úterý 9. června 2015

Natura Siberica Rakytníko-medový peeling pro tělo + vyhlášení soutěže o KupKosmetiku Box

Krásné ráno holky, 

dnes jsem si pro vás přichystala recenzi na jeden skvělý produkt na tělo mé stále oblíbenější značky Natura Siberica. Jejich rakytníková řada v péči o vlasy mi dost vyhovovala (recenze zde). Proto jsem vsadila na rakytník i tentokrát, ale od vlasů se přesunula na tělo, které jsem opečovávala  peelingem se zmíněným rakytníkem a medem.


Tělový peeling má překrásné balení a vypadá vskutku unikátně a luxusně. Plastový kelímek má průhledný spodní díl a barevnou etiketu s květy a oranžovými plody rakytníku. Horní šroubovací vršek je veselé tyrkysové barvy. Balení a celkový design produktu můžu jedině vyzdvihnout, moc se mi líbí a na koupelnové poličce se skvěle vyjímá. Navíc mi vyhovuje, že je peeling umístěn právě do kelímku, protože máte jistotu, že ho spotřebujete do poslední kapičky. A věřte mi, že opravdu tomu tak budete chtít.


Po odšroubování je peeling ještě chráněn plastovým krytem. Po jeho sundání vás do nosu udeří hezká a velice intenzivní vůně, která se těžko popisuje. Osobně mi dost připomíná ovocnou vůní lipo bonbónků, avšak s trpčím koncem. Mě však velice voní a při obrušování těla si jí vychutnávám. Díky obsaženému rakytníku má peeling zářivě oranžovou barvu.


Konzistenčně je peeling velice hustý, dokonce tak, že když ho obrátíte dnem vzhůru tak se hmota ani nehne. Přestože je hutný, tak má takovou jakoby mazlavou medovou konzistenci. Díky tomu jsou ubrušující krystalky (asi soli) ukryté a nejsou tak patrné. Kromě toho najdete v peelingu malinké hnědé tečky, což předpokládám, že jsou namletá rakytníková semínka (pokud se pletu, tak mě klidně opravte). Obsažený je také pohankový med, který se podílí na zvyšování pružnosti a pevnosti pokožku, dále je v peelingu obsažen výtažek ze šalvěje. Všechny milovníky přírodní kosmetiky určitě potěší fakt, že peeling neobsahuje parabeny a SLS. 

A co se týče samotných schopností peelingu, tak ty musím jedině pochválit. Peeling je akorát hrubý, avšak díky zvláštní „ medové“ konzistenci je přitom velice jemný a šetrný. Pokožku nijak nedře, naopak při obrušování se postupně mění na krémovou emulzi, která pokožku těla důkladně očistí. Suché kůže a šupinek vás peeling zbaví na výbornou, navíc zanechá pokožku vláčnou, neuvěřitelně jemnou a vyživenou. Po použití peelingu již nemám potřebu se mazat, ovšem podotýkám, že mám pleť normální.  Při pravidelném používání 1x týdně mám opravdu pocit, že pokožka je viditelně hezčí, vypnutá a jakoby pevnější.  Za mě tedy velká spokojenost.

Celkové hodnocení - 5/5 
Značka: Natura Siberica
Objem: 300 ml 
Cena: od 169 Kč
Dostupnost: především e-shopy např. siberica.czhairbeauty.czgalaxieprani.cz aj.  

Peeling jsem si opravdu zamilovala, protože je přírodní, báječně voní, má unikátní neotřelou konzistenci a především funguje na výbornou. To znamená, že pokožku důkladně a přitom šetrně zbaví staré kůže, vyhladí jí, zjemní a při pravidelném používání také zpevní a celkově zregeneruje. Navíc ho je 300 ml, takže s ním nemusíte vůbec šetřit. Věřím, že pokud si ho pořídíte, tak si jej oblíbíte tak jako já.

Už jste vyzkoušely něco z rakytníkové řady NS? Co říkáte na peeling?
 
Radu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nakonec dnešního článku chceme vyhlásit výherkyni soutěže o KupKosmetiku Box. V této soutěži bojovalo o výhru hned 170 komentářů a na koho se dnes usmálo štěstí?

Soutěž vyhrává komentář s číslem 137 Kateřina Sáčková. Výherkyni gratulujeme a budeme ji kontaktovat.

 
A kdo jste nevyhrály, nevěšte hlavu, už za pár dní Vás čeká další soutěž a to tentokrát opravdu velká - narozeninová!!! :-)

16 komentářů:

  1. No vypadá vážně skvěle, ještě jsem o této značce neslyšela! :) Ráda bych jej zkusila, po tam pozitivní recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling je fakt super, dokonce jsem ho už stihla spotřebovat, jak moc jsem si ho oblíbila. Určitě si jej časem objednám zase :) Pokud na něj narazíš, určitě vyzkoušej :)

      Vymazat
  2. Naturu Sibericu mám obecně ráda, chci od nich vyzkoušet víc věcí včetně peelingu.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se vůbec nedivím, taky mám NS ráda. Jejich kosmetika mi přijde hodně kvalitní, šetrná a cenově velice příznivá. Ráda od nich zkouším nové věci, přesto se k peelingu určitě vrátím :)

      Vymazat
  3. Naposledy jsem měla rakytníkový nápoj a moc jsem si ho vychutnala :D
    Hodně se mi líbí balení i konzistence peelingu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení mají fakt skvělé, radost pohledět. Konzistence mě překvapila, ale příjemně. Hezky se nanáší, nestéká a skvěle vyživuje. Co více si přát :)

      Vymazat
  4. Tělový peeling nepoznám, ale vypadá velmi lákavě. Výherkyni gratuluji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, tak ten vypadá fakt suprově, hlavně ta barva :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten peeling vypadá opravdu dobře, to balení je nádherné, určitě jej časem vyzkouším :) Jinak Katce k výhře moc gratuluji :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, peeling je fakt skvělý. Já si strašně užívala jeho "bonbónkovou" vůni :)

      Vymazat
  7. Tento peeling mám vo hľadáčiku už strašne dlho ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  8. Peeling jsem mela,byl super ale zajimalo by me to maslo na telo jake je.

    OdpovědětVymazat