čtvrtek 5. ledna 2017

Vánoce 2016 aneb co jsem našla pod stromečkem

Ahoj holky,

tak nám Vánoce utekly jako voda a už je tady rok 2017. I když u nás byl Ježíšek už před delší dobou, nedá mi to, abych se Vám také nepochlubila s nadílkou, kterou jsem našla pod stromečkem.


Pár dní před Vánoci jsme měly malý vánoční večírek s Radkou, kde jsme si mimo jiné předaly dárky. Protože mne má Radka dobře přečtenou, dobře ví, čím mne potěší a proto se mi dárek přesně trefil do vkusu. Ilustrovaný Harry Potter našel místo v mé knihovničce už loni, letos mi přibyl do sbírky i druhý díl a to Harry Potter a Tajemná komnata. Jako další jsem v balíčku objevila nádherného andílka, který doplní mou sbírku andělských sošek. Také letos pod stromečkem nemohlo chybět něco od Yankee Candle - tentokrát to byl melt s vánoční vůní Red Apple Wreath. A protože jsme kosmetické blogerky, co by to byly za Vánoce bez pár kosmetických kousků. Miluju vanu a miluju vůni levandule. Radu to ví, a proto jsem dostala koupelovou balistiku a pralinky s touto vůní. A jako poslední jsem z balíčku vybalila krásně růžový lak značky Ciaté.


Doma jsem pod stromečkem vybalila spoustu krásných věcí, ať kosmetickýh, tak i nekosmetických. Z těch nekosmetických to byla z především nová deska jedné z mých oblíbených kapel a to Avenged Sevenfold. Dále to byla kniha s názvem Flirt ze série Anita Blake od spisovatelky L. K. Hamilton.


Protože jsem si přála nové hodinky, manžel mé prosby vyslyšel a pod stromečkem jsem našla zlaté krásky s černým koženým řemínkem naší oblíbené značky Fossil. Od stejné značky jsme dostala také naúšnice v barvě růžového zlata doplněnými bílými broušenými kamínky. Většinou mi také pod stromečkem nechybí nějaká kabelka. Letos to bylo černé psaníčko z broušené kůže značky Mango.



Jako vždy nemohly pod stromečkem chybět praktické dárky, takže sada povlečení a prostěradla byla jasná volba. Mimo to jsem od ní obdržela ještě vánoční ubrus a sadu kořenek.


Asi všechny čekáte na to, jaká kosmetika se u mne po Vánocích zabydlela. Sadu produktů na rty od Clarins jsme Vám na blogu představily už před Vánoci, a protože jsem si jí sama vybrala a koupila, nebyla pro mne překvapením. Stejně tak paletka na tvář od značky Nars. Protože miluju srdčíkové tvářenky od Too Faced a ještě jedna mi do sbírky chyběla, našla jsem právě tu zbývající v odstínu Bellini pod stromečkem.



Samozřejmě jsem pod stromečkem také našla nějaké ty penízky, které jsem hned utratila a pořídila si za ně plno kousků nového oblečení na nadcházející jaro.

Dostaly jste pod stromeček také peníze nebo poukázky do obchodů? Za co jste je utratily nebo je teprve půjdete utratit?

M.

19 komentářů:

  1. Ty hodinky jsou krásné :). Taky ještě chystám článek s dárky.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbí, Fossily jsou kvalitní a jsem ráda, že jsem tyhle krásky dostala.

      Vymazat
  2. Dostala jsi super věci, hlavně ta kosmetiky by mi udělala velikou radost :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetika mi udělala moc velkou radost, ale musela jsem si ji samozřejmě nenápadně vybrat sama.

      Vymazat
  3. Krásné dárky, mezi mými dárky se také našly poukázky já mám na oblečení a na boty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já poukázky obvykle nedostávám, buď hmotné dárky nebo klasicky peníze do obálky.

      Vymazat
  4. Dostala jsi krásné dárečky :) Tý jo ty hodinky jsou fakt pěkné :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni na značku Fossil, je to kvalitní značka a dá se občas sehnat i za lepší peníz.

      Vymazat
  5. Moc hezké dárky! Líbí se mi hlavně hodinky a ta paletka od nars :) Po sadě od clarins už delší dobu pokukuju, takže po zkouškách možná neodolám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clarins sadu si určitě pořiď, já jsem si v ní našla velké oblíbence. Tahle značka mne začala hodně bavit.

      Vymazat
  6. Nádherné dárečky, hlavně ty kosmetické, ale moc se mi líbí i hodinky a naušnice. Penízky dostávám každoročně, letos taky, jen jsem je ještě nestihla za nic utratit, ale určitě to napravím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos mi příjdou výprodeje docela chudé, ale já si udělala radost na Dorothy Perkins UK a k tomu jsem si koupila ještě nové autorádio, takže se penízky rychle rozkutálely.

      Vymazat
  7. Paletka tvářenek vypadá skvěle, také o ní uvažuju :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dneska jsem jí poprvé použila a ten poslední vínový odstín je boží.

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbí, máme v ložnici fialový koberec a přehoz na postel v podobném tónu jako je v tom káru, tak nám krásně ladí.

      Vymazat
  9. Dostala jsi krásné dárky, moc mě zaujaly hodinky od Fossilu, fakt pěkný dárek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, jsou vážně krásné a udělaly mi radost.

      Vymazat
  10. paradni darky. Nejvice se mi libi ta kabelka a hodinky. Jinak ja nejvetsi radost mam z tohoto prstynku https://www.goldeligius.cz/calvin-klein-prsten-continue-kj0ejr1001.html a pak z nausnic, ale nemohu najit na internetu, abych poslala. Kazdopadne Super blog ;) Káťa

    OdpovědětVymazat