středa 11. ledna 2017

Došlo nám - listopad až prosinec 2016 - Radu

Krásný den Všem,

Konec roku s sebou nese většinou jeho rekapitulaci a ani mě se jedna nevyhne. Bude to ovšem kosmetická rekapitulace spotřebovaných výrobků za období listopad a prosinec. Většinou toho mám vždy hodně, ale není tomu jinak ani teď. Pokud vás zajímá číslo, tak je to rovných 35 kousků, proto se budu snažit být stručná.


Jelikož jsem spotřebovala docela dost dekorativní kosmetiky, tak začnu pro změnou jí.

Dermacol UltraTech řasenka

Byla skvělá řasenka. Měla plastový kartáček, řasy hezky oddělila, neslepovala, dodala objem i délku. Klidně bych si jí pořídila znovu.

L´Óreal Super Liner – fix na oči

Z tohoto linkovacího fixu jsem byla nejprve nadšená. Nemá totiž klasický pěnový hrot, ale je složen z několika „nitek“, snad víte co myslím. Byl krásně intenzivní, dobře se s ním kreslilo a především linky držely celý den. Ale docela brzo se mi ten hrot rozštěpil a nešly s nimi nakreslit tenké linky a ty co šly nevypadaly pěkně. Proto ho bohužel nemůžu doporučit.

Catrice Liqud Camouflage – tekutý korektor

Korektorová legenda, kterou zde nevidíme poprvé ani naposled. Mé asi 4-té spotřebované balení.

Makeup Revolution London Focus&Fix – sada na obočí

Moc fajn sada na úpravu obočí. Obsahovala 3 pudrové stíny a jeden transparentní vosk. Já používala prostřední odstín, který měl krásnou barvu a dobrou výdrž, ale už mi došel a zbylé odstíny mi nesedí. Kvůli zbytečným odstínům, které nevyužiji si sadu znovu nepořídím.

Essence Eyebrow gel – gel na obočí

Tento gel, pro mě spíše vosk na úpravu obočí byl úžasný. Seděla mi barva i hutnější gelová konzistence. Po zafixování stínem mi obočí krásně drželo celý den. Navíc mi tento kalíšek vydržel určitě přes rok každodenního používání. Vřele doporučuji.



The Balm Bahama Mama - bronzer

Perfektní bronzer, který jsem používala velmi ráda a často. Má super odstín, je matný, výborně se s ním pracuje a vydrží celý den. Určitě si ho koupím znovu.

Catrice Prime and Fine – transparentní pudr

Fajn pudr, který hezky zmatnil a zafixoval make-up. Byl lehoučký na pleti a plnil svou funkci na výbornou.

Yves Rocher sypký sametový pudr

Pudr jsem používala každé ráno na zmatnění a zafixování makeupy a moc mi vyhovoval. Byl jemný, nedělal nános a dělal moc hezký finiš. Za sebe jej můžu doporučit.

Korres Lip butter – plum

Velice příjemný balzám na rty v kalíšku. Byl docela dost pigmentovaný a na rtech vytvářel hezký šťavnatý odstín do vínova. Krásně ovocně voněl, dobře hydratoval, ale už se mi zkazil. Moc mi nevyhovovala to balení a nanášení prsty, jinak byl moc fajn.

Dále budu pokračovat vlasovou sekcí, kde se mi sešlo taky dost produktů.



Bione Regenerační šampón Keratin

Vlasovka od Bione je TOP a moc mi vyhovuje, stejně tomu bylo i u tohoto šampónu. Moc hezky voněl, vlasy výborně umyl, nezatěžoval a dodal super lesk a hebkost. Vřele doporučuji

Soaphoria Balancoshamp – tuhý šampón na mastné vlasy

Přírodní a tuhé šampóny mám ráda, ale tento od Soaphorie byl krok vedle. Šampón mi dělal fakt hnusné, nepoddajné a krepaté vlasy. Přišlo mi, že je zbytečně moc odmastil, ale zároveň je jako by něčím potáhl a ty vypadaly jako pogumované a nevzhledné dráty. Zkoušela jsem ho s pauzou několikrát, ale už ho vyhazuji. Za mě fakt ne.

Klorane posilující kondicionér pro oslabené vlasy

Tento vzorek balzámu mě po pravdě vůbec nezaujal. Moc mi nevoněl (tak nějak pánsky), byl docela lehký, takže mi přišlo, že s vlasy nic moc nedělal.



Orofluido tekutý elixír

Báječný olejíček do vlasů. Božsky voní, vlasy nezatěžuje ani nemastí, ale zjemní je a hydratuje. Navíc je uhladí a dodá lesk. Vřele doporučuji.

Batiste suchý šampón Tropical

Suché šampóny od Batiste jsou sázkou na jistotu a mám je ráda. Tento mi však úplně nevyhovoval, fungoval dobře ale dělal hodně bílé stopy a bylo potřeba vlasy důkladně vyčesat. Jinak ale odmastil dobře.

Wella lak na vlasy Wellaflex

Průměrný lak na vlasy. Fixoval tak středně, ale je fajn, že neslepoval. Brzo se mi ale zanesl rozprašovač a poté mi lak stříkal všude možně jen ne tam kde jsem potřebovala. Znovu nekoupím.



Také z péče o pleť se toho sešlo dost.

Avéne micelární čistící voda pro problematickou pleť

Tato micelárka byla moc fajn. Hezky voněla a pleť důkladně vyčistila, zklidnila a nevysušovala. Odličovala dobře a neštípala mě v očích. Myslím, že bych si klidně pořídila plné balení. Vyhovovala mi.

Natura Siberica čistící tonikum

Toto tonikum mě zklamalo, protože vlastně nešlo o tonikum, ale spíše o mléko. Minimálně takovou hutnou konzistenci mělo. Odličovalo dobře, ale mě tento způsob nesedí, proto jsem ho moc nepoužívala a prošlo mi. Zbytek vyhazuji.

Havlíkova Apoteka Bylinná hydratační a osvěžující voda

Fantastický produkt. Voda krásně bylinkově voní, pleť osvěží, zklidní ale také hydratuje. Opravdu funguje a rozhodně si koupím další balení. 

Saloos hyaluronové sérum

Sérum jsem si moc oblíbila, protože opravdu funguje. Více se dozvíte v recenzi.



Bione oční krém s kyselinou hyaluronovou

Krém byl lehoučký, přesto chvíli trvalo než se vstřebal. Byl příjemný, oční okolí zvláčnil, ale větší výsledky jsem neviděla. Maru naopak vyhovoval moc.

Dulcia pleťový krém a aloe vera a hedvábím

Tento přírodní krém byl skvělý. Krásně voněl, měl nadýchanou texturu, která se měnila na olejovou. Skvěle hydratoval, regeneroval a dělal pleť hezčí. 

Havlíkova Apotéka Český krém

Další skvělý produkt od Havlíka, recenzi bude brzy.

Sebamed matující krém

Tento krém mi jednu dobu moc vyhovoval. Čistě voněl, dostatečně hydratoval, ale především dobře matoval, vyhlazoval a připravil pleť na nanesení make-upu. Pokud vás trápí problematická a mastná pleť, tak směle do něj.



Garnier Neo – antiperspirant

Kdysi jsem ho milovala, ale teď mi už bohužel nesedí. Byl jemný, příjemný, ale bohužel pocení moc nezabránil. Znovu nepořídím.

Gariner 2v1 posilující odličovač očí

Moc fajn dvousložkový odličovač očí. Oční make-up dobře rozpustil a rychle odlíčil. Nijak nedráždil, naopak zanechával oční okolí vláčné. Klidně pořídím znovu.

Soaphoria Herbaphoria maska a čistič

Tyto masky/čističe od Soaphorie zbožňuji. Jinak krásně voní, mají příjemnou konzistenci, dokonale pleť vyčistí, regeneruje a nevysušuje. Určitě pořídím další balení.



Fudco Rose Water

Tuto růžovou vodu jsem kupovala na eshopu ekokoza.cz a byla moc fajn. Měla velké balení, krásně voněla a pleť hezky osvěžila, tonizovala a hydratovala. Používala jsem jí na osvěžení a také pod oleje a krémy.

Manufaktura sprchový gel a šampón Švestka

Tento sprcháč byl skvělý. Především krásně voněl, dobře pěnil a nevysušoval. Dá se použít také jako šampón na vlasy, ale přiznám se, že toto použití se mi moc neosvědčilo. Vlasy sice umyl a vypadaly fajn, ale nebyly tak hezké a poddajné jako s klasickým šampónem.



Rexona Maximum Protection

Úžasný antiperspirant, který funguje. Kupuji pravidelně.

Cien Hand Lotion – krém na ruce

Cestovní balení krému na ruce z Lidlu je úžasné. Jednak je malé, hezky vypadá a taky krém dobře funguje. Krásně voní, velice dobře hydratuje a nelepí. Nové balení už mám v taštičce.

-417 Hand Moisturizer – krém na ruce

Velice příjemný krém na ruce. Heky svěže voní, dobře se vstřebává i hezky ruce zvláční. Navíc na nich zanechá ochranný film.



T byTetesept porce štěstí – sůl do koupele

Super voňavá sůl, která se dobře rozpouští, krásně voní a pokožku zjemní. Můžu doporučit.

T by Tetesept Herbs&Oils

Dvojsložkový produkt do koupele. Obsahuje sůl a olej a obě složky můžete buď smíchat nebo použít zvlášť. Já je smíchala a bylo to moc příjemné. Ale nesedla mi vůně.

Balea plátýnková maska

Moje stálice, je skvělá a kupuji si jí pravidelně.

Yves Rocher šumivá tableta do koupele

Na to jak je malinká, tak krásně koupel provoněla a byla moc fajn.



A to je vážení vše. Doufám, že byl pro vás článek přínosný a závěrečnou rekapitulaci jste si užily.

Radu



14 komentářů:

  1. Já mám ty korektory Catrice teď rozdělané dva a u obou už se blížím ke konci, tak se budu muset shánět po nových, to zase bude boj.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda ano. Já mám naštěstí jeden v zásobě a zdá se mi, že se to šílenství po nich začíná mírnit, protože u nás zatím vždy byly. Tak snad to se sháněním nebude tak hrozné.

      Vymazat
  2. Tak to je teda nálož, zajímá mě recenze na to saloos sérum, a Catrice Camouflage také kupuji neustále dokola. U nás jsou naštěstí neustále k dodání :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze na Saloos bude brzo, ale již teď ti můžu říct, že bude dost pochvalná. Catrice je u nás už také častěji k seznání. Korektor není tak často vyprodán, což je super.

      Vymazat
  3. Našla jsem tady spoustu svých oblíbenců - korektor Catrice, Rexonu MP, odličovač očí Garnier a krém na ruce Cien, u něj už mám jen zbytek, tak až budu mít cestu do Lidlu, tak beru další:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda. Já pomalu už dodělávám druhý krém od Cien, tentokrát ten levandulový a jsou prostě skvělé. Taky budu muset naklusat do Lidlu pro další. Do kabelky jsou ideální.

      Vymazat
  4. Na tu oranžovou sůl od Tetesept se dnes chystám, tak jsem na ni zvědavá :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla moc příjemná a voňavá, tak snad ti taky sedla :)

      Vymazat
  5. Ten korres balzám mi opravdu přišla jako rtěnka na rty :D Batiste suchý šampon je osvědčená klasika. Balea plátýnkové masky mám velice ráda :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že byl hodně pigmentovaný, ale ostatní vlastnosti byly spíše na úrovni balzámu. Celkově byl však moc fajn. Batiste je hold Batiste, sázka na jistotu.

      Vymazat
  6. To je zas produktů, obdivuji. Garnier Neo jsem ted darovala mamče, jelikož mi s ním stačí dva dny a můžu se udrbat.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že ti způsobil až takovou neplechu. Když jsem ho tak před rokem měla prvně, tak mi moc vyhovoval, proto nevím kam se jeho super vlastnosti poděly. Každopádně se mu teď budu vyhýbat.

      Vymazat
  7. To je pořádná spotřeba :) Tu miniaturu balzámu Klorane jsem měla taky a mám z ní podobné pocity, vůni si už nevybavuji, ale byl hrozně tekutý, takže jsem ho na vlasy musela použít celkem hodně a stejně nic moc efekt :) Jinak mě hodně zaujal ten gel na obočí od Essence, už dlouho uvažuji, že bych si nějaký pořídila, ale tenhle jsem zatím u Essence stojanu snad neviděla, nebo jsem ho možná jen přehlédla :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že na ten balzám Klorane máme stejný názor. Za mě to žádný zázrak nebyl. Gel/vosk od Essence je super produkt. V nabídce je určitě už přes rok a stojí za vyzkoušení. Má fajn barvu, dobrou konzistenci a osobně mi drží celý den. Za 70 Kč to je paráda.

      Vymazat