sobota 25. ledna 2014

Povedené limitky Sleeku – Garden of Eden a Vintage Romance

Krásný den přeji,

na dnešek jsem si pro vás připravila rychlou recenzi a především ukázku  přenádherných  paletek z posledních dvou limitek značky Sleek. Než se ale dostaneme k ukázce jednotlivých odstínů, tak bych vám něco řekla o kvalitách obou paletek, neboť ta je u všech Sleek paletek stejně výborná.

Paletky vám dorazí v bytelném papírovém obalu, který má Sleek hodně vychytaný zejména barevně. Takový obal Garden of Eden je naprosto úžasný, nejen že ladí tématicky, ale taktéž barevně. Za to má Sleek palec nahoru. Samotné balení paletek se mi moc líbí. Je tak akorát velké, je z kvalitního matného plastu, který vypadá bytelně a řekla bych, že celkem profesionálně. Je teda pravda, že je na tom vidět každý otisk, ale přece jen to matné balení vypadá líp. Jediné co u balení trochu drhne je otvírání. To je dost pevné a je třeba si dávat pozor, aby jste si u otevírání nezničily manikúru, proto já většinou paletky úplně nedovírám. Týká se to především úplně nových paletek, používáním se otevírání povolí a jde to snáze. Uvnitř najdete na celém horním dílu velké zrcátko, pak samozřejmě paletku 12 stínů s vloženým plastovým štítkem, který nese názvy jednotlivých stínů, které se mi vážně líbí. Štítek je teda hodně nepraktický, neboť ho musíte vždy dát bokem, proto by se mi více líbilo, kdy názvy stínů byly např. napsány přímo v paletce pod stínem. Dále je v paletce vložen aplikátor, který je docela tuhý a použitelný jen v případě nouze.




 Obě paletky obsahují jak stíny matné (Vintage jeden, Eden tři), tak třpytivé, metalické či se saténovým finnishem. Všechny stíny jsou skvěle pigmentované, mají měkkou až máslovou konzistenci, pouze matné stíny nejsou tak měkké, ale spíš více pudrové. Stíny trošičku práší, ale není to nic zásadního. S bází drží celý den. Výdrž bez báze neposoudím, neboť mám mastnější víčka, takže je u mě báze nutností. Stíny se jednoduše nabírají, vzájemně se blendí a to vše bez ztráty intenzity barev. Obě paletky jsem si zamilovala a nemám jim naprosto co vytknout.

A teď se již pojďme mrknout na jednotlivé odstíny. Začtu paletkou, kterou mám déle a to je Vintage Romance,  která vyšla myslím už na podzim loňského roku a ukrývá v sobě krásné odstíny především zlaté a fialové barvy. Barvičky se mi zalíbily na první pohled a hned jsem věděla, že tato paletka je přesně stvořená pro mě. Však právě tuto barevnou škálu mám nejradši. 



Horní řada


Spodní řada 


Garden of Eden je letošní jarní limitka, která se nese především v hnědých a zelených barvách. V paletce najdete celkem 3 matné stíny (Flora, Adam´s apple, Tree of Life), dva stíny, které mají v sobě malé třpytky (Forbidden, Entwined). Právě tyto dva stíny plus matný světlounce zelený Adam´s apple jsou konzistentně více pudrové a rovněž jsou z celé paletky nejméně pigmentované a pro sytý odstín je třeba je navrstvit. Zbylé stíny jsou krásně měkké, nádherně pigmentované a především výrazně lesklé. Barvičky jsou nádherné a skvěle kombinovatelné. 



Horní řada


Spodní řada


Celkové hodnocení - 5/5

Značka: Sleek
Hmotnost: 12x 1,1g
Cena: cca 260 - 290 Kč
Dostupnost: kosmeticky-svet.cz

Nemůžu jinak než dát paletkám plný počet bodů. Svou super kvalitou si to rozhodně zaslouží. Nejen že mají nádhernou konzistenci, jsou dobře pigmentované, téměř nepráší ale především ty barvy jsou úchvatné. Nemyslíte? Těmito limitkami se má sbírka Sleek paletek rozrostla na čtyři kousky, které hojně používám a nedám na ně dopustit. Na tu cenu jsou to hodně kvalitní paletky, které vám můžu vřele doporučit. 

Co říkáte na limitky? Co vy a Sleek paletky, máte či plánujete pořídit? Která je vaše nej? 

R. 

24 komentářů:

  1. Ta Vintage je úžasná! Občas mě mrzí, že žádné výraznější stíny nenosím, mám momentálně doma akorát Au Naturel, kterou využiji na 100%, ale fialová a zelená nejsou nic pro mě, i když paletky obě vypadají super:)

    OdpovědětVymazat
  2. Au Naturel mám taky a je super, ale já mám právě ráda barvičky a výrazné líčení oční, takže tyto dvě paletky teď používám nejčastěji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč ne, to je super, kreativitě se meze nekladou:)

      Vymazat
  3. Víc se mi líbí ta Garden of Eden, ale ta druhá je taky pěkná.

    OdpovědětVymazat
  4. Vintage romance mám a je skvělá. Garden of eden vypadá krásně, láká mě, ale zas na druhou sztranu bych zrovna tyhle odstíny tolik nevyužila.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, Eden mě lákala od prvního okamžiku co jsem ji viděla a jelikož nemám žádné kvalitní zelené stíny, které mám na očích ráda, tak jsem neodolala a objednala jí. A jsem za to ráda, barvičky jsou ještě krásnější než jsem si myslela.

      Vymazat
  5. krásne paletky :) určite si od Sleeku nejakú zaobstarám :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si nějakou pořiď, rozhodně se vyplatí. Navíc mají plno krásných barev, tak věřím, že si vybereš tu pravou pro tebe :)

      Vymazat
  6. Vintage Romance bych nevyužila, ale Garde of eden už mám doma a je fakt nádherná... jen mi příjde trošku mimo ten bronzově-zlatý stín "gates of eden" a uvítala bych místo něj světlý, pudrový na blendění :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Eden je krásná. Já teda využiji i ten zlatavý stín, takže s ním problém nemám. Na blendění nejčastěji používám právě ty méně pigmentované, více pudrové odstíny forbidden a entwined.

      Vymazat
  7. Vintage romance mám a jsem z ní nadšená:)

    OdpovědětVymazat
  8. ta první vypadá přímo nádherně, asi si jí brzy pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu jenom doporučit, věřím, že nebudeš zklamaná ;)

      Vymazat
  9. Téda, nečekala jsem, že Garden of Eden bude vypadat tak hezky!
    Brunwen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí ještě více než na promo fotkách :)

      Vymazat
  10. Jé, závidím ti, že už máš tu Eden paletku doma, já ji objednávala přímo od sleeku 15.1. nebo 16.1. a kde nic, tu nic :-( U té paletky mne ale nejvíce zaujal obal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal mě taky upoutal jako první, ale po otevření paletky se mi barvičky líbily ještě více než na fotkách. Za mě tedy velká spokojenost. No doufám, že ti brzo dorazí. Já objednávala hned jak Madalen na kosmetickém světě naskladnila, ale byl to boj. Za chvíli byly paletky pryč :)

      Vymazat
    2. Jak už víš, už ji mám doma. I s tím přebalem od tebe.

      Akorát se mi tu ty paletky nějak množí :-D
      Original, Lagoon, Sparkle 2, Ultra Matte 2, Eden of Garden a ještě je na cestě Storm, která přišla rozbitá, tak posílají novou :-)

      Vymazat
    3. No jsem ráda, že ti obal v pořádku došel ;-) Storm je úžasná paletka, od Sleeku byla moje první. A máš už teda pořádnou sbírku :)

      R.

      Vymazat
  11. Ahojky já mám taky paletky od Sleek moc ráda mám jich 5+ paletku primerů poslední úlovevek byla paletka Vitange Romance miluju fialovou takže to byla jasná volba a teď se chystám právě na Garden of Eden ty barvičky vypadají super. Líbí se mi že jsou paletky super pigmentované a za dobrou cenu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, 5 paletek je už dost slušná sbírka, je vidět, že je máš ráda. Taky mám fialovou hodně ráda a hned jsem věděla, že Vintage Romance musím mít :D Máš pravdu, že za tu cenu jsou paletky bezkonkurenční.

      Vymazat
  12. O těchto paletách jsem věděla už delší dobu. Co se týká výběru barev, dost razantně mě k objednávce donutila právě až Garden of Eden:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsem ráda, že si tě Garden of Eden získala, neboť Sleek paletky jsou báječné :)

      Vymazat