neděle 19. ledna 2014

Oblíbená dekorativka za prosinec a leden

Krásný den Všem,

jsem ráda, že vám můžu opět představit své oblíbence z dekorativní kosmetiky, které jsem za poslední dva měsíce nejčastěji používala. Celkem vám ukážu 6 produktů a jeden štětec na oční linky. Tak jdeme na to!



Co se týče make-upu, tak jsem stále maximálně nadšená z nového Stay Matte od Rimmelu, který mi dělal společnost už v listopadu a bylo tomu tak i v prosinci a lednu. Make-up má perfektní našlehanou texturu, bezvadně kryje, dělá hebkou sametovou pleť a vypadá velmi přirozeně. Podrobnou recenzi jsem psala již zde. Za mě má jedničku s hvězdičkou.



Řasy jsem nejčastěji zvýrazňovala černou řasenou XX Press Volume& Black od Gabrielly Salvete. Musím říct, že řasenka je báječná a moc jsem si jí oblíbila. Má středně velký klasický kartáček se kterým se mi super pracuje. Již od začátku má ideální konzistenci. Řasy hezky pročeše, oddělí a dodá jim objem, délku, super černou barvu a to vše bez slepení. Výsledný efekt je moc hezký a přirozený.



Když už jsme u těch očí, tak linku Loreal ve fixu, kterou jsem vám představila minulý měsíc, jen vyměnila za gelové linky MUA v černém odstínu Underground. Společně s nimi jsem si oblíbila úzký štěteček na linky od Alverde, se kterým se mi kreslí jedna radost. Linky sice mají ve vršku ukrytý svůj štěteček, ale s ním se mi nepracuje nejlíp. Ten od Alverde má praktický tvar a super se mi s nim dělá ocásek. Linky drží celý den, neobstikávají se, ani se nijak nemažou. Jediné z čeho mám trochu obavu je konzistence. Neboť ta byla na začátku hodně měkká, ale teď je ideální. Proto jsem zvědavá zda taková vydrží nebo linky rychle vyschnou. No uvidíme.



Tváře jsem konturovala svým novým konturovacím duem od Sleeku.  Tento Face contour kit jsem dostala od Maru k vánocům a hned si ho oblíbila. Mám ho v odsínu light, který obsahuje velice přirozený hnědý bronzer a překrásný růžovo-zlatavý rozjasňovač. Matný bronzer má super barvu, která je opravdu přirozeně hnědá, nejde vůbec do oranžové, což je super. Dobře se nanáší, krásně se vrství, nepráší a drží rovněž skvěle. Totéž můžu říct o rozjasňovači.



V listopadu jsem tváře halila do vínové barvičky, ale v prosinci jsem častěji sahala po překrásném růžovém odstínu Rose D´Or od Bourjois. Sladká vůně, krásná růžová barva s výrazným zlatým odleskem a perfektní výdrž je to, proč jsem si tuto tvářenku tak zamilovala. Je to moje druhá zapečená tvářenka od Bourjois a je stejně úžasná jako odstín Lilas D´Or, který jsem vychvalovala již zde. 



Posledním oblíbeným výrobkem je jistě všem známý balzám na rty Love Lips od Dermacolu. Jeden tento bezvadný balzámek jsem již spotřebovala v létě, ale další měla v zásobě. Tento je v odstínu 02 Liebe, což je velice přirozená růžovo-brosková barvička, která dodá rtům šťavnatý barevný nádech a super hydrataci. Navíc úžasně broskvově voní.



To je z mých prosincovo-lednových oblíbenců vše. Máte s něčím zkušenost a oblíbili si ho stejně jako já nebo vám naopak nesedl?


R. 

10 komentářů:

  1. Ty linky MUA jsou opravdu moc fajn, ale používám jen vyjímečně, horní linku si nedělám tak často, tekže jen sem tam večer. :)

    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Linky mě docela příjemně překvapily, dost jsem si je oblíbila. Já si v poslední době na linky potrpím hodně, takže pokud se líbím, tak mi horní linka nesmí chybět. A s těmito linkami se mi pracuje jedna radost.

      Vymazat
  2. já jsem doma objevila jednu Bourjois tvářenku, všude na ně čtu samou chválu, tak se na ni moc těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se ti osvědčí tak jako mě. Já mám dvě a jsou úžasné.

      Vymazat
  3. Ten štěteček mě zaujal, musím se po něm podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, dobře a překvapivě jednoduše se s ním pracuje. Dřív jsem používala klasický zkosený štěteček, ale tento do špičky je teď můj favorit.

      Vymazat
  4. Mám tu samou tvářenku, taky balzám na rty od Dermacolu miluji a duo od Sleeku asi nutně potřebuji... :) :) Naopak make-up od Rimmel mně dost zklamal, sice jsem měla jen vzorek, ale od koupi mě spíš odradil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To konturovací duo od Sleeku ti můžu vřele doporučit, je skvělé. Co tak čtu, tak ten make-up ti bude sedne a miluješ ho, jako v mém případě nebo pravý opak, takže bych řekla, že je to tak 50 na 50. Alespoň, že jsi měla jen vzoreček a nelituješ koupě celého balení.

      Vymazat