středa 19. listopadu 2014

Co jsem si pořídila v měsíci říjnu

Krásnou středu,

sice už je víc jak půlka listopadu za námi a já Vám i přesto teprve teď přináším moje nákupy měsíce října. Vím, jak máte tyhle články rády, tak jsem Vás o moje nové kosmetické krasavce nemohla ochudit. Většinu věcí mám doma už od začátku října, takže bych řekla, že za ten měsíc a půl mám většinu pořádně odzkoušenou, takže brzo budou na blogu regulérní recenze.


Na začátku října mi přišel balíček s objednávkou z eshopu kosmetikamoje.cz. Tuto značku jsem si natolik oblíbila, že jsem nemohla odolat možnosti, zase si něco objednat. Navíc pár věcí si braly i kamarádky, takže jsme nemusely platit poštovné. Tentokrát jsem si vybrala pastelku na rty v oranžovém odstínu č. 2. Dále jsem neodolala řasence Best, kterou moje kamarádka Janča vychválila až do nebe, a proto jsem jí musela mít :-D. Poslední věc z objednávky byl další z matné kolekce laků na nehty a to odstíny č. 4 a 8.


U nehtů ještě zůstaneme, v drogérii jsem sáhla po efektovém laku a to od Essence. Protože jsem si hodně oblíbila pískové laky, topcoat s tímto efektem byla pro mne jasná volba. Zatím jen prozradím, že lak dělá efekt mírnější než třeba pískáče od GS, ale o hodně prodlouží výdrž podkladového laku.


Další nákupy byly taky online a to z internetové drogérie a to z vmd-drogerie.cz. Už dříve jsem měla ráda značku Bione Cosmetics, ale pak jsem všechno vypotřebovala a na tuhle fajn kosmetiku jsem zapomněla. Potom jsem na blozích zase viděla pár věcí této značky a já jsem začala objednávat. Do nákupního košíku mi přistály tyto výrobky: Tekuté vlasy - pantenol a keratin, vlasová maska - keratin, oční a pleťový odličovač se světlíkem lékařským, okurkový pleťový a tělový peeling, cannabis - pleťový krém pro celou rodinu.
 V drogérii Rossmann byly v říjnu zase slevy na kosmetiku Dove a navíc bylo k nákupu této kosmetiky nad 119 Kč zdarma tělové mléko stejné značky. Neodolala jsem a tak jsem si koupila vychvalovaný suchý olej. Olej ani tělové mléko jsem ještě nezkoušela, zatím je mám v zásobě.


Poslední nákupy jsou z parfumerie Sephora, kde zase probíhala akce 2+1 na výrobky exkluzivních značek této parfumerie (např. Benefit, Nars, MUFE, apod.). Protože jsem sháněla nějaké dobré tekuté linky nebo linky ve fixu, rozhodla jsem se zapátrat zrovna tam. Nejvíc mne zaujaly voděodolné linky Aqua Liner od Make up for ever, tak jsem si je odnesla ve dvou variantách - černé (13) a metalické khaki (3). Linky už s radostí používám a vážně jsou supervoděodolné, to jsem potřebovala. Jako třetí výrobek jsem si vybrala další tvářenku od Narsu a to v přirozeném růžovo-broskvovém odstínu s dalším necudným názvem a to Deep Throad.


Co jste si v poslední dobře pořídily Vy? Už šetříte na Vánoce?

Maru

18 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Souhlasím, ta řasenka je skvělá, asi předčila i moji nej Diamante od Gabrielly Salvete.

      Vymazat
  2. Moc pěkné nákupy :) Já jsem si koupila jen nutné věci, co mi došly jako např. antiperspirant, jinak nic, šetřím na dárky :D. Značku bione bych pak ráda vyzkoušela, tak se budu těšit na recenzi
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám naštěstí už skoro všechny dárky dořešené, takže můžu utrácet za sebe :-D Všechny výrobky Bione zatím poctivě testuju a už mám na ně nějaký názor, ale nechci recenzi uspěchat, tak tomu ještě dám nějaký čas.

      Vymazat
  3. Bione sprej na vlasy mám a teda žiadna sláva. Z ostatnými produktmi skúsenosti nemám, ale cannabis krém by som rada vyskúšala, vyzerá zaujímavo.

    Koalas are nice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ti ty "tekuté vlasy" nesedí? Mi zase příjde, že mi dělá moc pěkné, jemné a lesklejší vlasy a ani se mi po něm víc nemastí. Jasně, vlasy neuzdraví, ale jako bezoplachový kondicionér to funguje fajn :-)

      Vymazat
  4. Líbí se mi matná kolekce laků, hlavně fialová barvička.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje matné laky jsou prostě boží, jestli budeš mít příležitost, určitě je vyzkoušej.

      Vymazat
  5. Ten panthenol + keratin mám taky, je to vlasová infuze, nevím jestli je to to samé nebo podobné, pořídila jsem i šampon a mám po tom takové sušší vlasy.

    Markéta HairOCD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampónů mám dost, ale potřebovala jsem nějakou vlasovou masku a tahle mi příjde, že funguje dobře. Ale příjde mi divné, že ti vysušuje vlasy, když má pomáhat regenerovat suché a poškozené vlasy. Používáš ji podle návodu? Má se dávat na suché vlasy a udělat se z ní zábal.

      Vymazat
    2. Já nemám tu masku, mám nějaký rozprašovač, který se jmenuje Vlasová infuze. Vypadá to skoro stejně jako ty Tekuté vlasy. Nastříkám to na ručníkem vysušené vlasy. Přijde mi, že když si to nastříkám, mám po tom oproti normálu sušší vlasy a hlavně konečky. Ale podle návodu používám...nejdřív umyju šamponem a pak nastříkám.

      Vymazat
  6. Kúpila som si make up z Pupa Milano, lebo naň bola akcia :) svetlý, zimný, Made to Last, a ozaj drží! takže spokojnosť :)
    a v drogérke som našla stojan Rimmel s výpredajom riaseniek, tak u mňa jedna ružová kráska skončila, uvidíme aká bude a či sa aspoň čiastočne vyrovná mojej najmilovanejšiemu objavu - Loreal Excess ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štve mě, že zrovna Pupa u nás není vůbec dostupná :-/ jinak se mi ta značka moc líbí. Od Rimmelu žádnou řasenku nemám, kdysi jsem zkoušela nějakou jejich voděodolnou a ta mne zklamala, takže se ani po dalších této značky nedívám.

      Vymazat
  7. Ten lak si od essence si chci taky pořídit :)
    Já si naposled koupila lak na nehty od Miss Sporty ... troškařím :D Kupuju vždycky po jedné, dvou věcech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou je dobře, že jsi spořivá :-) ono taky není dobré si kupovat tolik zbytečností, jako já :-D jinak ten topcoat je super, brzo bude recenze :-)

      Vymazat
  8. Od Bione Cosmetics bych si ráda něco pořídila na vlasy. Měla jsem zatím asi 3 konopné výrobky (balzám na rty, krém na ruce a také krém na obličej) a všechny mi moc vyhovovaly :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat