neděle 27. března 2016

Výrazné smaragdovo-lososové líčení s paletkou Urban Decay Shadowbox

Krásnou velikonoční neděli Všem,

už dlouho předlouho jsme zde neměly žádné líčení. Z mé strany je to dáno tím, že se líčím do práce velice brzy (a jednoduše) a přijíždím až později odpoledne, kdy je už tma. Takže je pochopitelné, že za takovýchto podmínek žádné inspirativní líčení vzniknout nemůže. Přes víkend si zase většinou dávám úplný oddych od make-upu. Ale pokud se někam chystám, nebo čekám návštěvu, tak si ráda s líčením vyhraji. To poslední dost výrazné jsem se rozhodla vám zdokumentovat. Tak doufám, že se vám bude líbit.
V hlavě jsem měla určitou představu dvou konkrétních barev, které chci použít. Těmi byly smaragdově zelená a lososová. Použila jsem je z krásné barevné paletky od Urban Decay s názvem Shadowbox.


 Kromě těchto konkrétních barev jsem chtěla zkusit i změnit zaběhlý postup, kdy jednu barvu použiji na celé víčko a tmavší vykreslím ohyb. Tentokrát jsem chtěla výraznější barvou jednak vykreslit vnější koutek, ale také vnitřní ohyb oka. K tomu jsem použila onu zelenou barvu Indo (č.1). Když jsem měla oba ohyby vykreslené a rozblenděné, tak jsem nanesla nádhernou lososovou barvu Freelove (č.2) do vzniklého volného středu víčka. Obě barvy jsem do sebe lehce ztratila čistým štětcem.  Pak jsem vzala trošku teplé hnědé Lost (č.3) a lehce vykreslila vnější ohyb nad zeleným stínem. Dále jsem vzala ještě zlatý odstín Baked Cowboy (č.4) a nanesla jej lehce nad lososovou barvu, čímž se oko projasnilo. Pod obočí a do vnitřního koutku pak přišel rozjasňující odstín Sin (č.5).


Spodní linka kopírovala téže barvy. Kromě toho jsem vnitřní vodní linku projasnila bílou tužkou Milani. Celé líčení očí,  jsem zakončila tmavě hnědou linkou ve fixu od Gabriely Salvette. Jedná se o odstín 02 Brown. Na úplný závěr jsem nanesla řasenku Angelash od Dermacolu a oči byly vymalovány.



Líčení očí by nebylo kompletní bez upraveného obočí. To jsem nejprve vykreslila novým voskem na obočí od Essence (brzo bude recenze) a poté zafixovala středně hnědým stínem z paletky Make-up Revolution.


Pokud se jedná o zbylý make-up, tak jsem na sjednocení obličeje použila přírodní make-up Frais Monde. Nedokonalosti a kruhy pod očima jsem zamaskovala úžasným korektorem Camouflage od Catrice a zapudrovala sypkým transparentním pudrem od Yves Rocher.


Dále jsem obličej lehce vykonturovala matným bronzerem Bahama Mama od theBalm, nanesla překrásnou krémovou tvářenku od Kika. Neobešla jsem se ani bez rozjasnovače. Použila jsem narůžovělý odstín Cindy-Lou Manizer rovněž od the Balem. Jelikož jsou oči opravdu dost výrazné, tak jsem na rty nanesla pouze tělovou rtěnku od Essence.




Jak se vám výsledné líčení líbí?


Radu 

11 komentářů:

  1. Paletka vypadá krásně a líčení je suprové, barevná kombinace se povedla. Na vosk na obočí Essence už jsem se dívala a dost jsem nad ním přemýšlela, tak si počkám na recenzi:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem ráda že se líčení líbí. Gel na obočí jsem si moc oblíbila, určitě stojí za to.

      Vymazat
  2. Páni, to je krásné líčení! Krásně sladěné barvičky! Moc ti to sluší :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji :) Já mám právě tuto na první pohled nesourodou barevnou kombinaci ráda a na jaře jí nosím dost často ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka obsahuje vážně krásné odstíny a líčení se moc povedlo! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Elis :) Já paletku zase tak často nepoužívám, ale tentokrát mi padla do noty :)

      Vymazat
  5. Moc krásné líčení, hrozně se mi líbí ta kombinace barev :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji pěkně :) Taky mám tuto kombinaci ráda. Podle mě je slušivá a efektní zároveň :)

      Vymazat
  6. Liceni se mi libi.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat