středa 22. října 2014

Nalakováno - Revlon Parfumerie s vůní a barvou lesního ovoce + malý nailart

Ahoj děvčata, přeji Vám pěkný den,

dneska Vám ukážu na nehtech krásný voňavý lak Revlon Parfumerie, na který jste se mne hodně ptaly, v podzimním vínovém odstínu 090 Bordeaux. Musím přiznat, že voňavé laky byly pro mne novinkou, takže není divu, že se tato vychytávka v mé lakovací taštičce zabydlela a už jsem si pořídila do sbírky další dva kousky.


Původně jsem v drogérii nevšimla toho, že se jedná o lak s vůní. Jen mne na laku zaujal hezký, atypický flakónek, který se mi zdál natolik roztomilý, že jsem si jej musela koupit. Doma jsem pak při lakování zjistila, že mi nějak voní nehty a až po očichání mi došlo, že ta hezká vůně se line z čerstvě nalakovaných nehtů. Až po googlení jsem zjistila, že škála vůní a barev laků je velká a neexistuje jen ta "má" parfemace. Tento vínový lak má vonět po víně (Bordeaux), ale mi spíše připomína vůni lesního ovoce. 


Teď přejdu ke klasickým vlastnostem laku a začnu konzistencí laku - ta je spíš řidší, ale přesto se s lakem dobře pracuje a díky nižší hustotě lak nepruhuje. Štěteček je klasicky rovně střižený, chlup je hustý přesně tak, jak je třeba k nanesení ideální vrstvy barvy. Výdrž laku je lepší nadprůměr, minule jsem dokonce lak měla na nehtech bez použití podlaku a nadlaku a neporušený mi vydržel 3 dny, po 4 dnech se začal uprýskávat. S base a top coatem výdrž laku je ještě lepší, prodlouží se tak na 5 dní v neporušeném stavu. Vůně se z nehtů line několik dní, až do odlakování. A dokonce voní i po zalakování topcoatem.



Co se týče dostupnosti laku, u nás se asi nikde neprodává, našla jsem jej jen na zahraničních eshopech, např. na Boots, kde je za hříšných 6,5 Ł. Já jsem laky pořídila jak je u mě zvykem v polském Rossmannu, v přepočtu za cca 140 nebo 150 Kč. Za tuto cenu dostanete pořádnou dávku laku a to 11,7 ml.

Nailart, kterým jsem si ozdobila nehty, je velmi jednoduchý. Jedná se o techniku "mramorování", která je vytvořená tím, že si hodně otřeným štětečkem vytvořím na světlém pokladovém laku slabé různobarevné tahy, které jdou různě přes sebe. Na nailart jsem použila kromě zmíněného Revlonu Parfumerie (090-Bordeaux) ještě tyto laky: bílý Rimmel v odstínu 703 White hot love, černý od Jordany 089 Black a poslední růžový Astor 303 Crazy fire dance.


Jak se Vám tenhle voňavý lak líbí? Slyšely jste už o lacích po jejichž nalakování nehty voní?

M.

17 komentářů:

  1. jo, tyhle znám, hrozně bych ho chtěla zkusit, jednak kvůli vůni a hlavně kvůli rozkošnému obalu... škoda, že u nás není :( ale má docela úzký štěteček, s tím bych byla strašně zaprasená, paradoxně ty širší jsou pro mě lepší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli budes mit zajem, tak ti akorat muzu nejaky odstin koupit a poslat. Jina moznost jak jej vyzkouset a nemuset ho objednavat za takovou palbu jako je na Boots, asi nebude. Co se tyce stetecku, tak mi se s nim pracovalo dobre, on je docela akorat.

      Vymazat
  2. Tak o tomhle jsem ještě neslyšela :). A lak má moc krásnou barvu i ten nailart se mi líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na takový druh laku natrefila poprvé. Barva je super podzimní, vínová a švestková mě teď hodně baví.

      Vymazat
  3. Téda, ta barva vypadá krásně a vůně zní lákavě. Moc pěkný produkt (i vzhledem)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Design je úžasný, moc se mi líbí. Vypadá luxusně i jenom na "výstavce" na toaletním stolku.

      Vymazat
  4. tyto láčky do Revlonu mám už hodně dlouho na wishlistu, tak snad brzy nějaký vyzkouším :) zrovna toto je nádherný odstín :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten odstín je moc krásný a hrozně se mi líbí, jak je nafocená lahvička, nádhera !
    Nail art je vážně povedený. Já si ho zatím dělala vždy na všechny nehty, ale takhle je to zajímavější. :)
    Jinak voňavé laky dělá i Ruby Wing u některých svých odstínů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu fotek i nailartu. Já právě na nehtový design moc nejsem, spíš nosím všechny nehty jednobarevné a třeba jen ukazováček ozvláštním jinou barvou a tehdy jsem měla chuť vyzkoušet na mě něco netypického. A díky za tip na ty Ruby Wingy, kouknu na ně :-)

      Vymazat
  6. Strašně toužim alespoň po jednom odstínu.

    OdpovědětVymazat
  7. Ta vínová barvička je krásná :) O voňavých lacích jsem ještě neslyšela:)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  8. pekne:)

    PS: Zvu te na svoji novou giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat