pátek 7. listopadu 2014

Krémovo-pěnové koupelové soli Tetesept

Ahoj holky,

dnes vám přinášíme dvojitou porci recenzí na koupelové soli, které jsme měly možnost otestovat ve dvou voňavých variantách. Já si vychutnávala vůni kokosového mléka a Maru se naložila do vany provoněné mlékem mandlovým.

Díky koupelovým solím Tetesept se vaše koupel promění v krémový zážitek s dlouhotrvající pěnou. Oba druhy solí pečují o pokožku díky obsahu drahocenných olejů (kokosového/mandlového) a přírodních minerálů získaných z přírodní mořské soli. Kromě těchto ingrediencí jsou soli obohacené o aloe vera a složky rostlinného mléka. Složení je tak čistě veganské, bez obsahu parafínů, parabenů, silikonů, konzervanů a alkalických mýdel. Což se nám zdá báječné.  


A co na jednotlivé vůně a soli celkově říkáme se dozvíte hned níže.

Tetesept sůl do koupele Krém & pěna Kokosové mléko, 80 g, cca 30 Kč – Radu

Vůni kokosu já můžu, takže jsem se těšila až mi sůl zpříjemní mou delší relaxační koupel, kterou si pravidelně dopřávám každý pátek po náročném pracovním týdnu. Sůl se má do vany vysypat hned na začátku při napouštění vany. Díky tomu, že se vsype do proudu horké vody se sůl nejen rychle a dokonale rozpustí, ale hlavně se vám vytvoří lehká a nadýchaná pěna. Takže tento výrobek je vlastně takové 2v1, což je úžasné a sama jsem se tím setkala prvně. Bohužel pěna nemá dlouhého trvání a po pár minutách se rozpustí. Ovšem i tak je to na začátek koupele příjemné zpestření. Vůně je opravdu moc povedená. Je to taková jakoby krémově mléčná vůně kokosu, která je sice sladká ale nikoliv přeslazená. Osobně se mi velice líbila. Vůně je krásně cítit během celé koupele ( v mém případě asi 30 minut) a pak také na kůži, kde po koupeli vůně ulpí. Ale nedrží se na ni nijak dlouho, což od koupelové soli ani nemůžete čekat. Sůl byla mléčné barvy, takže i voda měla lehce bílou barvu. Kromě toho se voda stala jakoby trochu hustší a krémová, což mě mile překvapilo. Celková koupel byla se solí velice příjemná a já si jí dokonale vychutnala. Po koupeli byla pokožka těla hezky prokrvená, vláčná a nevyžadovala další péči. Mazat jsem se již nemusela. Já byla tedy maximálně spokojená a určitě si sůl nebo i další koupelové Tetesept výrobky určitě pořídím.


Tetesept sůl do koupele Krém & pěna Mandlové mléko, 80 g, cca 30 Kč - Maru

Vůni mandlového mléka jsem si nedokázala představit, čekala jsem něco podobného jako vůni marcipánu, z čehož bych nebyla nadšená. Nejsem fanynka těch sladkých vůní, proto mě mile překvapila svěží květinovo-ovocná vůně. Poslední dobou se vlastně ani nekoupu, pouze se sprchuju, takže jsem se prakticky do vany nutila. Sůl se za pár minut ve vaně rozpustila a na hladině se objevila jemná krémová pěna. Relaxace ve vaně byla velmi příjemná, dokonce i po osprchování čistou vodou byla vůně na pleti docela výrazná. Další věc, které jsem se bála byla ta, že po koupeli budu mít pokožku vysušenou. Ale chyba lávky, pleť byla jemná a hydratovaná. Já jsem tedy z koupelové soli Tetesept nadšená a určitě si na podzimní studené večery pořídím další vůně.


A jak jste na tom Vy? Jste spíš koupelové nebo si radši dáváte večer sprchu? Zkoušely jste už koupelové soli této značky?


M&R





13 komentářů:

  1. Na koleji máme jen sprchový kout, takže tam je to jasné, ale jakmile přijedu domů, tak si s radostí napustím vanu:) Ještě jsem se nesetkala se solemi, které by vytvořily i pěnu.. opravdu mě tyto zaujaly i co se parfemace týče:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě taky spíš sprchovací typ a do vany se mi obvykle moc nechce, ale po tom, co jsem tyhle soli zkoušela, tak se na koupel zase začínám těšit.

      Maru

      Vymazat
  2. Děkuji za typ, ráda vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, je to za málo peněz hodně muziky.

      Maru

      Vymazat
  3. Děkuju za tip, určitě vyzkouším - obzvlášť ten kokos mě láká! Myslím, že jsem kdysi koupelovou sůl od této značky měla, levandulovou, ale byla klasická - protože žádnou pěnu si nepamatuji :-D Ale je to už opravdu dlouho, takže si nejsem jistá.
    Jinak častěji se určitě sprchuju, ale tak jednou za týden si vanu napustím a po náročném dni si ji pořádně užiju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěna je docela výrazná, což jsem nečekala. Myslela jsem, že sůl dodá spíš vodě vůni, ale pěna byl příjemný bonus. Já jsem díky spolupráci vyzkoušela vůni Mandlové mléko a pak jsem v DM boxu našla tu kokosovou variantu. A mi tedy víc sedlo Mandlové mléko, ale to jen protože nemám ráda sladké vůně.

      Maru

      Vymazat
  4. Dávám si každej den sprchu, ale zrovna, když jsem našla tuto sůl v DM boxu, tak jsem si zrovna včera dala vanu a super :). Souhlasím, už sem se taky nemusela natírat a vůni jsem dokonce cítila trošku ze sebe i ráno :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ti sůl taky sedla. Jakou jsi měla? Kokosovou?

      Maru

      Vymazat
  5. já jsem sice "sprcha" typ, ale pokud najdu nějakou super sůl (viz. tyhle tvoje), tak si i tu vanu dam :D

    Anything Else (FB)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně vanu s touto solí doporučuji, věřím, že nebudeš zklamaná :) R.

      Vymazat
  6. Momentálně miluji dlouhé koupele, na tyhle soli tetesept jsem koukala a asi co nejdřív skončí u mě doma:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej, teď jsem je viděla v DM v akci, tak šup pro mě...já si asi taky půjdu udělat zásobu :)

      Vymazat
  7. Já jsem teda na sprchy. Koupel už jsem pěkně dlouho neměla, ale tohle mě zaujalo, takže zkusím :)

    OdpovědětVymazat