pátek 3. ledna 2014

Ježíškova nadílka aneb new in za prosinec 2013

Ahojky,

už se nám začal rok 2014, ale i přes to Vám ještě ukážu, co mi víc než před týdnem donesl Ježíšek. Doufám, že Vás to už moc nenudí, když o vánočních dárcích čtete na všech blozích, ale stejně mi to nedá, abych se nepochlubila i já.

Je pravda, že oproti jiným u nás nadílka nebyla tak bohatá, ale kromě dvou dětí (neteře a synovce) jsme už v rodině všichni dospělí a tak jsme se spolu všichni dohodli, že si navzájem koupíme jen nějakou drobnost. Takže se u nás žádná auta, zdrcadlovky, notebooky, drahé šperky a podobně honosné dárky nekonaly. Největším dárkem pro mne bylo to, že se můj nemocný brácha vrátil z nemocnice domů, a i když to bylo jen na svátky, tohle nám všem udělalo největší radost. 


Čekaly jste u nás velký vánoční strom? Tak to jste na omylu, s manželem si každý rok kupujeme stromek v květináči a pravidelně ho pak zasadíme do zahrady. Letos nás uchvátil tento stříbrný smrček, který je sice téměř miniaturní, ale k vytvoření sváteční atmosféry nám stačil. 


Už asi týden před Vánoci jsem dostala první dárek a to od Radu. Tradičně mám před Vánoci v práci napilno a spoustu přesčasů, tak si svůj vánoční večírek musíme udělat o několik dní dřív. Dárek, který jsem dostala bylo napůl překvapení, protože jsem si před časem stěžovala, že by se mi hodilo nějaké velké psaníčko a Radu mi jej slíbila k Vánocům. Nevěděla jsem ale jakou dostanu barvu a jaké konkrétní psaníčko to bude. Druhá součást jejího dárku byl lak na nehty od Catrice z limitky Eve in Bloom. Každopádně musím říct, že s oběma dárkama se mi Radu přesně trefila do vkusu, protože mám ráda kabelky v camel barvě a laky na nehty od Catrice jsou také mé oblíbené.


O pár dní později jsem si byla s kamarádkou Jančou předat dárky v kavárně. Od Janči jsem v krásně zabaleném balíčku našla jedno tělové máslo od Alverde, třpytkový lak na nehty od značky Misslyn a náramek. Dárek od Janči mi udělal obrovskou radost! Pořád jsem máslíčka od Alverde sháněla a nebyly mi souzeny a nakonec si jedno ke mě našlo cestu. Lak na nehty jsem ihned nominovala na ideální vánoční lak a moc se mi líbí. A náramek? Ten mi udělal největší radost. Je v mé oblíbené vínové barvě se zlatými korálky a od doby, co jsem jej dostala jej nosím denně!


Dalšími dárky, které jsem dostala a které jsem si moc přála, byly dvě gramofonové desky do naší (mé a manžela) hudební sbírky. Desku od kapely Nightwish jsem dostala od bráchy a druhá deska na fotce je od 30 second to mars, kterou jsem dostala od manželovy sestřenice a zároveň mojí dobré kamarádky v jedné osobě.


Od rodičů jsem dostala dvě knihy od mojí oblíbené spisovatelky Laurell K. Hamiltonové Merry Gentry.


A co se pod stromečkem ukrývalo dál? K sestře mi Ježíšek donesl bytový parfém s vůni levandule v krásném bílém keramickém flakónku. A od bráchy jsem ještě dostala termohrnek ze Starbucks, jako náhradníka za můj oblíbený, který se mi rozbil při stěhování.


Od manžela jsem našla pod stromečkem velký vlněný šátek s módním károvaným vzorem a taky koženou kabelku menší velikosti v černé barvě. Obojí bylo ze Zary a v obou případech se manžel skvěle trefil, protože o velkém károvaném šálu básním už od podzimu a nikde jsem na žádný nenarazila a kabelka menší velikosti v černé barvě a se zlatým kováním mi taky chyběla.


Také jsem od něj dostala hromádku kosmetiky. Na to, že vybíral sám, přesně věděl po čem toužím - dostala jsem vysněnou tvářenku Nars Orgasm. Pak další tvářenkou do sbírky byla zapečená tvářenka od Milani v odstínu Fantastico Mauve. Od značky Milani jsem také dostala rtěnku, která ladila tón v tónu s tvářenkou a to taktéž ve fialkovém odstínu Plum Rose. Dlouho jsem také chtěla vyzkoušet ikonický balzám na rty Baby lips od Maybelline a dostala jsem jej v krásné růžové barvě v odstínu Pink Punch. Z produktů na rty jsem pod stromeček našla ještě zástupce značky Bourjois a jejich "chubby stick". Tedy rtěnka v tužce Color Boost v odstínu Plum Russian. Na líčení očí jsem dostala jen jeden výrobek, ale o to větší mi udělal radost - byl to oční stín od Catrice z jejich řady Liquid metal v odstínu 080 Mauves Like Jagger. Tento odstín u nás v Rossmannu nebyl vůbec dostupný, tak asi Ježíšek manželovi pomohl tehle stín sehnat.


Musím říct, že mi se dárky, které jsem dostala od svých blízkých všechny velmi líbí a musím říct, že letos se mi všichni trefili jak do vkusu, tak i do přání. Doufám, že i já jsem jim udělala tak velkou radost, jako oni udělali mi.

Jaký vánoční dárek Vám udělal letos největší radost? 

M.

11 komentářů:

  1. Pekne darky, Laurell K. Hamilton mam taky rada:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju za pochvalu :) ja mam celkove rada fantasy a krvaky a L.K.Hamilton to dobre spojila dohromady.

      Vymazat
  2. Taky jsem dostala Baby Lips:) Jestli tě zajímá co jsem dostala já můžeš se kouknout semka- http://beautifulcosmeticworld.blogspot.cz/2013/12/what-i-got-for-christmas-2013.html :) Jinak ten termohrnek ze Starbucksu ti závidím :OOO (v dobrém samozřejmě :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite k tobe kouknu. Jak jsi s Babylips spokojena? Cekala jsem obycejny balzam, ale Babylips je fakt skvely.

      Vymazat
    2. Jsem spokojená, ale možná jsem čekala něco víc:) Ne, že by byl špatný to vůbec ne! Snad chápeš jak to myslím :D:) Jinak nejvíc se mi na něm líbí asi ta vůně no :D

      Vymazat
    3. Já jsem čekala spíš ty negativní vlastnosti - hodně jsem četla, že balzám nehydratuje a je hodně tuhý, což mi nepříjde. Líbí se mi jemná barva a vůně je úžasná :-)

      Vymazat
  3. Ta nadílka kosmetiky je krásná!! :-) Závidím tu tvářenku :-)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manzel vi co ma vybrat, je to znameni, ze me zna dost dobre a taky toho, ze porad mluvim o kosmetice :-D

      Vymazat
  4. Pěkné dárky! Taková kosmetická nadílka by se mi taky líbila. :)

    My to máme se stromečkem naopak. Mamka jednou za čas zasadí smrček v zahrádce a po pár letech si jej uřízneme. Letos to zrovna vyšlo a měli jsme doma vypěstovaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej to by mi asi bylo líto uříznout si stromek ze zahrádky, ty stromky beru jako zahradní dekoraci, proto si radši vždycky nějaký koupím a na jaře ho pak někam umístím.

      Vymazat
  5. Po milani toužím! Ty jejich tvářenky, ach boože:)

    OdpovědětVymazat