pondělí 18. dubna 2016

Seznámení s enzymatickým peelingem Ziaja

Ahoj holky,

vy, které máte citlivou a sušší pleť, používáte běžně pleťový peeling? Já jsem v poslední době trpěla na to, že klasický mechanický peeling mi pleť příliš podráždil i přesto, že jsem používala výrobky určené pro můj typ pleti s velmi jemnými zrníčky. Mechanický peeling není asi v tuto dobu pro mne vhodný. Proto jsem hledala něco, co by mi pomohlo s odstraněním odumřelých kožních buněk. Nakonec jsem narazila na možnost používání enyzmatických peelingů, které mají za úkol odstranit odumřelé kožní buňky chemicky pomocí různých enzymů. Na trhu je velké množství těchto výrobků, ale nechtěla jsem sahat po něčem drahém a neověřeném, proto jsem si koupila enzymatický peeling právě od mé oblíbené značky Ziaja.


Enzymatický peeling značky Ziaja je určený pro citlivou pleť a při pravidelném používání 1 - 2x týdně lze dosáhnout požadovaných výsledků. 

Obal peelingu je bílá plastová tubička s odklopným víčkem o obsahu 60 ml, při vymáčknutí dostanete dostatečné množství výrobku a nevyteče Vám víc než potřebujete. Díky možnosti postavit tubu na víčko, je výrobek skladný a v koupelně dělá parádu.


Konzistence výrobku je jemná, krémovo-gelové struktury bez jakékoliv vůně či zápachu. 


Dle výrobce je peeling vhodné používat 1 - 2x týdně, kdy jej krouživými pohyby zlehka po dobu cca 5 minut vmasírujte do pokožky. Zbytky je nutné z pleti smýt vlažnou vodou. 


A co tedy takový enzymatický peeling umí? Kromě jeho hlavního úkolu a to odstranit odumřelé kožní buňky zvládá také vyhladit a zjemnit pokožku, hydratovat ji a usnadnit vstřebávání živin (z další péče) do pokožky.


A jaký je výsledek? Pro ty z Vás, které jste zvyklé a vyhovuje Vám hrubé obroušení mechanickými peelingy, bude produkt zklamáním. Nedosáhnete s ním velkého vyhlazení a obroušení pleti po prvním použití, ale i přesto je vidět změna. Pokud však máte pleť citlivou, že Vám z klasického peelingování hrozí podráždění, jedná se o produkt pro Vás. Pleť byla po prvním použití na dotek jemnější, ale teprve po několika použitích byl ten efekt výraznější a viditelnější i bez nutnosti jej zkontrolovat dotekem na pokožce.

Stejný výrobek akorát v novém obalu můžete zakoupit za cenu okolo 100 Kč na parfums.cz nebo v různých zapadlých drogériích apod.

Používáte enzymatické peelingy? Jakou značku byste mi doporučily?

M.

6 komentářů:

  1. Na tenhle peeling jsem zrovna včera koukala na parfums a musím říct, že mě celkem zaujal a až dopotřebuji svůj peeling z Avonu tak ho možná vyzkouším :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ti moc nesedí klasické mechanické peelingy jako mi, tak jej určitě vyzkoušej ;-)

      Vymazat
  2. Tento peeling jsem zkoušela a musím říct, že byl super!!

    OdpovědětVymazat
  3. Peeling me celkem dost zaujal! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat