úterý 17. ledna 2017

Delikátní šumivá koupel se značkou Bathora Cosmetics

Ahoj holky,

před Vánoci jsme Vám ukázaly plnou krabici koupelových přípravků od značky Bathora Cosmetics, která je dostupná v kosmetické cukrárně na adrese Kouzlokoupele.cz. Tehdy jsme se jenom chlubily tou nádherou, kterou jsme obdržely, dneska si něco povíme o tom, jak se koupelové bomby této značky chovají ve vaně a co udělají s naší pletí po koupeli.


Jak vlastně s koupelovými bombami Bathora zacházet? Je to jednoduché, stačí, když je vyjmete z obalu a ponoříte do horké vany. Při rozpouštění koule šumí, voda bublá, jemně se obarví a vytvoří se na ni jemná pěna. Každá šumivá koupelová přísada (mimo Koupelovou zmrzlinu) se skládá ze dvou častí - té šumivé a pak druhé pevné, která se rozpouští pomaleji. Díky tomu, můžete nechat pevnější část plout ve vaně delší dobu a během koupele ji použít jako tělový peeling.



Koupelové přípravky značky Bathora jsou plné samých výživných, přírodních složek. Najdete v nich epsomskou sůl, mandlový olej, bambucké a kakaové máslo a esenciální oleje.
  • Epsomská sůl slouží jako prostředek pro detoxikaci organismu. Je součástí mořské vody i některých minerálních vod.
  • Mandlový olej má silné relaxační a uklidňující účinky. Je lehký a velmi rychle se vstřebává bez pocitu mastnoty.
  • Bambucké máslo má vysoké hydratační účinky a pomáhá léčit různá kožní onemocnění.
  • Kakaové máslo díky svým zvláčňujícím schopnostem podporuje elasticitu pokožky a pomáhá chránit pleť před vnějšími živly. 

Už jen výčet všech těchto ingrediencí napovídá, že koupelové přípravky Bathora - ať už koupelové koule, květy nebo cupcaky pleť nevysušují, ale naopak je po koupeli příjemná a hydratovaná. Pokožka není napjatá, ale příjemně vláčná. Díky příjemným vůním obsažených esenciálních olejů není koupel jen relaxem pro tělo, ale i pro ducha. Jemnou vůni z pokožky ucítíte i delší dobu po koupeli a to se nám moc líbí.

Vyzkoušely jsme:
1. Šumivý cupcake Zelená růže, Šumivý koláček Svěží vánek a Šumivý koláček Da Baba Boom!


2. Šumivou Daisy Delikátní koupel, Šumivá koule do koupele Jahoda


3. Bylinný sáček do koupele Grapefruit & Lemongrass, Koupelová zmrzlina Vodní meloun

Pokud by Vás ovšem tyto hravé a bláznivé koupelové prostředky příliš neoslovují, můžete sáhnout také po něčem sofistikovanějším a to po bylinných sáčcích do koupele.Bylinný sáček do koupele mě zaujal na první pohled. Je to vlastně zvětšený "čaj" do koupele plný delikátních surovin jako je máta, grep, citrónová tráva a samozřejmě také sůl z Mrtvého moře  a Epsom sůl. Celý sáček je velice pevný, takže nehrozí protrhnutí, takže je super, že si můžete užívat relax a nemusíte poté složitě čistit vanu. Způsob použití je velice jednoduchý. Sáček můžete buď zavěsit na kohoutek a necháte protékat horkou vodu přes sáček. Nebo jej jednoduše vhodíte ho vody a necháte "louhovat". Sáček začne uvolňovat prospěšné látky a essence. Bylinná koupel vodu zabarví do barvy zeleného čaje, navíc krásně jemně voní. Relax ve vaně jsem si náramně užívala. Po koupeli bylo tělo maximálně odpočaté, zregenerované a kůže byl jemná a voňavá. Proto ho vřele doporučuji vyzkoušet.

Koupelová zmrzlina vypadá nádherně a delikátně již v obalu. Papírový kornout je naplněný několika našlehanými kopečky melounové "zmrzliny" v oranžové barvě. Ta je plná pečujících másel, olejů a dalších voňavých ingrediencí, které budou hýčkat vaše smysly i pokožku. Do vany stačí vhodit pouze jeden kopeček, který se během chvíle rozpustí a vytvoří nadýchanou pěnu. Celá koupel je dokonalý požitek, který je třeba zažít. Po koupeli je kůže hedvábně jemná, vláčná a provoněná.


Jakým druhým koupelových přípravků dáváte přednost vy? 

R&M



10 komentářů:

  1. Ja si málokedy doprajem kúpeľ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já si zimu bez vany nedovedu představit. V létě se taky jenom sprchuju, ale ponurý podzim a zima si o koupel úplně říkají.

      Vymazat
  2. Miluji horkou lázeň, která božsky voní. Ty bomby vypadjí lákavě, přímo k nakousnutí. Z téhle sestavy mě hodně zaujala ten čajový pytlík, protože je to vůně, kterou zbožňuji a mohla bych si ji dopřávat denně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi ten nápad bylinkového pytlíku velmi zalíbil a ta jemná a relaxační vůně mne taky okouzlila.

      Vymazat
  3. To mi připomnělo, že mám doma ještě nějaké bomby do koupele a dlouho jsem žádnou nepoužila, tak si večer jednu vylosuji. tyto neznám, ale vypadají krásně.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se zásoby pomalu ale jistě tenší, ale zase si nějaké koupelové bomby pořídím.

      Vymazat
  4. Bomby do koupele bych si ráda pořídila :) Ale zatím musím vypotřebovat pěny :D
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pěn do koupele už moc nemám, zrovna jsem jednu dopotřebovala a ještě mi jedna chybí, ale teď nebudu žádnou další kupovat - bomby mne baví víc.

      Vymazat
  5. Jeeeej tie sú krásne ♥ ja som mala bomby akurát od Soaphorie a boli perfektné, tieto ešte aj krásne vyzerajú. Hneď by som ich brala :D

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Soaphorie mne taky jedna čeká a už se na ní těším.

      Vymazat