sobota 4. dubna 2015

Objemné a natočené řasy s novinkou Gabrielly Salvete Panoramico Curling

Hezké sobotní ráno Všem,

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na novinku od Gabrielly Salvete a to jejich řasenku Panoramico Curling. Jen na úvod řeknu, že řasenky GS patří mezi mé nejoblíbenější a proto jsem se na tuto novinku moc těšila a musím říct, že mě nijak nezklamala. Sice mou oblíbenou Diamante nepředčila a i tak je moc fajn. Tak si k ní pojďme říct něco více.


Začnu obalem, který má řasenka velice povedený a fakt se mi líbí. Oceňuji, že není přehnaně velký (nebo macatý jako v případě Maybelline řasenek),je minimalistický, čistý, přesto svou netradiční bílou barvou zaujme na první pohled. A tak to má být. Za mě teda paráda a musím ho jedině pochválit. Samotná řasenka slibuje řasy perfektně natočit, vytvarovat a dodat potřebný objem. Díky tomuto popisu je snad jasné, že se jedná především o řasenku objemovou, proto nějaké extra prodloužení řas nečekejte.


Řasenka má plastový kartáček, který patří mezi jeden z benefitů řasenky, protože zajišťuje bezchybnou aplikaci a navíc zachytí i ty nejmenší řasy a rozšíří váš pohled do nebezpečně svůdných kočičích očí. Zní to skvěle co říkáte? Kartáček má na jedné straně jakoby prohnutý tvar, kdy se i výška jednotlivých štětin zvyšuje směrem k uchycení řasenky. Naopak druhá strana má štětiny, kromě samotné špičky kartáčku, v jedné délce. Osobně nejprve řasy pročešu tou prohnutou části, která má dle mého řasy nadzvednout a natočit. Pak kartáček otočím a těmi „kratšími“ štětinami je pročešu ještě jednou, díky čemuž se řasy hezky oddělí, zvýrazní a především zahustí.


Řasenka je „mokrá“ tak akorát, možná o malinko více než bych potřebovala. Díky tomu má občas tendence maličko slepovat, ale opravdu jen maličko. Při běžném pohledu to nejde ani vidět. Věřím, že jakmile náplň trošku vyschne bude dělat řasy naprosto dokonalé.  Díky dobře uzpůsobenému kartáčku řasy opravdu viditelně nadzvedne a natočí. Navíc mi to natočení vydrží celý den. Co se týče zahuštění, tak je to přímo báječné. Stačí pár tahů a řasy působí mnohem hustším a plnějším dojmem. Řasy tedy zvýrazní, natočí, zahustí, avšak délku jim moc nedodá. To však ale ani nemá v popisu práce. Když si dám tu práci a s nanášením si dám na čas, tak mi řasenka dokáže vytvořit nádherné řasy s téměř efektem umělých řas a to je fakt co říct.

Bohužel nemůžu řasenku pouze chválit, nýbrž jsem si všimla i pár negativních vlastností. Při líčení spodních řas má docela tendence na nich více ulpívat a tvořit hrudky. U horních jsem to nepostřehla. Taktéž výdrž se mi liší na horních a spodních řasách. Na horních mi drží skvěle, nerozmazává, nedrolí, ani se neobtiskává. Bohužel na těch spodních se mi docela dost drobí a večer již nejde vidět, že bych je vůbec měla nalíčená. Proto je třeba si hlídat místo pod očima a občas ten zbloudilý černý drobek odstranit. Díky tomuto neduhu, řasenku používám pouze na horní řasy, kde funguje skvěle. Odlíčit je taktéž raz dva.




Řasenku testovala i Maru, která má oproti mě řasy kratší a řidší. Díky tomu jí bohužel nevyhovovala tolik jako mě. Na její řasy má kartáček moc velké rozestupy mezi štětinami, proto jí řasy docela slepoval. Jinak natočení a zahuštění se jí zamlouvalo, tak jako mě.

Celkové hodnocení – 4/5

Značka: Gabriella Salvete
Objem: 10,5 ml
Cena: cca 139 Kč
Dostupnost: všechny drogérie se stojanem GS, e-shopy např. Parfums

Co se tedy říct k řasence Panoramico závěrem? Rozhodně plní co slibuje a to dokonalý objem a perfektní natočení. Prodloužení se sice moc nedočkáte, ale přesto při troše práce a šikovnosti vám dokáže vykouzlit řasy jako mrkací panna. Ze začátku maličko slepuje, ale věřím, že to po chvíli vymizí. Držák je to dobrý, ale v mém případě pouze na horních řasách. Na spodních mi bohužel tvoří hrudky a během dne se drolí. Nevím čím to je, ale je to tak. Přesto jsem v konečném důsledku s řasenkou spokojená a používám ji velice ráda. Mou Diamane avšak z trůnu sesadit nedokázala.

Už jste řasenku zkoušely? Jaké máte s ní zkušenosti vy? Popř. zaujala vás?


Radu

16 komentářů:

  1. Dneska jsem si ji dala na řasy, asi kamarádky nebudeme :( Řasy mi slepila, uvidíme co bude během dne, ale asi to vidím na opětovnou koupi mojí oblíbené Infinite Definition..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při první aplikaci jsem z ní taky nebyla dvakrát nadšená, ale pak jsem vychytala způsob nanášení a řasy mi nijak markantně neslepuje. Myslím si, že až trochu vyschne tak bude super. Infinite Definiton je ta s tím zvláštním tenkým kartáčkem? Tu jsem nezkoušela, docela mě děsí :D

      Vymazat
    2. JJ, to je ta s tím strašným kartáčkem, ale na mé řasy funguje a je skvělá :) Už mám druhou a jdu rozhodně do další. Máš pravdu, že u téhle jsem netušila co s kartáčkem, takže jsem to tak nějak nanesla na řasy. Uvidíme, zkusím vychytat aplikaci. Řasy drží celý den natočené, a černá barva je taky super. Tak ji teda asi budu používat :)

      Vymazat
    3. No vidíš, tak to jsem ráda, že jí dáš ještě šanci. Nakonec tě třeba mile překvapí. Taky se mi líbí, že je fakt černo-černá. Já jsem s ní fakt spokojená.

      Vymazat
  2. Tak řasenka vypadá rozhodně pěkně. Myslím, že i kartáček by mi vyhovoval. :-) Je fakt, že mi řasenka už dochází a možná by bylo vhodné ji už vyměnit. Tak se po ní třeba kouknu. :-) Pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Řasenka je fajn, kartáček má super a musím říct, že se mi s ním velice dobře pracuje. Pokud hledáš spíše natočení a objem, tak můžu vřele doporučit.

      Vymazat
  3. Dělá řasy moc hezké, to ano. Ale mně by asi vadilo to, že mizí z dolních řas.. To bychom asi kámošky nebyly..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím proč mi na spodních řasách nedrží, ale možná to může být jen můj problém, těžko říct. Horní řasy mi ale dělá pěkné, takže jí používám ráda a na spodní kolikrát používám jinou řasenku, takže mi to tak moc nevadí.

      Vymazat
  4. Řasy dělá jen lehce výrazné, spíš takový přirozený look, já mám radši větší zvýraznění a hlavně jumbo kartáček, takže tohle nebude nic pro mě... Ale obal má fakt pěkný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je zvýraznění docela solidní, úplně přirozené mi nepřijde, ale každý to hold vnímáme jinak. Tak kartáček je spíše takový střed, není malý, ale jumbo taky není, to je pravda.

      Vymazat
  5. Osobně nemám s řasenkami od GS moc dobré zkušenosti, většina se mi jich rozmazávala a nedělala finiš, který já preferuji. Na fotkách mi řasy přijdou hezky prodloužené, já mám ale ráda i hodně velký objem. Možná zkusím, pokud bude ve slevě, ale momentálně mám jiné favority. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každý máme jiné favority, to je jasné. Mě naopak jejich řasenky maximálně vyhovují a za normálních podmínek fungují super. Nijak se mi nemažou. Když se teď dívám na fotky, tak máš pravdu, že i docela slušně prodlužuje.

      Vymazat
  6. Já jsem od GS měla jen lak na nehty, jinak jsem od této značky nezkoušela nic. Řasenka vypadá na řasách pěkně, kdybych měla vybírat podle kartáčku, tak ji vezmu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. GS mám hodně ráda, dokonce bych řekla, že z drogérie to je moje nejoblíbenější značka. Kromě laků, kterých mám fakt hodně (a jsou úžasné) mám ráda právě jejich řasenky. Jejich kartáčky mi moc vyhovují a tato není vyjímkou. Tak až budeš hledat novou řasenku, tak Panoramico určitě omrkni :)

      Vymazat
  7. Tuto řasenku jsem ještě neviděla, ale vypadá docela dobře. :-) Možná by stála za zkoušku.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že za zkoušku rozhodně stojí a pokud ti sedí plastové kartáčky, tak by ti mohla tato vyhovovat. Řasy dělá totiž moc hezké :)

      Vymazat