pátek 31. ledna 2014

Zdravá a matná pleť s pudrem Bourjois Healhty Balance

Krásný den všem,

dnešní recenze je věnovaná mému oblíbenému pomocníku pro dosažení sametové a pěkně zmatněné pleti. Jedná se o pudr značky Bourjois z řady Healthy balance, což je moje dost oblíbená značka kosmetiky, se kterou jsem zatím byla vždy spokojena. A ani s tímhle pudrem to nebylo jinak. 


Výrobci pudru slibují krásnou "zdravě" vypadající, matnou a hydratovanou pleť. Dokonce má dodat zmatnění až na 10 hodin. A co slibují, to taky splnili! Pudr dodává pleti vážně krásnou barvu, je po jeho použití sametově jemná a vypadá bez chybně. Matující efekt je také dokonalý, po jeho použití se vůbec nelesknu a nemusím během dne pleť přepudrovávat. Pudr vážně dělá pěknou pleť - nezalézá do pórů a vrásek a nezvýrazňuje šupinky ani jemné chloupky. Možná se mi to zdá a pleť vypadá zdravěji a odpočatěji.

Pudr je jemně namletý, sice trochu práší, ale na pleť si hezky sedne a udělá přirozený finiš pleti. Tenhle pudr používám bez předchozího nanesení makeupu (např. v létě) a i samotný pudr docela slušně kryje. Já mám odstín 55 Dark Beige, i když podle názvu se jedná o tmavou béžovou, řekla bych, že odstín je spíše středně tmavý. A i když jsem spíš světlejší typ, tak tenhle odstín pudru mi sedí dobře a vypadá přirozeně. Ale i pro úplně bledulky či dámy s tmavší pletí se odstín najde. Má myslím, 8 odstínu a to by bylo, aby si každý nevybral ten svůj.

 

A co je na pudru zajímavé? On jemně voní, připomíná mi vůni ovocné meruňkové dřeně nebo přesnídávky. Vůně je sice jemná, ale z pudru cítit je. 

Obal pudru je klasický plastový "bourjoiák" z měkčího plastu, ale kupodivu je docela pevný a nerozbitný - což jsem už otestovala, když jej nosím jen tak volně v kabelce, se kterou zacházím fakt strašně. Dobře se otvírá a ve víčku má dokonce i zrcátko. Obal nevypadá špatně a jeho červená barva se mi vyloženě líbí, protože tak výrazný obal nebývá u pudrů moc obvyklý.


Cena pudru je trochu vyšší než u drogérkových značek, ale stojí kolem 300 Kč, což zase není tak nehorázná cena, aby si jej nemohly dovolit všechny z nás.

Suma sumárum, já jsem s tímhle pudrem nadmíru spokojená. Až mi dojde určitě si ho znovu pořídím.

Celkové hodnocení: 5/5

Značka: Bourjois
Velikost: 9 g
Cena: cca 300 Kč
Dostupnost: Parfumerie Marrionaud, Fann, Sephora, Douglas či na internetu

Já jsem s tímto pudrem vážně spokojená, sháněla jsem pudr s krytím na ty lepší dny, kdy si nechci dávat makeup a tenhle je k tomuto účelu dokonalý. Ale i při nanesení na makeup udělá krásnou sametovou pleť jako z photoshopu. A to přece všechny chceme, ne? :-)

M.

13 komentářů:

  1. Bourjois má opravdu fajn věci, já na tuto značku nedám dopustit.
    Holky a mimo téma, docela kroutím hlavou, že máte tak málo čtenářů...
    Když si vezmu, že spousta blogů, kde autorky mají tolik čtenářů, ač blog nestojí ani za starou grešli...nejde mi to na rozum!
    Navíc se ze spousty mých oblíbených blogů se stalo takové neosobní PR firem a některé blogerky ztratily ZCELA svůj rukopis...
    Tak hodně zdaru, doufám, že jich k Vám zavítá víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, díky za krásný komentář! Doufám, že můžu mluvit za nás obě a říct, že jsi nás potěšila především proto, že si o našem blogu myslíš, že je na dobré úrovni - to udělá radost každému, kdo bloguje a koho blogování baví. A děkujeme za podporu!
      Jinak co se týče těch PR blogů, musím s tebou souhlasit. Z většiny mých oblíbených blogů se staly jen "online reklamy". Nedávno mě to ještě mrzelo, teď jsem si už zvykla a přestala jsem ty blogy sledovat.
      Co se týče Bourjois, tak mám tuto značku hodně ráda, hlavně co se týče makeupů, rtěnek, pudrů a tvářenek.

      M.

      Vymazat
  2. vypadá moc hezky :) od Bourjois doma nic nemám, ale už delší dobu chci něco vyzkoušet, všichni produkty od této
    značky chválí a navíc má i lákavé obaly! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nicco, díky za komentář. Já radím - určitě Bourjois vyzkoušej. Já jsem výrobků této značky už měla dost a se všemi jsem byla naprosto unešena :-)

      M.

      Vymazat
  3. Tak ten vypadá hodně lákavě a cena taky není strašná, jelikož mě samotné pudr vydrží i přes půl roku, takže je to fajn cena:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nejsem sama komu pudry vydrží věčnost :-) většinou střídám dva a vydrží mi tak rok. Jen ty nekvalitní (např. nemám moc dobrou zkušenost s pudry Essence) mám na chvilku.

      M.

      Vymazat
  4. Ten jsem snad nikdy neviděla, ale vypadá opravdu hezky :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On není zase tak moc známý, ale bývá v parfumerkách. Fakt je moc fajn, až ti dojde pudr, který používáš koukni na tenhle.

      M.

      Vymazat
  5. Tedy, vy jste mne holky zase do něčeho uvrtaly :-) Asi zítra zajdu do sephory :-D Nebo do Douglase :-)

    Matnou a sametovou pleť bych si nechala líbit :-)

    PS: ještě jednou děkuju za ten přebal :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že budeš s pudrem spokojená :-) mi vyhovuje moc. Já mám akorát štěstí, že máme všechny pafumérky až v Ostravě a tam nejezdím až tak často. V Opavě máme akorát Fann a Marionnaoud, takže to až tak k utrácení nesvádí.

      A jsem ráda, že ti Radka udělala krabičkou radost :-)

      M

      Vymazat
  6. no ten vypadá super, hlavně mě zaujala ta vůně... zrovna včera večer jsme s přítele řešili, že dost mých pudrů a make-upů moc nevoní, že mi z toho (teď to teda řeknu natrvdo, jak mi to řekl on :) smrdí obličej... tak jsem se docela lekla :D tenhle pudřík by to mohl vyřešit, protože je fakt, že zrovna pudry často moc vábně nevoní... já teď dodělávám minerální Dermacol a Sexy Mamu, tak už vím, po jakém sáhnu příště. a cena je super, 300 mě nezabijou, dyž z něj mám užitek x měsíců :) díky za fajn recenzi a tip!

    OdpovědětVymazat