pátek 13. ledna 2017

Elseve Extraordinary Clay - vlasová očisťující péče pro rychle se mastíci vlasy

Ahoj holky,

protože od jakživa trpím na rychle se mastící vlasy, nechala jsem se zlákat masáži reklam na očisťující řadu vlasové kosmetiky od značky Elseve. Řada obsahuje očisťující šampón, kondicionér a masku.


Tato řada při správném používání slibuje až 72 hodinový pocit čistoty a lehkosti vlasů. Bohužel u mne se očekávaný výsledek nedostavil a došlo spíš jen na zklamání.

Prvním krokem této jílové péče je očisťující vlasová maska s jíly, která se aplikuje ke kořínkům, do suchých nebo mírně vlhkých vlasů. Po době působení 5 minut, má maska vstřebat přebytečný maz a po umytí slibuje hebké, nadýchané a svěží vlasy. 

Dalším krokem je klasické použití šampónu, kterým promasírujete celou délků vlasů a následně jej smyjete. 

Posledním krokem je očisťující kodicionér, který slibuje snadné rozčesání vlasů. Spolu s použitím šampónu slibují hydratované a svěží vlasy bez zatížení. 


No abych řekla pravdu, tak jediné, co mi na této vlasové péči velmi vyhovuje je krásná svěží vůně, která voní podobně jako květiny někde u pláže. Aplikace prostředků je také fajn, maska se kupodivu dobře vmasírovává, i když je určená do suchých vlasů, šampón hezky pění a stačí ho opravdu málo a po kondicionéru se vlasy dobře rozčesávají. Ale bohužel výsledků spojených s delší dobou svěžesti vlasů jsem se nedočkala.... Obvykle si vlasy musím mýt ob den, tři dny mi hezké vydrží opravdu málokdy (většinou, když je nosím celou dobu stažené), takže jsem čekala, že po použití této vlasovky nebudu vlasy muset mýt tak často a dobu čistých, nemastných vlasů mi prodlouží právě o ten zmíněný jeden den. Bohužel změna nenastala žádná ani po několika použitích, kdy mám už skoro celá balení spotřebována. Stále si musím mýt vlasy ve stejném intervalu - maximálně mi vydrží svěží ty zmíněné dva dny.



Cena šampónu a kondicionéru byla cca 70 Kč/200 ml a masky 110 Kč/150 ml.

Už jste tuto vlasovou péči zkoušely? Pomohla Vám?

M.

22 komentářů:

  1. Taky jsem na ni psala recenzi a já jsem s produkty docela spokojená, mám vlasy krátké, takže nějaký culík mě bohužel nezachrání tak musím vlasy umývat každý den, ale hlavně po použití masky mi vydrží pěkné dokonce dva dny, ale je fakt že šampon a kondicioner nic moc.
    Můj blog: Beauty by K. + soutěž o přírodní kosmetiku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj u tebe jsem o té řadě četla na ig i na blogu. Závidím, že ti řada pomáhá. U mne je teda efekt stejný jako u mých běžných přípravků. Nepomůže mi ani o den.

      Vymazat
  2. Koukám, že jsou na blozích dost rozporuplné recenze :-D s koupí tedy dost váhám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt mi řada nesedla, nebo spíš se nedostavil žádný efekt. Budeš muset asi vyzkoušet na vlastní kůži.

      Vymazat
  3. Ja som radu dostala na Vianoce :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja som naopak spokojná s týmto šampónom, som bola až prekvapená ked ešte na tretí deň som mala relatívne nemastné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem všechny výrobky zkoušela samostatně, pak dohromady všechny a efekt žádný. Ale co se dá dělat, prostě je to kosmetika a nesedne všechno všem.

      Vymazat
  5. Šampon a kondicionér jsou moc fajn, aspoň pro moje vlasy, které udrží v ok stavu o den déle než jsem zvyklá:-) A masku bych chtěla vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to závidím. Ja bych taky chtěla mýt vlasy méně.

      Vymazat
  6. Já na tuto řadu čtu celkem pozitivní recenze. Já od Elseve nic moc produkty nezkoušela.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam Elseve docela ráda, ale tahle ráda mi nesedla.

      Vymazat
  7. ja som s touto radou veľmi spokojná :) vydržia mi vlasy presne o ten jeden deň dlhšie suché a nemastia sa tak rýchlo :) mne tá maska veľmi nevyhovuje, ale spotrebujem ju a potom budem používať už iba šampón a kondicionér :)
    Pozývam na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn, že jsi přišla na kosmetiku, která ti sedla. Děkuji za pozvání na blog.

      Vymazat
  8. taky jsem řešila, že se mi kudrnaté vlasy hodně mastí. a nakonec jsem našla Alverde šampón proti lupům, a ten je úžasný a vlasy si tak myju 2x do týdne. :-) Dříve jsem je musela mít každý den.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K Alverde nemám vůbec důvěru. Vsechny výrobky téhle značky, které jsem vyzkoušela, mi nesedly. Ale po tom šamponu, co mi dopirucujes se kouknu.

      Vymazat
  9. Tuhle řadu bych chtěla také vyzkoušet, s vlasy to mám úplně stejně, většinou obden, výjimečně tři dny, když si do vlasů moc nesahám a nosím je stažené :) Škoda, že ti produkty nesedly, mě takhle zklamal šampon Pantene Aqua Light, který mi v tomhle ohledu taky vůbec nepomohl. Každopádně koukám, že recenze jsou dost rozporuplné a produkty samy o sobě nejsou drahé, takže to určitě risknu a vyzkouším :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice ráda není drahá, ale já jsem si nadávala, co jsem si to zase koupila domů za krám. Naštěstí jsem je už skoro spotřebovala a brzo poletí do koše.

      Vymazat
  10. Já mám na řadu stejný názor, taky mi vůbec nepomohla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Největší očekávání jsem měla od masky a ani s maskou ani bez masky žádný rozdíl.

      Vymazat
  11. Já četla nějakou hodně oslavnou recenzi u Rendy a docela mě nalákala, teda hlavně na masku a šampon, u kondicionéru jsem ani v žádný efekt nevěřila, když se stejně dává jen do délek. Respektive jsem myslela, že buď bude úplně obyčejný nebo mi naopak vlasy vůbec nerozmotá. Když se nad tím ale zamyslím, nejsem si jistá, jestli to není naopak moc radikální pokožku hlavy dokonale odmastit. Asi to budu muset přece jen taky zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky věřila masce, že mi něco s tou mojí mastnotou udělá, ale nic :-/ no každopádně u kořínků jsem vlasy po použití vysušené neměla, vypadalo to, jako bych nic speciálního nepoužila a mastění vlasu nastalo stejně jako s mými běžnými šampóny.

      Vymazat