pondělí 20. dubna 2015

Urban Decay - All Nighter - pomocník pro dokonalý makeup přes celý den i noc

Krásné pondělí děvčata,

tak konečně nastalo to období, kdy je značka Urban Decay dostupná i u nás v naší malé České republice. I já mám několik kousků téhle značky a moc dobře chápu, proč všichni tuhle značku milují. Většina z nás zná jejich ikonické Naked paletky a celkově paletky očních stínů, ale já Vám dneska ukážu, že UD umí skvěle i jiné věci. Dneska Vám přináším recenzi a dojmy z velmi oblíbeného produktu, který snad musí mít každá žena, která chce mít dokonalý makeup po celý den i noc, jedná se o All Nighter, fixační sprej, značky Urban Decay.


Jak se fixační sprej používá? Já osobně jej používám tak, že si jím jemně přestříkám už kompletně nalíčený obličej a nevyhýbám se ani očnímu makeupu. U některých blogerek a youtuberek jsem slyšela, že si jednu vrstvu All Nighteru nastříkají na vyčištěnou pleť s naneseným krémem. Po tom teprve začínají s nanášením makeupu. Po dokončení líčení ještě jednou celou tvář přestříknou a je hotovo.


Jak jste si jistě všimly z fotek, tak lahvička All Nighteru je s klasickým mechanickým sprejovým aplikátorem. Ze spreje pak vychází docela velká sprška, ale pokud vychytáte správnou vzdálenost spreje od obličeje (cca 30 cm), sprej se hezky rozpráší po celé ploše tváře. Pro dokonalý výsledek stačí stříknout tak 2 až 3x. 

Jediné, co bych mohla fixačnímu spreji vytknout je lehce alkoholový odér, ale to je asi věc díky, které sprej funguje, takže to musíme brát jako nutné zlo.


Fixační sprej používám především při hodně zátěžových situacích. Obvykle s výdrži makeupu problém nemám, ale přece jen jsou chvíle, kdy chcete, aby se Vám líčení ani nehnulo.

Moje zkušenosti s fixačním sprejem All Nighter jsou jen a jen pozitivní. Jak jsem říkala, nepoužívám ho při běžném líčení, ale spíš když mne čeká náročný den a chci, aby makeup vydržel.

Největší zátěžový test, kterým jsem All Nighter podrobila byl celodenní výlet do Prahy na metalový koncert. Z Opavy jsme vyráželi kolem páté hodiny ranní, celý den jsme chodili po Praze, po památkách, večer čekali několikahodinovou frontu před klubem, několik hodin jsme pařili a nakonec jeli prvním ranním vlakem domů, kde jsme dorazili po více než 24 hodinách. I ráno po návratu domů vypadal můj makeup téměř stejně jako při odchodu z domů. 

Ano, používám jen kvalitní líčení, které vydrží docela dlouho samo o sobě. Ale s All Nighterem vypadá celý look dokonale i po pořádné dávce potu. Nemůžu si jej vynachválit, líčení na plesy, celodenní akce, fesťáky a koncert bych bez něj už asi nedala.


Sprej je sice bohužel docela drahý, stojí cca 20 £, což je v přepočtu asi 800 Kč, za 118 ml. Chápu, že se to zdá jako palba za tu jednu deci spreje. Já jsem si sprej kupovala skoro před 2 roky a to ještě napůl s kamarádkou a za tu dobu používání nejsem ještě ani v polovině té svojí půlky. Ubývá vážně pomalu, takže se určitě vyplatí.

Zkoušely jste už nějaký fixační sprej? Uvažujete o tomto od UD?

M.

27 komentářů:

  1. Zatím, ne a po tomhle pokukuju už dlouho :-)

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budou peníze a budeš do něj chtít investovat, tak se zaručeně vyplatí. Je to kvalitka a výdrž celého makeupu prodlouží báječně.

      Vymazat
  2. Já taky nazkoušela zatím žádný sprej, ale na tento koukám taky už dlouho. Bohužel mě trochu udrazuje cena, ale zase je to UD, kterou mám ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je vážně vysoká, ale zase to je záležitost na několik let (teda podle toho, jak často ho budeš používat), tak se ve finále vyplatí.

      Vymazat
  3. měla jsem akorát od Avonu a ten byl hrozný, strašně lepil, ten pocit mi byl prostě nepříjemný... tenhle si možná zajdu vyzkoušet do Sephory a pořídila bych si ho, občas se to hodí!

    OdpovědětVymazat
  4. Musim uznat, ze o tomto spreji slysim poprve, ale odrazuje me i ta cena no.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprej stojí za vyzkoušení, cena je sice vyšší, ale na nějaké společenské akce, návštěvu divadla, plesů apod. kde chce člověk vypadat reprezentativně po celý večer se vážně vyplatí.

      Vymazat
  5. Kdo by o něm neuvažoval? :) Já mám doma fixační sprej od Avonu. Soudě podle toho, co píšeš, není asi zdaleka tak účinný jako ten od UD, ale prodloužit bezvadnost nalíčení alespoň o pár hodin dokáže. Používám ho především, abych prodloužila výdrž tvářenky, se kterýma mívám často problém.
    Easy on the Eye

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S výdrži tvářenek mám taky problém, ale s All Nighterem mi vydrží skvěle. Ale já ho vážně používám jen na speciální příležitosti, kdy nechci nic nechat na náhodě.

      Vymazat
  6. Alternativou může být obyčejný lak na vlasy ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já těmhle věcem nefandím, co má být na vlasy pro mě patří na vlasy :-) asi bych ani neměla odvahu zkoušet.

      Vymazat
  7. Na tuhle recenzi jsem se těšila! :) Už nějakou dobu si tenhle sprej přeju a tohle čtení mě jen utvrdilo. Btw lak na vlasy dle mě alternativou být nemůže - zkoušela jsem a po určité době to vypadalo hrozně :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem se ti recenzí trefila do noty :-) podle mě se vrazit peníze do All Nighteru vyplatí, dá se vážně fajn rozdělit třeba s kamarádkou a i ta půlka balení vystačí na dlouho.

      Vymazat
  8. Mám v plánu co nejdřív pořídit:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořiď, na lepší (nebo mega dlouhé) akce je jak dělaný a službu vážně udělá.

      Vymazat
  9. Tak to zní suprově, budu o něm uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě suprověji to funguje, i když jsem byla zpočátku skeptická a myslela jsem si, že bude efekt nula.

      Vymazat
  10. Nezkoušela jsem, nejsem si jistá, jestli bych ho využila. Minulý týden jsem si ale koupila od UD makeup a je fakt super, jsem z něj nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já toho využití pro něj taky nemám moc, jak jsem psala, tak ho používám jen na výjímečné akce, tak jestli ho vytáhnu 1x do měsíce a někdy ani to ne. Jaký je ten makeup? Vypadá super, ale já potřebuju spíš aspoň střední krytí, tak tenhle pro mne nebude to pravé.

      Vymazat
  11. Používám setting sprej od nějaké značky pro vizážistky a jsem taky nadšená. Když se ještě večer po práci někam chystám, na plesy, oslavy, kde vím, že se budu potit, otírat si nos atd. je to nenahraditelný pomocník, který se vyplatí, není ho zas taková spotřeba a vážně funguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho používám na podobné účely jako ty :-) a makeup pořádně drží celou dobu. Pokud chce člověk vypadat upraveně celý den i noc, bez nutnosti velkých oprav makeupu, tak se vážně vyplatí.

      Vymazat
  12. Jestli to takhle dobře funguje, tak myslím, že za 800kč se to vyplatí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy jsem to nezkoušela s nějakou "nekvalitní" kosmetikou, ale jen s výrobky, které mi sedí i samostatně a s All nighterem je to pak paráda.

      Vymazat
  13. Já ho mám a miluju ho! Používám přesně jako ty v situacích, kdy potřebuji, aby držel - takže různé akce apod. Nemůžu si ho vynachválit.

    Tips by Petra

    OdpovědětVymazat