sobota 5. března 2016

Jak na krásné řasy? Jedině se sérem pro růst řas REALASH!

Krásnou sobotu děvčata!

To, že neustále bojuji s řasami jistě z minulých článků víte... Od přírody jsem světlý typ, který nemá výrazné řasy ani obočí... ale kdyby se jednalo jen o světlou barvu, tak by to taková tragedie nebyla, ale já ty řasy nemám prakticky žádné. Navíc po zahuštění a prodloužení řas jsem ještě o pár dalších chloupků přišla. Jaká tedy byla má radost, když jsem dostala možnost si vyzkoušet sérum na růst řas značky REALASH!


REALASH díky přelomové technologii dokáže řasy posílit, zvětšit jejich hustotu a také je prodloužit. Díky obsahu přírodní složek jako je výtažek ze lnu a měsíčku lékařského podporuje růst řas, zabraňují vypadávání a zlepšují jejich celkový vzhled. Kromě těchto přírodních ingrediencí najdete ve složení také extrakt z přesličky, která pomáhá obnovovat jemnou pokožku v oblasti očí a puškvorec, který je protizánětlivý.



Kromě toho, že REALASH dodá řasám délku a objem, dokáže také zlepšit jejich celkový vzhled. Při pravidelném používání dokáže zatočit s křehkostí řas a jejich lámáním. Řasy budou až o 83 % delší a o 79 % hustší. A to já vážně potřebuji! Však posuďte samy :-)


Jak REALASH funguje? Je to velmi jednoduché! Stačí jej každý den, po odličení, aplikovat na linii řas. To je možné díky speciálnímu štětečku, který je podobný jako u tekutých linek. Díky němu jde aplikace jedna-dvě a tak i ty nejvíc líné z nás si na aplikaci každý večer čas najdou.

Protože přirozená výměna řas probíhá v intervalu 30 dní, za tuto krátkou dobu nemají řasy šanci příliš narůst do délky ani se zahustit. Proto sérum REALASH urychluje přirozený proces růstu řas a také je posiluje.  

První výsledky však na Vašem pohledu budou znatelné už mnohem dříve, už za 14 dní budou Vaše řasy pevnější a hustší a po měsíci získají Vaše oči přímo uhrančivý pohled díky výrazně hustším a delším řasám. Pokud jste však s výsledkem séra spokojena v kratším intervalu, je doporučeno sérum používat na "udržení" vzhledu řas alespoň 2x až 3x týdně.

Kde sérum REALASH můžete zakoupit? Najdete jej na oficiálním eshopu zde. Sérum stojí 1200 Kč a balení obsahuje 3 ml produktu. Toto množství vystačí minimálně na 3 měsíce používání, ale to musíte velmi plýtvat, dle zkušeností firmy je výdrž cca 5 měsíců.

Pokud Vás toto sérum pro růst řas zaujalo, nemusíte hned vytahovat peněženku, ale stačí počkat pár dní a budete si moci o něj zasoutěžit.

Máte zkušenost se séry na růst řas? Pomohlo Vám nějaké?

M.

15 komentářů:

  1. Zkušenosti nemám, bohužel je až od 18 :) ale přemýšlím, že bych ho objednala mamce.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli má mamka problém s řasama, určitě ji jím uděláš radost :-)

      Vymazat
  2. Mam ho doma, pouzivala jsem ho chvilku a pak jsem na nej nejak zapomnela, ale ted se k nemu planuji vratit, ja potrebuji rasy hlavne zahustit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ho doma už od Vánoc, používám ho stále pravidelně, ale výsledky teda skoro žádné :( čekala jsem mnohem víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt nevidíš výsledky? Já ho používám cca 14 dní a už poznám, že mám řasy delší. Teda okolí si toho asi nevšimne, ale já to vidím :-)

      Vymazat
  4. Se žádným sérem zkušenosti nemám, ale docela bych ráda nějaké vyzkoušela. Už jsem někde viděla, že i Balea má podobné sérum, což je ta levnější varianta. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to zaujímavo :) Určite perfektné riešenie pre ženy ktoré majú krátke mihalnice

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám řasy fakt bídné, tak jsem ráda za možnost si trochu dopomoct :-)

      Vymazat
  6. Vypadá dobře a určitě i pomůže. :)

    OdpovědětVymazat
  7. o nem uz jsem cetla hodne recenzi ... vyhrat ho tak v soutezi to by byla parada

    OdpovědětVymazat
  8. Tak něco takového jsem ještě nezkoušela. Díky za tip. Je pravda, že právě řasy mě v poslední době dost trápily. Zkoušela jsem si je různě prodlužovat doma, ale výsledky teda nebyly nic moc. Naštěstí mi ale jedna kamarádka dala tip na toto studio https://beautiful-me.cz/ kde právě na prodloužení řas byla ona, tak jsem to také zkusila a musím říct, že naprostá paráda. Jinam už asi chodit nebudu. :)

    OdpovědětVymazat