neděle 8. prosince 2013

Oblíbenci za listopad

Krásný den Vám všem,

V dnešním článku bych vám ukázala ráda pár produktů, které jsem si v listopadu hodně oblíbila a při líčení jsem používala především je. Pravděpodobně toto měsíční shrnutí mých kosmetických favoritů nebude pravidelná rubrika, neboť se mi málokdy stává, že bych jeden a tentýž produkt používala pravidelně. Ráda věci střídám. Takže to jen tak na vysvětlení. Přesto se mi tento měsíc stalo, že jsem se dost často uchylovala ke stejným produktů a právě o nich bude dnes řeč.


 Od minulého měsíce, kdy jsem v Ladyboxu objevila objemovou řasenku Better Than False Lashes od Catrice, jsem si jí natolik zamilovala, že všechny ostatní řasenky šly stranou. A proč že to? Jednoduše proto, že řasenka je báječná. Řasy krásně zvýrazní, zahustí, lehce natočí ale hlavně je vůbec neslepuje a to ani když je úplně čerstvá. Jinak na řasách drží celý den, nijak se nedrolí, neobtisková, nemaže. Paráda!


Co se týče líčení oční a především očních linek, tak jsem nejčastěji volila Super Liner Blackbuster od Loreal.  Fix hezky kreslí, nijak nevysychá a poté co jsem se s nim sžila, tak se mi s ním dobře a  jednoduše pracuje. I přes silnější hrot se mi jde udělat tenká linka, která drží celý den.


Jelikož má pleť má k dokonalosti hodně daleko, musím si často vypomáhat a nedokonalosti maskovat. K tomu mi perfektně slouží hodně opěvovaný korektor Camouflace Cream od Catrice. Chválu si bezesporu zaslouží, neboť je krásně krémový, pod prsty úplně taje, dobře drží a především neuvěřitelně kryje. Na pleti vypadá přirozeně a náramně splňuje pořekadlo „za málo peněz, hodně muziky“.


V listopadu jsem halila tváře nejčastěji do přenádherného vínového odstínu Red Vino od Milani. O tomto tvářenkovém skvostu bude brzo podrobná recenze. Ale už teď napovím, že je úžasně pigmentovaná, nepráší, dobře se nabírá, drží celý den, ale co především na této tvářence obdivuji je její barva. Přirozená červená, která vám vytvoří šťavnaté tváře ošlehané větrem.


Nehtíky si v listopadu užívaly dovolenou, neboť se válely v písku. Ovšem ne v ledajakém ale nádherně barevném od Gabrielly Salvete. Pískové laky jsou mou vášní, proto jsem si nemohla nechat ujít nové odstíny těchto pískáčů a s radostí si je užívala. Až na jedinou výjimku jsem v listopadu střídala modrý Blu Imperiale s hnědo-vínovou Eleganzou. Foto na nehtech najdete zde.


To by bylo z mých  listopadových favoritů všechno. Jaké kosmetické oblíbence jste nejčastěji používaly vy? Máte rády tento typ článků? Uvítaly by jste kdyby se z toho stala pravidelná rubrika?

Díky za Vaše komentáře.

R.






8 komentářů:

  1. tento typ článků mám hodně ráda, takže bych pravidelnou rubriku uvítala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář, budeme se snažit udělat z toho pravidelnou rubriku

      Vymazat
  2. krásné fotky! tu řasenku od Catrize musím zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, řasenka je vážně super a mým řasám perfektně sedí.

      Vymazat
  3. Asi 4 z těchto výrobků chci vyzkoušet a mám v plánu pořídit, takže jsem ráda, že je vidím v oblíbencích :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 'Tak to jsem ráda, že máme stejné favority, doufám,že se nimi budeš stejně spokojená jako já :)

      Vymazat
  4. Ta tvářenka je něco teda, takovou žádnou nemám.. Jen si teda neumím představit, jak strašně moc musí být pigmentovaná, to fakt musíš jen lehounce, přelehounce se jí dotknout, že:))
    Máte hezký blog ženy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky za pochvalu. Tvářenka je báječná, chce to vážně jen lehounce přejet a je barvy více než dost, ale výsledný efekt je nádherný. Už mám další odstín na cestě :))

      Vymazat