neděle 29. ledna 2017

Došlo nám - dávka minirecenzí za poslední 4 měsíce

Ahoj holky,

dnešní spotřebováno bude dle mého docela zajímavé, protože se v něm objeví i hodně výrobků, o kterých jsme ještě na blogu nemluvily vůbec nebo se naopak objevily tak dávno, že se názor na ně změnil a vytříbil.




EOS - balzám na rty

Já jsem balzámům na rty EOS úplně nepropadla, ale zase to pro mne není věc, která by si zasloužila nějak hatovat. Balzám je fajn, tento byl myslím s granátovým jablkem, hezky voní, příjemně promastí. A obal je strašně roztomilý.

Rimmel - Match Perfection - makeup

Jeden z mých oblíbených makeupů. Spolu s beautyblenderem dělal pleť krásně sametovou, vyhlazenou - skoro jako z photoshopu. Nemůžu na něm najít nic negativního. Určitě si jej pořídím znovu.

Dermacol - Truffle - makeup

Tohoto makeupu jsem spotřebovala už několikáté balení, bohužel mi ho však přestali vyrábět. Ale naštěstí mám ještě jeden v zásobě. Na pleti byl neviditelný, dobře se s ním pracovalo, hezky držel. Nemám mu co vytknout, teda kromě toho, že už patří mezi nesehnatelné zboží.

Rimmel - Volum Colourist - řasenka

Fajn řasenka, kterou jsem měla fakt ráda. Měla příjemný kartáček, který nanášel akorátní množství barvy a nedělal žádné škaredé slepence. Efekt měla přirozený, což mám ráda.

Collistar - Three Dimension mascara - řasenka

Tohle je nejlepší řasenka všech dob. Jsem do ní zamilovaná a mrzelo mě, že mi došla. Proto jsem si okamžitě objednala další balení a ano, je to láska. Děla řasy výrazné, je černočerná, ale zároveň neslepuje. Dodá maximální délku i objem.

Eveline - 8v1 nehtový kondicionér

Tento podkladový lak je teď mojí stálicí. Dal mi nehty do pořádku, barevné laky na něm krásně drží a to balení je vážně nekonečné.

Essence - efektový lak

Efektové laky od Essence mám moc ráda, ale tento už dosloužil. Nabíral přiměřené množství třpytek, dobře schnul a byl vážně moc pěkný.

Sephora - barevné laky

Já tyhle barevné laky od Sephory mám hodně ráda. Pěkně kryjou už v jedné vrstvě, dlouho vydrží a mají úžasný výběr barev. Tyhle dva krasavce mám už věky, tak je čas je vyhodit.

Revlon - colorbutter - balzámová rtěnka

Tyhle revloní máslíčka mne vůbec neoslovily. Sice jsou dobře pigmentované, ale to je tak všechno. Výdrž nula nula nic, hydratace taky ne. To mi udělají větší službu balzámky od Catrice nebo od Gabrielly Salvete, které stojí méně než polovinu.


Yves Rocher - šampón pro lesk vlasů

Tohle byl jeden z prvních výrobků této značky, který jsem kdy vyzkoušela. Vlasy byly po použití lesklé, jemné a prostě krásné. Navíc vydržely svěží o den dýl než při běžných šampónech.

Batiste - suché šampóny Medium & brunette, Sweetie, Blush

Suché šampóny Batiste jsou moje klasika. Ovšem ten na středně tmavší vlasy nedoporučuju, ten vůbec neodmasťoval a měla jsem ho hned pryč. Ten je vážně tragický.

Natura Siberica - rakytníkový šampón pro objem vlasů

Šampón je hodně fajn, opravdu dodá objem i bez nutnosti vlasy po umytí vyfénovat. Láhev šampónu je obří a tak mi vydržel na vaně věky.

Elseve - Clay mask - jílová maska na vlasy

Nechci prozrazovat příliš, protože v budoucnu bude recenze na celou jílovou řadu. Tato vlasová péče slibuje svěží vlasy až 72 hodin po umytí a bohužel efekt nikde.

Garnier - Color Naturals - barva na vlasy

Tato barva na vlasy byla má oblíbená ještě na střední škole, a když žádná kadeřnice nedosáhla mého požadovaného odstínu, s pokorou jsem se k ní zase vrátila.

Bione - Tekuté vlasy - bezoplachový kondicionér

Tyhle bezoplachové spreje od Bione miluju. Dělají vlasy tak nějak hezčí, lehčí a zdravější. Mám je moc ráda a už mám několikáté balení. Navíc jako jediné bezoplachové kondicionéry mi nemastí vlasy.

Schauma - Silver šampón

Nejlepší silver šampón, který je lehce dostupný. Stojí pár korun a je vážně účinný. Nevysušuje vlasy a vážně dokáže stáhnout teplý tón barvy.



Dulcia - pleťový krém s ovocem a koenzymem Q10

Tento krém mne ze začátku příliš neoslovil, ale časem se z něj vyklubal velký oblíbenec. Je ideální pod makeup, krásně vyplní póry. Pleť je po něm jemná a vypadá zdravě.

Cien - odličovač očního makeupu

Na tento odličovač jsem četla plno pochval, ale mi nesedl. Nějak málo odličoval, pak se vždycky při aplikaci kvůli dávkovače vyšplíchlo velké množství výrobku. No prostě mi k srdci nepřirostl.

Astrid - micelární voda pro suchou/citlivou pleť

Tato micelárka je naopak hodně povedená. Krásně odličuje i oční makeup, je šetrná, pleť po použití nelepí. Nemám ji prostě co vytknout.

Lirene - krém proti začervenání

Tento krém byl opravdu skvělý, však už měl na blogu svou vlastní recenzi. Krásně pleť hydratoval, vypadala zdravě, pěstěně. Byl vhodný i pod makeup, neucpával póry ani nedělal žádnou neplechu.

Missha - Time Revolution - krém proti vráskám, cestovní balení

Tento krémeček byl v nějakém starém Missha boxu a já jej objevila až nedávno. Vymazala jsem ho na vrásky na čele a kolem pusy, ale efekt jsem žádný neviděla. Asi by to chtělo jej používat déle.

Yves Rocher - jílová maska pro problematickou pleť

Ač používám jílové masky ze suchého jílu, které si sama míchám, někdy mi ale vyhovuje použít masku už hotovou, kterou jen vytlačím z tuby. Tahle maska byla perfektní, stahovala póry, čistila pleť. Moc mi sedla a pořídím si ji zase.


Nivea - sprchový gel s olejovými perličkami

Tyhle sprcháče jsou mé oblíbené, nejen, že hezky voní, ale pleť i hydratují a není třeba ji po umytí mazat. Takže ideál pro nás lenochy, kteří máme s mazáním problémy.

Rexona - Maximum protection - antiperspirant

Nejlepší antiperspiranty na trhu, však taky každý měsíc jeden vypotřebuju. Nejvíc se mi ale osvědčil ten limetkově zelený ve variantě Stress Control. Ten zabraňuje pocení nejlépe ze všech druhů.

Tetesept - perličky do koupele

Ty byly moc fajn, ale vůně švestkového květu a nějakého koření nebyla úplně mým šálkem čaje. Ale i tak jsem ji vypotřebovala. Příště sáhnu po jiné vůni a budu spokojená.

Tetesept - soli do koupele

Oba typy solí jsou moc fajn. Pokožku nevysušují, pěkně voní a navodí pocit absolutního uvolnění a relaxace.

Isana - odlakovač

Nejlepší odlakovač na světě, to říkám pořád :-D

Isana - pěnový sprchový gel

Tenhle sprcháč mi vyhoval moc. Aplikace ve formě pěny je skvělá, je to zábava se takovou pěnou mýt. Navíc tak už nepotřebuju používat speciální pěnu na holení a zvládnu to s jedním přípravkem.

Bielanda - tělový peeling smyslná třešeň

Na tělové přípravky si moc nepotrpím, ale tenhle peeling byl moc fajn. Pleť hezky zbavil šupinek a staré kůže. Při "namydlení" vyrobí mléčnou emulzi, takže pleť při aplikaci nevysuší.

To byla porce, že? Doufám že Vás i tak ta spousta čtení nenudila a přečetly jste si článek až do konce.

M.

15 komentářů:

  1. Tomu hovorím poriadna dávka produktov. Priznám sa, že ja si nikdy neuvedomím, koľko toho každý mesiac spotrebujem :)
    Veľmi pekne pripravený článok.

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla období, kdy jsem měla otevřených hned několik stejných produktů - třeba sprchových gelů nebo šampónů, ted se snažím toho mít otevřeného co nejméně a proto i to spotřebovávání je rychlejší.

      Vymazat
  2. To je zas věcí, hlavně obdovuji ty vlasové produkty. Kromě šamponu a balzámu mi vše vydrží klidně i dva roky, prostě vlasovka nemizí.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sucháče používám hodně a často - většinou po cvičení, protože jinak mám vlasy upocené a splihlé a teď v zimě, když nosím čepici, tak jsou taky takové škaredé a upláclé a sucháč jim dodá strukturu.

      Vymazat
  3. No teda spotřeba to je dokonalá! :) Batiste je moje stálice. YR šampony si velice chválím, ikdyž teď co jeden mám už ho chválit nemuzu :D Dělá mi hned mastné vlasy, nevím proč asi si na něj moje vlasy zvykli.

    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám momentálně od YR šampón na objem a ten mi taky nesedí - taky mi mastí vlasy, tak ono to asi zvykem nebude, ale prostě nám nesedí.

      Vymazat
  4. Škoda, že je ten hnědý Batiste špatný. Po tom normálním mi vždycky zůstanou na vlasech bílé fleky, když se špatně podívám a nerozčešu ho důkladně. Takže už jsem skoro pro ten hnědý do DMka utíkala, teď ale zase nevím :/
    My cozy corner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za sebe teda můžu říct, že ten hnědý Batiste mi přijde úplně stejně skvělý jako ty normální. Jen s tou výhodou, že mi tolik nedělá ty bílé fleky ve vlasech :).
      BeautyOfLife blog

      Vymazat
    2. Katko, fakt ti vlasy odmastil? Mi příjde, že odmašťuje oproti jiným strašně málo.

      Vymazat
  5. Toho je pořádná hromada, ale ono se to za 4 měsíce asi nasbírá:-) Odličovač Cien jsem si docela oblíbila, micelárku od Astrid právě používám a taky je moc fajn a silver šampon od Schaumy kupuji pořád, má suprové výsledky a stojí pár šupek:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mne bohužel zrovna Cien není must have, už si ho znovu nekoupím. Zkusila jsem jiné a lepší odličovače za podobně málo peněz - viz. Garnier nebo Bione.

      Vymazat
  6. Tak to bola teda mega recenzia. z produktov som skúšala len EOS-ka a po čase používania ma akosi omrzeli.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi docela vyhovoval - je fajn, ale měla jsem i lepší i horší balzámy. Znovu si jej jen tak nekoupím, ale kdybych ho dostala, tak ho budu používat ráda.

      Vymazat
  7. Ten rimmelácký makeup mám moc ráda, na odličovač na oči cien jsem koukala , ale neměla jsem odvahu, mám dost citlivé oči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý makeup, určitě si ho znovu pořídím :-) až spotřebuju nějaký, co mi doma zbývá. Mám jich tu dost otevřených, tak musím používat co je :-D ten Cien odličovač špatný nebyl, ale měla jsem i lepší a taky nestály moc.

      Vymazat