neděle 26. října 2014

OOTD – Peplum top v kombinaci s abstraktními květy

Krásné nedělní ráno přeji,

dnes vám přináším svůj pozapomenutý ještě letní outfit, který jsem si vzala na akci Opava Styl 2014. Mělo se jednat o módní přehlídku a prezentaci oděvů, šperků a kabelek. Na takovou akci jsem šla prvně, tak jsem nevěděla co očekávat. Zvolila jsem proto elegantní a ženský styl oblečení, který je mi osobně hodně blízký. Lístky na tuto akci jsme si chtěly s kamarádkou zakoupit na místě, bohužel jsme na to doplatily, neboť již byly vyprodány. Což nás tedy dost zaskočilo. Po pravdě jsem nečekala, že by o takovou akci mohl být v Opavě zájem. Jelikož bylo hezky a večer jsme si chtěly užít i přes tuto nepříjemnost, tak jsme si zašly posedět na terasu, daly si dobrou pizzu a vínko. A večer jsme si tak báječně užily i přes absenci módní přehlídky. Tu si snad vychutnáme za rok.
Ale dostaňme se zpět k mému outfitu. Já zvolila úzkou pouzdrovou sukni do pasu s abstraktním květovaným vzorem. Barevně je sukně světle šedá s tmavším šedivým potiskem. Je z pružnějšího pevného materiálu a pořídila jsem si jí letos ve výprodeji v F&F za úžasnou cenu 139 Kč. Původně měla sukně dost nelichotivou délku lehce nad kotníky a vůbec se mi to nelíbilo. Proto nebylo nic jednoduššího než jí zkrátit na délku ke kolenům. K sukni jsem zvolila peplum top v mé nejoblíbenější barvě královské modři. Peplum je z ušit z kvalitního pevného materiálu, má 3/4 rukávky a je značky Atmosphere. Pas jsem ještě zvýraznila černým páskem, který mám už roky a vážně si už nepamatuji odkud je. Je jasné, že k takto elegantnímu outfitu je potřeba nazout lodičky. Vím, že by se k tomu lépe hodily nějaké černé, ale ty já bohužel nevlastním. Proto jsem nazula tyto šedivé z Deichmanna. Jedná se o moje vůbec nejvyšší boty na podpatku. Z fotek jejich výška asi není tak patrná ale podpatky mají téměř 13 cm. Ten večer jsem na nich nachodila poměrně dost a musím se pochválit, neboť jsem to doufám zvládla s lehkostí a hlavně bez otlaků, puchýřů a bolavých nohou. Jelikož jsem si s sebou potřebovala vzít více věcí, tak psaníčko nepřicházelo v úvahu. Proto jsem si vše nezbytné hodila to černé „kufříkové“ kabelky, kterou mám již roky a je z Polska. Z doplňků mám kromě Lorus hodinek, černý náhrdelník z ebay.

Co na takovýto troufám si říct ženský a elegantní styl oblékání říkáte? Nosíte ho běžně, nebo třeba jen na určité společenské události?


Radu

15 komentářů:

  1. mne sa toto páči. Hlavne tá sukienka je zaujímavá. Pride mi to uplne vhodné na bežné nosenie do práce. Ja sa bežne tak obliekam, nenosim to každý den, ale kludne si dám do práce puzdrovu suknu, k tomu top a lodičky :) Sukne proste milujem - akékolvek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Zuzi. Sukně mě upoutala na první pohled a je vážně krásná a super pohodlná. Já se také ráda oblékám žensky a elegantně, takže bych si takto klidně vyrazila i do práce nebo na kafe s kamarádkami. Sukně a šaty to je moje :)

      Vymazat
  2. Vypadáš tak krásně :) Asi bych si taky měla koupit ten peplum top, protože se mi fakt hodně líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Veru. Já se peplum topům dlouho vyhýbala, protože jsem měla pocit, že mi nesluší. Ale teď bych nekupovala nic jiného :D Určitě se po nějakém koukni, dokáže vytvořit krásnou siluetu :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji. Musím říct, že je můj oblíbený. Je kvalitně zpracovaný, má bezva střih a pro mě především božskou barvu :)

      Vymazat
  4. Líbí se mi to. :-) Peplum top žádný nevlastním ale strašně se mi líbí, musím nějaký už konečně ukořistit. A přijdou mi ty boty, že jsou ti velké, což asi nejsou, to musíš samozřejmě vědět ty sama, ale na fotkách mi to tak přijde. O:) Nicméně botky jsou pěkné. A co víc? Máš skvěle upravené vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, jsem ráda, že se outfit líbí. Boty mi velké nejsou, i když musím uznat že na fotce to tak opravdu vypadá, ovšem nevím proč tomu tak je :D Asi jsem si nějak blbě stoupla. Rovněž děkuji za pochvalu vlasů, natočené je nosím ráda :)

      Vymazat
  5. Ten peplum top z Primarku je opravdu moc hezký a velmi ti sluší :) Verola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Top je opravdu super a celkově mám Atmosphere moc ráda :)

      Vymazat
  6. Top i sukně jsou krásné a moc ti tenhle styl sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento styl mám ráda, i když poslední dobou ho tak často nenosím, nemám na to vlastně už figuru :) Jediné, co se mi až tak nelíbí, je kabelka, resp. její vzor (materiál), nějak mi nepasuje k sukni. Jinak ti to moooc sluší, ty vlasy! No a ten útlý pas, krása.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Raduš. Popravě se mi ta kabelka k tomu taky moc nelíbí, ale bohužel jsem vhodnější neměla, protože jsem si potřebovala vzít více věcí. Uznávám, že menší psaníčko by bylo jistě vhodnější. Snad příště :)

      Vymazat