středa 8. října 2014

Ikonická tvářenka Nars, která Vás dostane do varu

Krásný den,

řekla bych, že tak jako každá milovnice líčení očí a očních stínů touží po paletce Naked od Urban Decay, tak mezi námi tvářenkoholičkami je stejně proslulá tvářenka od značky Nars - Orgasm.


Nebudu spekulovat, podle čeho dostala svůj název, ale dovedu si přestavit, jak všechny z nás nad touto tvářenkou v parfumerii áchají a ochají. Ani já jsem nebyla jiná, dlouho jsem kolem ní chodila, zkoušela jsem si swatche na ruku a pak mi ji přinesl Ježíšek.

Tvářenka se nachází v klasickém elegantním černém matném obalu typickém pro Nars s bílým potiskem. Vevnitř najdete kromě tvářenky i velké zrcátko.


Barva tvářenky je růžovo-korálová s výrazným zlatým shimmerem, který pleť pěkně rozzáří a není třeba už používat rozjasňovač, ale pozor na nedokonalosti na pleti – na dny s větším akné na tvářích jej nedoporučuji.


Musím říct, že já jsem z tvářenky nadšená, odstín se mi moc líbí i teď na podzim, ale v létě k opálené pleti vypadal fakt skvostně. Je to vidět i na fotkách, že je hodně používaná. Takhle tvářenka vypadá po 10 měsících pravidelného používání.

Výdrž tvářenky je perfektní, večer ji odličuju ve stejném stavu, v jakém jsem jí ráno nanesla. Vážně si ji nemůžu vynachválit. Tvářenka je jemně namletá, dobře se nanáší a nepráší všude kolem.

Celkové hodnocení: 5/5

Značka: Nars
Velikost: 4,8 g
Cena: cca 1000 Kč
Dostupnost: parfumerie Sephora

Já hodnotím tvářenku Orgasm jako velmi povedenou. Velmi se mi líbí její barva, ale já dávám plný počet pro její nadstandardní výdrž, kdy mi vydrží pěkně nalíčená celý den. Nikde se neztrácí a vypadám díky ní od rána až do večera svěže a rozjasněně.

M.

32 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Taky se mi moc libi. Padl mi v Sephore do oka na prvni pohled.

      Vymazat
  2. Já mám za polovic Hot Mamu od theBalm, která má podobný odstín, takže se bez Orgasm obejdu. :) Vypadá pěkně, ale mě Nars nějak nedokáže nadchnout...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem ji dostala jako darek. Manzel si totiz zapamatoval po ktere tvarence jsem to koukala. Takze provedl vyber za me. Jinak jsem Hot mamu videla u kamosky a ta je podle meho oranzovejsi.

      Vymazat
  3. Já přemýšlím o jiném odstínu, předpokládám, že by měli být stejně dobré všechny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Nars mam zatim jen Orgasm a Albatrose a oba maji stejne vlastnosti, takze predpokladam, ze i dalsi odstiny budou stejne super.

      Vymazat
  4. Já ti nevím, mně se tak moc nelíbí... ten zlatý odlesk je moc silný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupodivu ona az tak moc vyrazna neni. Ten shimmer na pleti neni az tak moc zlaty, aby byl kycovy. Ale chapu, ze se nemuze libit vsem ;-)

      Vymazat
  5. Já myslím, že by mi ani trochu neslušela. Nikdy jsem nad ní neuvažovala... Každopadně hrozně noc chci odstín Seduction, ten je přímo dokonalý :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Nars Orgasm jsem licila i 3 kamaradky a vsechny jsme uplne jine typy a vsem nam slusela. Takze mi prave prijde univerzalni. Ale ten tvuj vysneny odstin neznam, musim se na nej podivat.

      Vymazat
  6. Vypadá hezky, ale ta cena mě dost odrazuje, snažím se najít nejen v kosmetice kvalitu za dobrou cenu. Výdrž mají i jiné tvářenky, z mých třeba krémová tvářenka od essence. Odstín podobný této (nechci tvrdit stejný, když tuhle znám jen z fotek z recenzí) jsem našla kdysi u s-he. No asi jsem jiná, ani Naked mě neláká, to už spíš nějaké mono stíny UD, ale to je zas asi tím, že mně nude odstíny ani nelušej.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti zavidim, ze ti i Essence tvarenky drzi cely den. Ja byvam v praci min 10 hodin denne a zadna z levnejsich tvarenek mi tak dlouho nevydrzi. Vetsinu mam tak za 3 hodiny fuc, takze proto jsem zabrousila k Nars, Benefitu apod, protoze ty mam vecer ve stejnem stavu jako rano.

      Vymazat
  7. mě nějak NARS nechává chladnou, jedinou dražší tvářenku mám tu MAC a asi mi zatím stačí, beztak jich mám tolik, že je do konce života nedodělám :D ale spíš by se mi líbil jiný odstín, nejsem moc na ty třpytivé odstíny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala uz v komentari nad tebou, tak pro me jsou drazsi tvarenky nutnost, protoze mi vetsina drogerkovych do 3 hodin zmizne z tvare. Nars se mi osvedcil jako drzak, a proto jsem z nej tak nadsena.

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Taky se mi obal libi, je moderni, ale pritom decentni a prakticky.

      Vymazat
  9. ufff .... ještě, že na tvářenky moc nejsem :D jinak by se mi to pěkně podražilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja nedam bez tvarenky ani ranu, ale protoze mi vetsina nedrzi, tak musim volit drazsi kousky.

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Rimmel jsem uz taky zkousela a na me je ta vydrz proste slaba a ta tvarenka se mi brzo z licek ztrati.

      Vymazat
  11. Ten odstín je opravdu moc pěkný .. já od téhle značky nemám ani 1 ale myslím že brzo aspoň 1 v šuplíku bude :D

    http://klarissaaddell.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvarenkou Nars urcite neprohloupis. Fakt mi vyhovuje moc.

      Vymazat
  12. Je opravdu nádherná! Jak odstín tak balení a navíc si pochvaluješ i výdrž, ale 1000 bych za ni asi nedala a může být úžasná jak chce... Musela bych si na ni dloouho šetřit. :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že výdrž je celodenní, což je super. Kdybych byla studentka a měla na ni šetřit z brigád, tak bych si ji taky nekoupila, ale to teď už řešit nemusím.

      Vymazat
  13. Ja mam Deep Throat a je to nadherna prirodzena farba..ako po hodinovej lekci power jogy :D Ale nevydrzi cely den. No to ani MAC. Aspon na mne nie, a to ja sa nijak pocas dna fyzicky nenamaham, takze by mala pekne sediet na mieste..

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ti nevydrzi? Ja jsem zkousela vsemozne znacky, od Essence az po Bourjois a muj problem s mizejicima tvarenkama vyresil az Benefit, Too Faced a Nars. Z levejsich mi pekne drzi Inglot a Catrice. A treba Essence a Coloramu mam do hodiny z tvari pryc.

      Vymazat
  14. Tak tuto tvářenku mám už rok a je moje nejoblíbenější, nejpřirozenější odstín, nepřekonatelná výdrž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim s tebou souhlasit. Mam ji cca 3/4 roku a je moje nejpouzivanejsi tvarenka. A skoro neubyla.

      Vymazat
  15. Ja stále váham. Odtieň sa mi neskutočne páči, ale tie trblietky ma odrádzajú. No keď si ju všetci tak chvália a ako tu kočka píše, že je veľmi prirodzená, možno bude nakoniec aj mojou vernou spoločníčkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona vazne vypada v krabicce vyraznejsi nez je v realu. Ale na tvari vypada spis jako zdravy rumenec s kapkou rozjasneni. Trpytiva diskokoule z tebe fakt nebude.

      Vymazat