sobota 18. dubna 2015

Došlo nám - únor až březen 2015 - Maru

Hezkou sobotu holky,

taky Vás naštvala ta změna počasí? Včera u nás ještě svítilo sluníčko a bylo teplo a dneska se zase ochladilo asi o 15°C. To je fakt nepříjemné.


Ale teď už k tomu příjemnějšímu a to dnešnímu článku, dnes je na programu pravidelná rubrika Došlo nám a to tentokrát za měsíce únor a březen. Za poslední dva měsíce se mi tu těch prázdných obalů moc nenastřádalo. Tentokrát to bylo jen 19 kousků. Ale je pravda, že mám toho načatého hodně a další prázdné krabičky/obaly budou zase příště.

Z vlasovky tu tentokrát mám jen pár kousků, vlastně celkem jen 5 a z každého něco.


Sebamed - šampón pro každodenní použití (200 ml/cca 200 Kč)
Sebamed - kondicionér pro všechny typy vlasů (200 ml/cca 200 Kč)

Vlasovka od Sebamedu mi dokonale sedla, především oceňuju to, že nedráží pokožku hlavy a je pro vlasy velmi šetrná. Co se týče přímo šampónu, u toho můžu vyzdvihnout, že mi prodloužil výdrž umytých vlasů o jeden den a vlasy vypadají vážně pěkně a zdravě. A co kondicionér? Ten je hodně výživný, téměř jako maska. Vlasy se po něm hezky rozčesávají a jsou lesklé a jemné. Konkrétenější recenzi si můžete přečíst zde.

Gliss Kur hyaluron hair filler - maska na vlasy (200 ml/cca 150 Kč)

I o téhle fajn masce na vlasy jste si mohly přečíst v recenzi (odkaz zde). Já jsem si masky Gliss Kur velmi oblíbila, podle mě to jsou ty nejlepší masky z drogérie. U masky chválím především krásnou vůni a velkou dávku výživy, kterou dodává.

ISANA - suchý šampón (200 ml/cca 50 Kč)

Jako vždy stálice, kterou pořád chválím. Pěkně vlasy odmastí, osvěží a zvětší objem účesu.

Schwarzkopf - taft looks titan look (250 ml/cca 100 Kč)

Tohle je pro mne jeden z nejlepších laků na vlasy, co jsem kdy zkoušela. Většinou si sice kupuju svojí klasiku z Lídlu, ale když byl tento lak v akci (už hodně dávno), tak jsem jej chtěla zkusit.

Na tělo tu mám taky jen pár věcí, kupodivu taky pět kousků :-D


Anatomicals - sprchový gel mango a papája (250 ml/cenu nevím)

Tenhle sprcháč má takovou trochu atypickou konzistenci. Je vážně hodně gelový, skoro jako želé. Vůně gelu mi moc nesedla, voní až moc sladce, což není můj šálek čaje, ale když už jsem ho měla, tak jsem jej spotřebovala. Není špatný, ale znovu ho mít nemusím.

Bi-oil - tělový olej (60 ml/cca 300 Kč)

Tento tělový olej používám momentálně v těhotenství a jsem z něho nadšená. Hezky hydratuje, zvláčňuje a pokožka je po olejíčku jemná a pružná. Pokud potřebujete vyšší dávku tělové péče, bude pro Vás olejíček ten pravý. Recenze na blogu už taky byla, můžete kouknout zde.

Rexona - maximum protection antiperspirat (45 ml/cca 150 Kč)

Tuhle Rexonu bezmezně miluju! Je to jediný přípravek, který zároveň ochrání před potem a zároveň nedráží pokožku podpaží. Jen ta cena je vyšší, na to, že jej mám za necelý měsíc pryč.

ISANA + tetesept - koupelové soli (obojí 80 g/ceny cca 30 Kč)

Obě soli byly velmi příjemné, nevysušovaly, pěkně se ve vaně rozpustily a pleť i jemně vyživily. Za pár korun máte zpříjemněnou každou koupel a příjemný relax ve vaně.

Na obličej tu mám dva prázdné obaly a oba výrobky měly na blogu už svojí recenzi.  

Essence - matující ubrousky (25 ks/cca 50 Kč)

Já nejsem moc fanoušek odličovacích/čistících ubrousků, ale tyhle byly nejlepší, které jsem vyzkoušela. Dobře odlíčily, nevysušovaly, nehdrhly a nebyly moc hrubé. Taky na ně byla recenze, takže koukněte zde.

Green Line - hydromineral pleťový krém (50 ml/cca 150 Kč)

I na tentokrém si můžete přečíst recenzi. Tento krém mne vyloženě nadchnul a už mám od této značky další výrobky, které jsou dle mého taky moc super. Krém je určený pro věkovou kategorii 25+ a slibuje vyhlazení prvních mimických vrásek, které jsou po pravidelném používání viditelně jemnější.

Z dekorativky jsem toho zase moc nespotřebovala, vyprázdnila jsem konečně korektor a taky jsem vyhodila 3 řasenky, které už byly vážně staré a už jsem je nepoužívala. 


Catrice - camouflage cream (3 g/cca 100 Kč)

Tohle je můj oblíbený korektor, skvěle zamaskuje pupínky. Na kruhy pod očima je moc hutný, ale nedokonalosti skryje perfektně.  Tohle jedno balení mi vydrželo skoro rok a to se vyplatí.

Catrice - better then false lashes (12 ml/cca 110 Kč)

Moc fajn řasenka, dělala mi vážně krásné řasy a spolu s Diamante od Gábiny je to moje stálice.

Moje - řasenky BEST a MAXI (obě 8 ml/cca 80 Kč)

Obě mi sedly, byly super a i dlouho vydržely. Dělaly krásné řasy, hezky je pročesaly a neslepovaly. Není jim co vytknout. Recenze na obě najdete zde.

Poslední sekce je nehtová - zase jsem spotřebovala můj oblíbený odlakovač ISANA a podkladový lak Dermacol.


ISANA - odlakovač (250 ml/cca 45 Kč)

Nejlepší odlakovač pod sluncem. Není už k němu co říct, v téhle rubrice se objevuje pravidelně.

Dermacol - podkladový lak (12 ml/cca 100 Kč)

Podlak byl moc fajn, spolu s nadlakem stejné značky hezky prodloužil výdrž barevného laku. Nehty byly po pravidelném používání pěkně pevné a zdravé.

Jaké výrobky pravidelně spotřebováváte vy? Máte taky hodně stálic, které neměníte?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na závěr Vás ještě chceme pozvat na jarní výprodej kosmetiky eshopu kupkosmetiku.cz, kde si můžete za skvělé ceny pořídit kosmetiku našich oblíbených značek jako je Sebamed, Tetesept, Essence, Catrice, Lirene a Green Line. Od těchto značek jsme toho vyzkoušely už dost - však jen koukněte tady do článku a uvidíte kolik z nich patří mezi naše favority.

Výprodej se koná v pátek a v sobotu 24. - 25. 4. v Praze 4 na adrese Pod Belarií 2.

Pokud máte čas a cestu, určitě se akce zúčastněte :-)
 

M.

12 komentářů:

  1. Tleskám jsi šikovná. Já jsem spotřebovávací lenoch.. :D za měsíc a půl jsem doděla Lak na vlasy a odličovač očí.. :D :D mám hromadu produktů, kde je tak na jedno na dvě použití, ale mě to neláká, protože bych se s nimi musela pak rozloučit.. :D :D

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem mela dřív se spotřebováváním problem. A nikdy se mi zbytky nechtěly dodelavat. Ale časem jsem šla do sebe a zvykla jsem si, ze musím první do používat nacate výrobky a az pak ty nové ☺

      Vymazat
  2. Jsem definitivně rozhodnutá, že až budu potřebovat šampon, vezmu Sebamed!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi sedl skvěle a stoji za vyzkoušení. A už mám další v zásobě.

      Vymazat
  3. Super spotreba :-) Tenhle korektor od Catrice chci uz dlouho vyzkouset a zaujal me ten krem od Green Line :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor je nejlepsi, který jsem zatím zkoušela a výhodou je, ze ma i světlý odstín. Co se týče krémů Green Line, tak pro tebe ještě nebude, tenhle je 25+ ale určité bys vybrala jiný vhodný pro tvou pleť.

      Vymazat
  4. Řasenka od Catrice je super. Ten gel od Anatomicals mám taky, akorát v balení s pumpičkou a taky mě nijak nenadchl. A navíc málo pění.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj Catrice vážně umí ☺ sprchac od Anatomicals jsem mela i v pumpickovem balení a ten byl kvalitou ještě horší než tenhle v tube. Za mne už nikdy víc. Není nad me milované Dove za par kacek.

      Vymazat
  5. Měla jsem ten Anatomicals sprcháč a za mě teda nee. Voněl hodně chemicky. Rexonu používám občas taky a Catrice řasenku jsem měla před časem, ale moc mi bohužel nevyhovoval ten velký kartáček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anatomicals je vážně hrůza a draha. Mi právě velké kartáčky sedí, takže i Catrice rasenka, dělala mi krásné rasy a neslepovala.

      Vymazat
  6. Krasny pocet produktu,sebamed kosmetiku mam docela rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám Sebamed rada. Momentálně jsem si oblíbila jejich matujici krém. Ten je výborný!

      Vymazat