pondělí 6. října 2014

Čistící tonikum Natura Siberica pro každodenní čištění smíšené a mastné pleti + vyhlášení giveaway

Přeji Všem krásné dobré ráno,

jak už je z názvu patrné, tak dnes bude řeč o toniku ruské přírodní kosmetiky Natura Siberica. Tato značka je čím dále více propíraná, oblíbenější a hýbe česko-slovenským blogovým rybníčkem. Osobně mi je značka velmi sympatická a již delší dobu jsem od ní chtěla něco vyzkoušet. Nakopla mě až recenze na vlasovku u Labradoory a když už jsem dělala na Hairbeuty objednávku, tak zrovna probíhala na Naturu sleva, tak jsem si na zkoušku vzala pár věciček. Mezi nimiž bylo právě toto čistící tonikum, kterému se dnes podíváme na zoubek.

Tonikum jsem do své péče chtěla zařadit již delší dobu. To od Dr. Hauschka, které bylo v Ladyboxu mi přijde úplně na nic, proto se mi nějaké dobré nejlépe přírodní tonikum hodilo všemi deseti. Natura má v nabídce vícero druhů, ale jelikož moje pleť je normální až smíšená s občasnými nedokonalostmi, tak jsem sáhla po čistícím toniku pro smíšenou a mastnou pleť. A myslím, že jsem udělala dobře. Tonikum obsahuje extrakt z majoránky, zeleného čaje a šalvěje, čímž efektivně čistí pleť, odstraňuje mastnotu a stahuje póry.


Obal tonika je naprosto obyčejný bílý plast s ovšem moc hezkou etiketou. Ty má NS vážně líbivé a velmi vymykané. Na poličce se hezky vyjímá a působí řekla bych i docela luxusně. Teda přinejmenším jak je na přírodní kosmetiku možné. Tonikum má 200 ml a dávkuje je takovým tím zobáčkem, který musíte nejprve zmáčknout aby vám vyjel nahoru. Mě toto dávkování vyhovuje. Vše výborně těsní a drží tak jak má. Otvor, kterým tonikum lijete na tampónek je optimálně velký. Tudíž se vám nestane, že by vám vyteklo zbytečně moc, nebo naopak málo. Dávkování je tedy jednoduché, praktické a účelné. Za mě super.


Díky obsahu řady účinných bylinek tonikum podle toho také voní. Já nejvíce cítím zmíněnou majoránku. Ovšem vůně je jemná a docela příjemná. A teď něco k používání a účinkům. Tonikum používám již přes tři měsíce 2x denně. Vždy ráno na vyčištění a osvěžení pleti a pak večer na dočištění. Rozhodně můžu souhlasit s tím, že tonikum výborně pleť vyčistí a zbaví mastnoty. Co se týče stáhnutí pórů, tak to sice nějaké je, ale nijak extrémní. Mě osobně ale přijde dostatečné. Tonikum je na pleti velmi příjemné, nijak nedrážní ani neštípe. V klidu ho používám i na dočištění očního make-up a funguje skvěle. Po použití je pleť nejen čistá ( a že dočistí vážně dost), ale taková hladká, svěží, zklidněná a řekněme i rozjasněná. Navíc pleť nijak nestahuje, nepne ale řekla bych, že jí dokonce i hydratuje. Vážně je tomu tak. Díky tomu super pocitu se ráno kolikrát zapomenu namazat a pleť vůbec nestrádá. Obsažená šalvěj má mít protizánětlivé, dezinfekční a anibiakteriální účinky. Nějaké ty účinky tam vážně budou. Sice bych neřekla, že dokáže pupínkům a zanícením pórům zabránit, ale řekla bych, že hojení podporuje a docela i urychlí. Takže suma sumárum je tonikum vážně báječné. 

Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Natura Siberica
Objem: 200 ml
Cena: 210 Kč, kupovano v akci za cca 147 Kč
Dostupnost: e-shopy např. hairbeauty.czbiooo.czkrasa.cz 

Čistící tonikum je nejen super příjemné, šetrné ale také především účinné a funguje je tak jak má. Pleť tedy vyčistí, zmatní, osvěží a póry lehce stáhne, čímž jsou méně viditelné. Navíc pleť zklidní, dodá jí vláhu, pružnost a to vše bez nežádoucího pnutí či podráždění pleti. Toner je jednoduše skvělý a rozhodně ho doporučuji vyzkoušet. Mě sedl naprosto výborně.

A teď přejdu k další části tohoto článku a to k vyhlášení výherce naší giveaway o balíček kosmetiky Essence a Sebamed. Předem bychom Vám chtěly poděkovat za hojnou účast a to, že jste se s námi podělily o tipy na Vaše oblíbené Essence produkty. Ale přejděme k tomu hlavnímu, co vás určitě zajímá a to kdo vyhrál. Štěstí se tentokrát usmálo na komentující s č. 10 a vítězkou se tak stává - Simushka.

Výherkyni gratulujeme a prosíme, aby se nám do týdne ozvala na mail se svou adresou, aby jsme mohly dáreček zaslat.

Zkoušely jste již něco od Natura Siberica? Znáte tento toner? Používáte ho vůbec, nebo tento krok v péči o pleť přeskakujete?


Radu

11 komentářů:

  1. Natura Siberica ma veľmi láka, najmä ako vlasová starostlivosť, ale po niekoľkých negatívnych recenziách som rezignovala. Na druhej strane ten tichý hlások v mojej hlave stále "škemrá", aby som skúsila a zhodnotila sama. Tak možno raz...
    Tonikum používam, ale len ráno na dočistenie pleti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Negativní recenze říkáš? Já zatím žádné nečetla. Jejich vlasovku právě teď taky testuji a vypadá to nadějně. Já zatím můžu zaklepat, že mi od nich sedlo vše co jsem vyzkoušela a tím pádem mě láká vyzkoušet další a další výrobky :D No uvidíme :)

      Vymazat
  2. Jééééé to je snad poprvé, co jsem něco vyhrála! Moc děkuji! <3

    OdpovědětVymazat
  3. To tonikum vypadá hezky, ale asi stejně zůstanu u zázračného Kivvi koktejlu a tonika Hauschka.. :P
    A vítězce GA gratujulu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Kivvi jsem také četla samou chválu, třeba časem také vyzkouším :)

      Vymazat
  4. Ahoj chceš sa navzájom sledovať ? zivotpubertiacok.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, promiň, ale vzájemné sledování nepodporujeme

      Vymazat
  5. Tak pleťovou vodu mám náhodou taky od stejné značky, jen je anti-aging jestli si dobře pamatuji. Tento krok ale často přeskakuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tento krok s tonikem do péče zařadila sice nedávno, ale můžu říct, že mé pleti to jen svědčí :)

      Vymazat