čtvrtek 3. března 2016

Novinky v řadách české bylinné kosmetiky Salvus

Hezký den devčata,

pamatujete si, jak jsme Vám před časem představily českou bylinnou kosmetiku Salvus? Tato značka si nás získala především díky jejich vysoké kvalitě produktů, které jsou určeny nejen pro nás "jednotlivce", ale s výrobky této značky ve velké míře pracují hlavně profesionálové v kosmetických salónech. A i já jsem se tak se značkou setkala úplně poprvé - používala ji má kosmetička.


Protože jsem chtěla i pleti dopřát péči z přírody, sáhla jsem po dvou výrobcích právě značky Salvus. A to micelární vodě 4v1 a liftingovém krému granátové jablko.

 Micelární voda 4v1 - 150 ml/156 Kč

Ano, každá z nás má micelární vodu ve své kosmetické sbírce, ale přiznejte se, většina ji používá pouze na dočistění pleti po odličování. Právě micelární voda Salvus 4v1 nám nahradí více kosmetických produktů v jednom, nejen že odlíčí, ale také dokonale odstraní všechny nečistoty, zklidní podrážděnou pleť a také ji dodá vláhu a hydrataci. Je to všechno možné od jednoho výrobku? Ano, micelární voda splňuje vše, co slíbí...
Micelární voda Salvus si poradí s líčením očí, odstraní mastný make up i rtěnku. Na voděodolné líčení stačit nebude, ale na to musíme vzít výrobek s obsahem oleje. Co mne však velmi mile překvapilo je to, že micelárka vytáhne z pleti spoustu nečistot. Po odlíčení čistícím gelem zůstalo na tampónku ještě velké množství špíny, se kterým si jiná voda neporadila. Také na zklidnění podrážděné pleti je mistr - v poslední době trpím velkou rýmou a mám odřenou kůži kolem nosu, nejen, že při použití na ráně nepálila, ale především ji zklidnila. Hydrataci přímo posoudit neumím, ale pokožku nevysušuje a je na dotek jemná a vláčná.
Aby taky nefungovala, když obsahuje komplex aktivních látek jako je extrakt z Aloe Vera, kyselinu hyaluronovou, panthenol a deriváty olivového oleje. Díky ním vytváří na pleti jemný mikrofilm, který chrání před vysoušením a pomáhá pleti v regeneraci.
Co musím opravdu vyzdvihnout je krásná, svěží vůně bylinek, která mne dostala na první přivonění. Pro nás milovníky bylinek a bylinkových čajů je to vážně slast.

Liftingový krém granátové jablko - 50 ml/195 Kč


Tento krém je určen jak k denní, tak i k noční péči o středně zralou pleť. Tohle mi velmi vyhovuje a jsem ráda, že nepotřebuji k péči velké množství rozličných výrobků. Složení výrobku je zvoleno tak, aby pravidelným používáním zabránil předčasnému stárnutí pleti.

Hlavní účinky krému jsou tyto: pevnější, vyhlazená, tonizovaná a hydratovaná pleť. Protože je krém určen pro středně zralou pleť, obávala jsem se, že bude příliš hutný, ovšam konzistence krému je lehká "našlehaná". Krém se do pleti lehce vmasírovává a rychle se vsakuje. Připadá mi, že i lehce vyplní póry, takže dokonce může nahradit bázi pod make up. Také slibovaná hydratace pleti je bravůrní, celý den cítím, jak je pleť pružná, vyživená a prostě "fresh". Liftingový efekt jsem pocítila především v očním okolí, to je pružnější a jemné vrásky kolem jsou méně viditelné. Když porovnám efekt i s jinými liftingovými krémy, které jsem zkoušela, řekla bych, že ten vypínací efekt je u krému Salvus výraznější než u jiných, mnohdy i dražších značek.


Také tento krém je výživná bomba díky oleji z jader granátového jablka, kyselině hyaluronové, obsahu antioxidantů tokoferolů a squalenu. Vůně krému je taktéž příjemná, něco mezi ovocem a bylinkami.


Po pravidelném používání obou výrobků 2x denně po dobu jednoho měsíce jsem si všimla ubývání jemných vrásek, zvýšení pružnosti pleti a především je pleť po celou dobu používání perfekně hydratovaná. Mohu tedy jak micelární vodu tak i krém s klidným svědomím doporučit.

A kde si můžete výrobky značky Salvus pořídit? Pokud Vás výrobky této značky zaujaly, zavítejte na oficiální eshop (odkaz zde).

Hezký zbytek dne

M.

12 komentářů:

  1. Vubec tuhle znacku nezna , ale vypada celkem fajn ikdyz ma celkem obycenne baleni. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem značku neznala, ale je škoda, že se o ní nemluví - rozhodně si to nezaslouží.

      Vymazat
  2. Zaujala mně ta micelární voda. Obal je takový nezajímavý, ale ten obsah už zní líp:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal je opravdu nic moc, ale účinky má vážně super :-)

      Vymazat
  3. Láká mě micelárka, sice mám ještě nějaké zásoby, ale už koukám po dalších kandidátech a tahle vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi ma láka micelárna voda. tá vyzerá skvelo ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat