čtvrtek 10. listopadu 2016

Brushegg - pomocník na čištění štětců štětců

Ahoj holky,

dneska mám pro Vás, které nechtějí utrácet, téměř tisícovku, za rukavici na čištění štětců od Sigmy, tip, na levnějšího pomocníka na jejich údržbu. Představím Vám Brushegg - silikonové čistící vajíčko od české kosmetické značky E-Style. 


Je tedy pravda, že čistící plocha je mnohem menší než u známé rukavice "Sigma glove", ale také cena je nesrovnatelně nižší a to symbolických 69 Kč, za které si jej můžete zakoupit na eshopu Notino.cz.

A jak tedy vajíčko Brushegg vypadá? Čistící ploška vajíčka má přibližně stejný rozměr jako velké vajíčko, přibližně 7x5 cm, což je ideální velikost pro očistu všech druhů štětců. Nemusíte se bát, že na téhle plošce nevyčistíte i velký štětec, např. na pudr. Já s pomocí Brushegg čistím štětce všechny od těch na pudrové produkty, taky i ty na tekuté, nebo i malé, drobné štětce na oční stíny. Co musím velmi pochválit je praktická "kapsa" na zastrčení prstů, díky níž se Brushegg dobře drží a celá údržba štětců je s ním vážně pohodová.


Na čistící plošce najdete dva druhy výstupků - drobné výstupky ve tvaru "teček" a pak dlouhé silikonové pruhy. Ty malé tečky jsou určeny především na očistu malých štětců, jako jsou štětce na oči a ta velká plocha je určena velkým štětcům.


Pro mne je Brushegg povedeným pomocníkem, čištění štětců je s ním rychlejší a preciznější. Díky němu se pořádně vymyje i barva "uvnitř" štětce. 

Bojíte se, že si s vajíčkem zničíte svoje drahé štětce? Nemusíte mít strach, silikon, ze kterého je vajíčko vyrobené, je měkký a ke štětcům šetrný. Používám jej už od prosince - 1x týdně, a štětce jsou pořád ve skvělém stavu. 

A jak čistit nejlépe? Na čistící plošku si nanesu jemný šampón - pod vodou si namočím štětec a začnu jej o výstupky čistit. Však vyzkoušejte sami, není to nic složitého.

Zaujala Vás tato věcička? Jak si čistíte štětce vy?

M.

6 komentářů:

  1. Já jsem si ho kupovala na Ali a jsem s ním moc spokojená.
    Můj blog: Beauty by K. + a na blogu probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja používam niečo podobne z e-bay. Lepšie ako nič :-)

    AN beauty blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já zatím tohle nemám, ale také jsem se po tomto už dívala ze bych si ho pořídila, uvidíme :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle věc znám už dlouho od vidění ale nikdy mě nelákalo si to pořídit, no, ale nevypadá to tak zle a za těch 60 kč je to fajn i kdybych to potom nevyužila. Já čistím štětce normálně šamponem a mám i ten čistič štětců od Ebelin.

    OdpovědětVymazat
  5. Já tohoto pomocníka mám objednaného z Ali a netrpělivě na něj čekám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. už som túto pomôcku niekde postrehla, ale stále ju ešte nepoužívam :) otieram si štetce vždy o dlaň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat