pondělí 6. dubna 2015

Dermacol Cavier Long Stay make-up a korektor + malá soutěž o 150 Kč v podobě dermacolích peněz

Hezké sváteční ráno všem,
dnešní recenze bude o make-upu, který jsem si v poslední době velmi oblíbila. Ono se vlastně jedná o duo make-upu a zároveň zabudovaného korektoru značky Dermacol. Tento make-up se pyšní hypoalergenním složením s výtažkem z kaviáru a slibuje pěstěnou, vyhlazenou a barevně sjednocenou pleť po celý den.

Make-up dostanete v elegantní lahvičce, která je dost bytelná a tím pádem také těžká. Na cestování to tedy nebude, ale na poličce se vyjímá skvěle. Tento make-up je specifický v tom, že se nedávkuje klasicky pumpičkou ale nabírá se pomocí špachličky, která je upevněná na horním šroubovacím víčku. Osobně nejsem zastáncem tohoto způsobu a přijde mi to jako nevýhoda. Když je lahvička plná, tak se make-up nabírá dobře, ale jakmile ho ubude, tak to jde dost obtížně. Špachtlička je totiž docela krátká a navíc je pevná, takže nedosáhne na dno a kolem stěny balení. Kdyby byla pružná, nebo jinak zakončená tak by se zbytek make-upu nabíral rozhodně lépe. Ke konci musíte tedy zvolit jiný způsob dolování make-upu. Mě se osvědčil menší štětec na korektor. Takže i když je balení krásné, tak mi přijde nepraktické a docela komplikované. Ovšem co beru jako velké plus je to, že pod horním víčkem najdete ještě umístěný korektor v totožné barvě a malé kulaté zrcátko. Takže pokud se rozhodnete s těžkou a dost velkou lahvičkou přece jen cestovat, tak už nemusíte přibalit korektor a zrcátko.

Makeup seženete celkem ve čtyřech barevných variantách. Na fotkách můžete vidět porovnání dvou odstínů a to 01 Pale a 02 Fair. Ten světlejší je dost světlý i na bledulky, navíc je s růžovým podtónem a používá ho Maru. Já jsem přece jen tmavší, takže mi  teď na chladnější období výborně sedl odstín 02 Fair, který má naopak žlutý podtón.

Konzistence make-up je sametově krémová, rozhodně není tekutý ani přehnaně hutný. Do pleti se výborně zapracovává ať již štětcem či prsty. Finnish make-upu není matný, ale není vyloženě ani lesklý. Je to takový zlatý střed, kdy pleť vypadá prostě krásně a zdravě. Musím říct, že make-up dělá pleť opravdu nádhernou. Krásně se do ní zapracuje, nesedí na ni ani nemá tendence dělat z obličeje masku. Naopak k pleti dokonale přilne, vyhladí jí a řekla bych, že i projasní. Póry i drobné vrásky dokáže zahladit a zamaskovat, nijak do nich nezalézá a ani je neucpává. Pleť se mi po něm vůbec nemastí, naopak vypadá krásná a matná dlouhé hodiny.

Co se týče krycí schopnosti, tak je označována za středí až vyšší, s čím bych souhlasila. Sama mám pleť dost problematickou a očekávám od make-upu dobré krytí a tento pleť krásně sjednotí, zakryje nedostatky i kruhy pod očima, ale na výraznější barevné nedokonalosti je krátký. Takže sama bych krytí označila za vyšší střední, ovšem mě plně dostačuje. Výdrž make-up na pleti je po zapudrování celodenní. S přibývajícími hodinami mi sice začíná mizet z mastnějšího nosu, ale to se mi děje u všech make-upů. Večer ho odličuji ve stejném množství jako jsem ho ráno nanesla. Takže výdrž je fantastická. Make-up rovněž nemá tendenci během dne oxidovat či vytvářet mapy.

Co se týče korektoru, tak ten je jemný, krémový ale lehce mastnější konzistence. Kryje obstojně, nevysušuje a dá se použít jak na pupínky, tak k zakrytí kruhů pod očima. Výdrž bych označila jako nadprůměrnou. Celý den vám určitě nevydrží, ale větší část ano. Takže je to určitě fajn výrobek, ale sám mě neoslovil tolik jako make-up.
korektor
Celkové hodnocení – 4,5/5
Značka: Dermacol
Objem: 30 ml
Cena: 399 Kč
Tento make-up se Dermacolu vážně povedl a nebýt toho dle mého nepraktického dávkování, tak bych mu rozhodně dala plný počet bodů. Na pleti vypadá nádherně, krásně se s ním pracuje, kryje více než dobře a drží celý den. Navíc se mi po něm pleť nemastí, neucpává póry a celkově nedokonalosti dokáže výborně zamaskovat. Bohužel cena je vyšší a navíc mi také docela rychle ubývá. Ovšem v konečném výsledku je make-up výborný a pokud máte normální až smíšenou pleť, tak vám ho určitě můžu doporučit.
Co vy a make-upy od Dermacolu? Vyhovují vám? Jaký další mi můžete doporučit?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Určitě jste už slyšely o skvělé novince a to první kosmetické měně zn. Dermacol. Tyto "bankovky" mají stejné atributy jako skutečné peníze a vy díky ním můžete ušetřit při nákupech v pražských prodejnách značky Dermacol a to v Palladiu, Quadriu a na Chodově. 

Na titulní straně Dermacol bankovky najdete vyobrazenou zakladatelku právě značky Dermacol a to paní Olgu Knoblochovou.

Co pro Vás vlastnictví Dermacolí bankovky bude znamenat? Při každém nákupu ve výše zmíněných prodejnách můžete při nákupu do 100 Kč uplatnit slevu 50 Kč, tedy utratíte jednu Dermacol bankovku. Při nákupu vyšším než je 100 Kč můžete utratit více bankovek a to dokonce do 50% celkové ceny nákupů

Bankovky mají neomezenou platnost a můžete je utratit kdykoliv při Vaší cestě do Prahy, při návštěvě jejich obchůdků v našem hlavním městě.


A co můžete dneska vyhrát? My Vám chceme trochu zpříjemnit dnešní velikonoční výprask, a proto Vám dáme k dispozici 3 Dermacolí bankovky v ceně 150 Kč. 

Podmínky soutěže jsou jednoduché - stačí nás sledovat (až již zde na blogu, FB či Instagramu) a do komentáře pod článek napsat, jestli máte o výhru zájem a v případě, že ano, tak nám uvést také kontaktní email.

Tahle malá soutěž potrvá týden, tedy do neděle 12. 4.

Užijte si zbytek dnešního volna, mějte se fajn.

M&R

24 komentářů:

  1. Ahoj sleduju FB, Insta i blog a dermacolí penízky by určitě potěšily :-)
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, sleduju všude a mail je sherbatsky@seznam.cz, zájem samozřejmě mám :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj sleduji přes GFC jako Miška a zájem mám. :)))
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, zájem určitě mám. :) Sleduji na Instagramu jako Lucka951753
    Luciie.tuckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. sledujem cez GFC ako Diana.
    mail: didus.xd@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji přes GFC jako Easy on the Eye.
    kontakt: Easy on the Eye

    OdpovědětVymazat
  7. Mě by se dermacolí peníze moc líbily, plánuji si totiž koupit ty nové rtěnky, tedy přesněji jen jednu, jak je na jednom konci lesk, slyšela jsem na jejich výdrž jen samou chválu!!
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Make-up mám, ale zatím leží v zásobě :)
    Super soutěž, určo se chci zúčastnit :)
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Make-up mě moc zaujal, jen bych se ráda zeptala jestli existuje i opravdu světlý odstín s žlutým podtónem. Bankovky od Dermacolu se mi moc líbí, ale nelíbí se mi,že se s nimi dá platit jenom v Praze, ale i přesto se chci zúčasnit soutěže, když tak bych si udělala nakupovací výlet do Prahy :)
    anet.bartosova@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsvětlejší odstín je pale a ten má růžový podtón, žádný světlejší se žlutým není. Minimálně u tohoto kaviárového ne, ale možná že jiné jejich makeupy mají i světlý odstín se žlutým podtónem. Je třeba hledat :)

      Vymazat
  10. mám rovnaký názor, že balenie je nepraktické ale tým štetcom je to veľmi dobrý nápad :)
    súťaž je pekná, ale do prahy to mám ďaleko :)

    OdpovědětVymazat
  11. penízky by mě potěšily, určitě bych je využila :)..po MU se podívám :)
    kolodziejova.L(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Caviar Long Stay jsem měla v odstínu Pale a jelikož mám podtón do žluta, tak mi barevně moc nesedl, každopádně jinak byl fajn a pokud se k němu budu vracet, určitě sáhnu po odstínu Fair :)
    Jinak chválím soutěž a moc ráda se jí účastním. Sleduji přes GFC i FB jako Lucie Martináková
    lucie.martinakova@email.cz

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,
    v posledních měsících jste můj asi nejoblíbenější blog:-) Ano, mám zájem dermacolí penízky a ano, sleduji vás na FB a také zde na blogu:-) Můj email je hanicka.cica@seznam.cz
    Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky, sleduji Vás zde, na IG (chroby88), na FB (Alice Beetles). Penízky by mi určitě udělaly ohromnou radost, do Dermacol prodejny se už dlouho chystám ;)
    chroby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. jee, to by se mi šiklo :) sleduju vás všude! littlegem seznam cz
    tenhle mě docela láká, ale obal je vážně na prd a na korektor jsem zatím moc chvály nečetla... od Dermacolu jsem zatím zkoušela jen Imperial, který mi udělal šílenou paseku na obličeji, a teď mám lanýže, který je zas moc světlý, asi ho smíchám s nějakým tmavším, uvidím

    OdpovědětVymazat
  16. ten nápad s bankovkami je zajímavý
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Sleduju přes GFC pod tímto jménem, email: mptph@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ten Make-up od Dermacolu mě velmi zaujal :) Určitě se po něm podívám :) a samozřejmě,že mám o Dermacoli penízky (bankovky) zájem :) :D :)

    Sleduju přes GFC jako: Dominka Mucq nebo jako Pussynka xD (Teď nevím který)
    FB: Dominka Mucq
    Instagram: Dominka_smile
    Email: Domca101@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, to je skvělé. Vůbec jsem o těch bankovkách nevěděla a samozřejmě bych o ně zájem měla:)
    Sleduju přes GFC a FB jako Anežka Koroze

    anezka.koroze@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Tak ja som tiež o týchto bankovkách netušila, ale využila by som ich na výlete v Prahe :)
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  21. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá
    Zrovna dneska jsme byli v Praze a určitě né naposled :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. GFC: lady minimalism
    email: ladyminimalism@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, sleduji te na insta jako karamelka2727. Bankovky by se mi urcite hodily, protoze prave nad timto makeupem uvazuji😊 mam uz 24h control a jsem s nim maximalne spokojena!

    OdpovědětVymazat