středa 20. dubna 2016

Jarní květinový nailart s novými laky od Essence

Ahoj holky,

s příchodem jara a hezkého počasí mám zase chuť na něco výraznějšího na nehtech, takže jsem zase po delší době místo jednobarevných nehtů lakovala nehty ozdobně. A protože jsme dostaly k otestování plno laků z jarního upgradu Essence, rozhodla jsem se, že jarní květinkový nailart vytvořím právě s pomocí laků jen této značky.


Z novinek jsem vyzkoušela 2v1 základní a vrchní lak "výdrž a lesk" , z kolekce I love trends to je tmavě červeno-růžový lak s "želé efektem" 29 pink lagoon a z klasické řady gelových laků odstín 61 1001 party nights, což je krásná temná fialová.


Ale celý nailart je doplněn dalšími laky ze starších edic, konkrétně bílým lakem lakem z řady I love trends The Pastels, dále žvýkačkově růžovým lakem Colour & go v odstínu 106 free hugs a nakonec jsem použila i glitrový topcoat z limitky hugs & kisses v odstínu 01 more than words.


Celý postup nailartu je velmi jednoduchý, samozřejmě jsem začala basecoatem, který jsem nanesla na všechny nehty. Potom, co jsem se rozhodla, které nehty ozdobím odlišně, začala jsem tyto dva lakovat bílým lakem. Poté jsem dolakovala zbytek nehtů vybranou červeno-růžovou barvou. Bílému laku stačily 2 vstvy, ale tomu červenému bylo třeba dodat sytost vrstvou třetí. Po zaschnutí jsem se pustila do zdobení, k tomu stačily jen vybrané laky na nehty, kuchyňská houbička na nádobí a párátko. Štětečkem vybraného laku jsem na roh houbičky nanesla jemnou vrstvu barvy, tu jsem pak jemně naťupkala na nehet. To jsem provedla se všemi vybranými barvami. Po další chvíli, kdy laky zasychaly jsem si vzala do ruky párátko namočené v tmavě fialovém laku a začala jsem jím dělat jemné vlnovky do tvaru květu růže. Je to opravdu velmi jednoduché a nepotřebujete na to extra žádnou šikovnost. Když tvar nebude dokonalý, nevadí, není to vlastně vůbec vidět. A zase pokračovalo zasychání, kdy jsem vytvořený nail art přetřela ještě vrstvou třpytek v topcoatu z limitky hug & kisses. A úplně posledním krokem bylo použití laku 2v1 podkladového a vrchního laku, který tentokrát sloužil jako topcoat. Ale protože červená není moje barva, rozhodla jsem se vytvořit ještě jednu barevnou variantu, kde prim hraje světle růžová.



A teď nás čeká rychlo recenze...

  • I love trends - 29 pink lagoon - lak je slabě krycí a pro plné krytí je třeba třech silnějších vstev, což by ani tak nebyl problém, kdyby neschnul strašně pomalu. Výdrž je klasická, s gelovým base a top coatem cca 5 dní. I bez topcoatu vytváří krásný gelový efekt, lesklejší povrch nehtů jsem snad se žádným jiným lakem neměla.
  • The gel nail polish - 61 1001 party nights - kryje nádherně, plně v jedné silnější vrstvě, navíc i rychle schne. Nehtům dodá perfektní gelový vzhled i bez topcoatu. S base a top coatem klasická výdrž cca 5 dní. 

  • 2v1 podkladový a vrchní lak - tohle je pro mne zklamání, při použití jako podklad k nehtu nepřilne a tak nějak divně sedí, v kombinaci s ním laky špatně schnou a jsou pod zaschlým povrchem pořád mokré. Ale není dobrý ani jako nadlak.... lakovala jsem jej s více značkami - Essence, Golden Rose nebo Catrice a vžycky se mi hned druhý den začal loupat tím způsobem, že šel lak dolu skoro celý. Navíc ještě v kombinaci s barevným lakem začne dělat podivné bublinky... bohužel tohle prostě ne :-/

Líbí se Vám nailarty nebo preferujete jednobarevné nehty? A co říkáte na moje barevné varianty? Červená x růžová?

M.


10 komentářů:

  1. Líbí se mi jak jednobarevné, tak i nailarty. Pěkně sis s tím pohrála :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tentokrát ti to naozaj vyšlo. Tvoj výtvor vyzerá naozaj úžasne :) Len škoda, že si ja také neviem spraviť :(

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, vytvořila jsi krásný nailart:-) Essence laky zbožňuji:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten červený lak je božskej :-) A ty růžičky se ti moc povedly :)

    The Word of Makeup

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekné nechtíky si vytvorila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle se ti povedlo, pekne.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Juj, to je nádhera.. Jsi šikulka :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, děkuji moc za krásné komentáře a jsem ráda, že se Vám nailart líbí :-) další nailartový článek už mám nachystaný a objeví se v květnu na blogu.

    OdpovědětVymazat