď už s tím negativní končím, protože balzám má i svá pozitiva. Příjemně voní, pokožku výborně vyživí, hydratuje a rozhodně mu nemůžu upřít to, že kůži zpevní a dodá na pružnosti. Celkově mi produkt neučaroval a navíc se nepřenesu přes to otřesné dávkování.


Dermacol Enja Body Oil – masážní olej proti celulitidě a striím – 100 ml 199 Kč

Tělový olej Enja Body je výrobcem, pro správný efekt, doporučeno používat min. 8 týdnů spolu s dodržováním zdravého životního stylu. A co slibuje? Má za úkol zlepšit vzhled pokožky a to díky vyvážené kombinaci vysoce účinných přírodních olejů, kdy viditelně vyhlazuje celulitidu, zlepšuje vzhled strií a omezuje jejich vznik. Tělový olej má zanechávat pokožku vyhlazenou, vláčnou a jemnou na dotek. Pravidelná masáž zlepší krevní a lymfatický oběh, urychlí odvodnění a oživí unavenou pokožku. Olejíček má praktické balení obsahující pumpičku, díky níž se výrobek dobře dávkuje. Vymáčknete tedy řidší tekutinu s výraznou, ale příjemnou a povzbuzující vůní ženšenu. Produkt se dobře nanáší, roztírá a vmasírovává do pokožky. A hlavně ji nezanechává mastnou. Úbytku celulitidy jsem si bohužel nevšimla, ale po pravidelném používání je pokožka hydratovaná, pevnější, jemnější a rozzářená. Zda-li olej funguje i na redukci strií, nemohu posoudit, protože žádné nemám. Výrobek mi vyhovoval, za mne palec nahoru.




Zaujal vás některý z produktů? Používáte produkty Enja řady?

R

7 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujal asi olej :) Ale musím říct,že na tyto "zkrášlující" produkty moc nevěřím :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  2. Řada vypadá dobře, ale přijde mi, že obyčejný krém udělá stejnou službu :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Těmto věcem nevěřím. Ale kdysi jsem neodolala a koupila jsem si od Dermacolu něco proti celulitidě, mělo to fialovou tubu, příjemnou vůni a tak, ale samozřejmě výsledky nikde. Obyč krém by byl stejný.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ty obaly:-) Ale jinak na tyhle zázraky v tubách a pikslích moc nevěřím, nevím jaké jsou výsledky se zdravou stravou a pohybem, ale samy o sobě toho moc nedokážou.

    OdpovědětVymazat
  5. Dermacol milujem a aj toto vyzerá úžasne

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  6. Někdy se ptám, proč to vyrábějí, když to nefunguje? Kdysi jsem měla podobný krém proti celulitidě a nic. Nejvíce mě zaujal olejíček. Škoda, že nemůžeš posoudit zda aspoň na strie funguje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Olejíček vypadá dobře :) Já jsem z této řady měla myslím také nějaký gel a jediné co udělal bylo, že pokožku také vyhladil, ale jinak nic.

    SweetElis

    OdpovědětVymazat