čtvrtek 23. ledna 2014

Jak na bohatý drdol bez vycpávky

Krásné ráno,

dnes Vám přinášíme další účesový článek ve kterém Vám ukážeme, že bohatý drdol jde vytvořit i bez pomocí vlasové vycpávky či zdlouhavého tupírování. Postup je úplně jednoduchý a věřím, že ho zvládne i jakýkoliv vlasový začátečník. Ani toho nebudete potřebovat tolik, pouze gumičku a pár pinetek. 

Krok č. 1

Vyčešte všechny vlasy nahoru, jakoby jste dělaly culík. 


 Krok č. 2

Vezměte si gumičku a párkrát ji obtočte kolem copu. Poslední otočkou vlasy neprotahuje celé, ale pouze asi třetinu až vám vznikne "smyčka". 




Krok č. 3

Zbývající vlasy omotejte kolem gumičky a zapinetkujte. 


Krok č. 4

Vlasovou "smyčku" rozprostřete do stran a připněte jej pinetkami. Tímto rozprostřením nejen vytvoříte objem, ale také účes vytvarujete do požadovaného tvaru.


Krok č. 5

Tak a máte hotovo. Drdol můžete nechat jen tak, nebo ozdobit sponou či květem, tak ať se to hodí k celkovému outfitu. 



Co na účes říkáte? Používáte vlasové vycpávky nebo zkusíte tuto vychytávku?

Vaše R&M

3 komentáře:

  1. Moc pěkný návod.:) Avšak jsou na to potřeba mimo jiné asi i husté vlasy. Myslím, že na svých vlasech, ač nejsou nijak řídké, tak bych to stejně nevytvořila, ale asi to přeci jen zkusím. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Já nemám nijak extra husté vlasy, takže bych se toho nebála. Ono se to právě hezky rozprostře, takže myslím, že to půjde s jakýchkoli vlasů. Možná nebude drdol tak objemný, ale přesto bude hezký.Ale nejlepší to bude vyzkoušet :)

      Vymazat
    2. To je taky pravda. :) Určitě to zkusím. Drdoly mám strašně ráda. :)

      Vymazat