úterý 14. dubna 2015

Vlasy zalité letním sluncem s novinkou Sunkiss Jelly od L´Oréal

Krásné úterní ráno,

v neděli jsme se (stejně jako většina blogové scény) zúčastnily představení novinky L´Oréal Casting Sunkiss Jelly a dnes bychom vám rády něco o celé akci a taky našem výletu z Prahy pověděly. Na akci jsme vyrazily společně s milou a krásnou Natálkou, které tímto moc děkujeme za společnost a příjemně strávené odpoledne.


Celá akce se nesla ve znamení letního plážového stylu, kterému odpovídala i krásná výzdoba v podobě balónků, deštníčků, surfařských prken a především rozmanitých zářivých barev.

Nechyběly ani výborné a krásně naaranžované dobroty jako ovocné špízy, barevné cupcaky, makronky i výborné bagetky. K osvěžení byly podávány speciální nealko drinky s řadou unikátních chuťovým kombinací.

Celou akcí nás provázel vtipný a pohotový moderátor, hudbou nám akci zpříjemňoval DJ a na všechny naše otázky odpovídal vlasový stylista a odborník od L´oréalu. Ten nám ukázal produkt v akci jednak na vlasové modelce, ale také na vlastní „kůži“ pokud jste měly zájem.


Hlavním aktérem ovšem byl Sunkiss Jelly, což je první postupně zesvětlující gel na vlasy od značky L´Oréal Paris. Gel vlasy postupně zesvětluje a má vytvořit velice přirozený efekt vyšisovaných vlasů jako od sluníčka. Díky tomu, že je gel šetrný a neobsahuje amoniak, tak se může aplikovat opakovaně až do dosažení požadovaného odstínu. Nám bylo řečeno, že klidně ob den a to prvních 14 dní klidně na celou délku vlasů a postupně gel aplikovat do délek. Díky tomu dosáhnete jemný, řekněme až ombre efekt bez nehezkých ostrých přechodů. Navíc díky tomu, že gel krásně květinově voní, tak si budete aplikaci a poté i nádherně provoněné vlasy jen pochvalovat.


Aplikace gelu je rovněž velmi jednoduchá. Nanáší se na suché vlasy tak, že si ho kápnete do dlaní, protřete a poté nanesete na místa, která chcete zesvětlit. Gelu nanesete tolik, aby jste měly vlhké vlasy. Nic neoplachujete, jen je poté prosušíte fénem. Ovšem nečekejte, že po první aplikaci bude výsledek nějak extra patrný. Chce to opravdu aplikovat několikrát, než se kýžený efekt dostaví. Výsledek půjde nejvíce vidět na nebarvených a světlejších vlasech. Ale zkusit to můžou i hnědovlásky, avšak musíte počítat, že se zesvětlení projeví až po delší době. Co se týče barvených vlasů, tak by se efekt měl také dostavit, jen je potřeba si na něj počkat a gel aplikovat častěji.

Shodou okolností se mi podařily nehty sladit s představenou novinkou :D
Jelikož obě máme vlasy barvené, tak jsme gel nezkoušely na místě, ale doma ho určitě otestujeme a dáme pak vědět jak jsme spokojené. Ovšem Natálka se nakonec nechala zlákat a musíme říct, že efekt na jejich světlých dlouhých vlasech byl docela znát. Jinak gel je dostupný ve 3 odstínech a cenově se pohybuje kolem 150 Kč. Nyní ho ale seženete v Rossmannu v akci za 109 Kč. 


Před samotnou akcí, jsem okoukly jsme rovněž obchody, ale až na pár maličkostí z Manufaktury jsme si nic neodvezly. S prázdnou jsme ovšem neodjížděly, protože nás čekal při odchodu balíček s představenou novinkou Sunkiss Jelly, dále sprej se solí pro plážový look Matt&Messy a také růžovoučké invisi bobble gumičky.


Celá akce se nám tedy ohromně líbila a jsme fakt rády, že jsme byly pozvané a ten výlet přes celou republiku podnikly. Bylo fajn vidět všechny ty „blogerské celebrity“ a  známé tváře na vlastní oči.


Za nás tedy parádní akce i výlet. Nás novinka velmi zaujala a co vás?


Jinak na našem FB najdete vyhlášení vítěze soutěže o Dermacol penízky. 


Zdraví R&M





16 komentářů:

  1. To musela být povedená akce. A výherkyni gratuluji.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to skvělá akce, fakt jsme si to užily :) Pro nás to byla navíc první akce takového charakteru, proto jsme si jí užily o to více :)

      Vymazat
  2. Jak už jsem psala na jiných blozích, akce vypadá skvěle a podle mě vzhledově patří k těm nejoriginálnějším :) Ale výrobek není nic pro mě, barvím se totiž na tmavě hnědou. Jinak bych asi vyzkoušela :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám barvené vlasy, tmavší čokoládový odstín a přesto gel vyzkouším. Údajně to jde i na barvené a tmavší vlasy, jen to bude déle trvat a efekt nebude tak výrazný, ale i tak by se mě dostavit. :)

      Vymazat
    2. Ahaaa no vidíš a já myslela, že to jde jen na přírodní barvu vlasů :) Tak to by asi stálo za vyzkoušení. Na druhou stranu nastává druhý problém - stálo mě dost sil, abych měla vlasy bez zrzavých (vlastně jakýchkoliv teplých) odlesků a když jsem toho konečně dosáhla, tak bych to tímhle nejspíš zas zazdila :D

      Vymazat
  3. Tak tohle rozhodně musím vyzkoušet ! :D Taky mám tmavší vlasy, tak snad to bude fungovat, protože jste mě hodně naladily :D. Snad to nebude taková "kyselina" jako ombré :). Jinak vám to moc sluší holky :)

    hairOCD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme rády. Určitě je to o mnoho šetrnější než ombre, protože tady dosáhneš zesvětlení fakt až po delší době a pravidelného používání gelu. Taky mám tmavší vlasy, ale odborník od Loreal tvrdil, že by to mělo jít i tak, ale bude to déle trvat a efekt nebude tak intenzivní jako u někoho se světlejšími vlasy. Tak uvidíme ;-)

      Vymazat
  4. Uz jsem si asi ptes pzl roku nebarvila a predtim mi dala kadernice setrnou vymyvajici se prirodni barvu.Navic jsem se ted nechala dost sestrihat, takze jsem svetlw hnedovlasa.Cili zitra bezim do Rossmana, pac mam naladu zesvetlovat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omluva za preklepy, ale na phonu je to nekdy peklo...

      Vymazat
    2. Myslím, že teď je ideální době na zesvětlení. Určitě pak dej vědět, jaké změny se ti podařilo dosáhnout. My se taky už pouštíme do testování. Sama mám teď takovou čokoládovou barvu, ale je fakt, že jsem se barvila už před více než 2 měsíci, takže začnu brzo používat gel a uvidíme zda se u mě nějaký efekt dostaví. Na Maru by měl jít výsledek vidět dříve. Určitě pak dáme vědět :)

      Vymazat
  5. vypada to na super akci a nevim, ci to jsou vyfoceny nehtiky, ale jsou nadherny !! :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akce to byla fakt povedená. Nehtíky jsou moje, moc díky za pochvalu :)

      Vymazat
  6. Luxusní nehtíky :O Wau .. :-) překrásné :-)

    OdpovědětVymazat
  7. A jak dlouho to vydrzi kdyz si to zesvetlim ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedná se o permanentní zesvětlení, takže tak dlouho, než se rozhodneš pro změnu. Obsahuje menší množství peroxidu, takže je to trvalá změna :)

      Vymazat