středa 25. ledna 2017

Zimní novinky na ples i běžný den od Gabrielly Salvete

Krásné ráno holky,

Koncem loňského roku se objevily novinky u mé oblíbené Gabrielly Salvete a nebyla bych to já, abych si nějakou nepořídila. Jelikož teď v Rossmannu probíhá 30% sleva právě na kosmetiku GS, tak jsem ukořistila 3 kousky za skvělé ceny. Tak se na ně podíváme.



Gabriella Salvete Dolcezza Matte Lipstick – 3,5 g za 129 Kč

Jako první vám představím „žhavou“ novinku v podobě matné rtěnky. „Gábina“ má v sortimentu různé druhy rtěnek, ale ty matné jí chyběly, což již neplatí. Rtěnka má líbivé balení černé rádoby kovové barvy s růžovým pruhem a názvem rtěnky. Oproti klasickým rtěnkám mi přijde obal o dost hezčí a více elegantní. Plast je odolný, bytelný a zavíraní drží skvěle.



Na výběr bylo myslím 6 odstínů – a já sáhla po č. 103 Champagne. Je to přirozená tmavší růžová s kapkou hnědé. Na rtech je decentní, není extrémně výrazná či řvavá, přesto je svým způsobem zajímavá. Rtěnka velice jemňounce pudrově voní. Co se týče ostatních vlastností, tak musím jedině chválit. Rtěnka je nádherně pigmentovaná. Je velice jemná, krémová a rty zahalí do syté barvy jedním tahem. Z matných rtěnek co mám doma, je konzistence této rozhodně nejkrémovější. Na rtech je velice příjemná a pohodlně se nosí.


Matný efekt, není ten přehnaně matný, ale spíše sametový, což mi vyhovuje podstatně více. Díky tomu je rtěnka komfortní, rty nestahuje ani nevysušuje. Je to sice na úkor výdrži, která je průměrná. Pokud nejíte, tak drží, pokud neustále něco přikusujete či pijete, jde pochopitelně ze rtů dolů. Mizí však rovnoměrně. Osobně jsem si jednak vlastnosti rtěnky, tak si odstín zamilovala a nosím jí teď téměř denně. Navíc mě v akci vyšla na pouhých 70 Kč, což je na super kvalitu naprostá paráda. Pokud vás rtěnka oslovila, tak utíkejte do Rossmanna, kde je v stále v akci.

Gabriella Salvette Gel Namel Glitter a Glitter Top Coat – 11 ml za 89 Kč

Novinky se nevyhnuly ani nehtové sekci, což mě nesmírně těší, proto laky Gábina prostě umí.  Jako první vám představím třpytivého zlatého krasavce Glitter v odstínu č. 11. Přestože se jedná to třpytivý tak, tak ho můžete nosit samostatně, protože plně kryje ve dvou vrstvách, což je perfektní. Lak obsahuje plno malinkých zlatých částeček, díky kterému vytváří lehce pískový efekt, který však není drsný. Lakuje se bezproblémově a precizně.



Lak schne spíše do matna, ale hezký je i lesklý, když se přetře top coatem. S odlakováním to jde trochu hůře, ale určitě ne tak jako u klasického pískového či třpytivého laku. Bez alobalu se obejdete. Výdrž laku je fantastická, neporušen mi vydržel týden a určitě by zvládl i déle. Avšak podotýkám, že mi všechny laky drží velice dobře, takže to může být individuální. Každopádně na nehtech vypadá krásně, ať již jim ozvláštníte manikúru jako já, nebo jej dáte na všechny nehty. Navíc teď na plesovou sezónu bude jako dělaný.




V případě laku Glitter Top Coat se již nejedná o plnohodnotně krycí lak, ale o efektový top coat s označením č. 17. Jedná se o čirou tekutinu plnou větších a menších glitříků duhovo-lososové barvy. Na barevný lak stačí nanést jedna vrstva a nehty se krásně a přitom decentně třpytí. Více vynikne na tmavším laku, ale i na světlém vypadá krásně. Však posuďte samy. Výdrž je opět perfektní, ale při odlakování je již zapotřebí alobal, protože přece jen dost drží.




Zaujaly vás novinky? Máte na některou zálusk?


Radu 

14 komentářů:

  1. Dneska jsem na rtěnku koukala v tetě, a nakonec jsem si ji nevzala , škoda, ale když se dostanu do Rossmanna tak ještě ušetřím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak máš na koupi ještě týden čas, do 5.2. platí ta akce v Rossmannu. A za cenu 70 Kč, no nekup to :D

      Vymazat
  2. Líbí se mi jak produkty na nehty, tak ta matná rtěnka, původně jsem myslela, že jim odolám, ale tento odstín je tak hezký, že si asi tu radost udělám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je to moc hezký, přirozený odstín. Ten určitě unosíš, navíc je na rtech moc příjemná.

      Vymazat
  3. Wow, rtěnka se mi i celkem zalíbila, ale nejvíc se mi líbí právě ty laky, no budu to muset okouknout. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, laky, zejména ty efektové umí Gábina skvěle. Přestože jsem si jako první kupovala ten top coat, tak jsem si ve výsledku více zamilovala ten zlatý. Vypadá fakt úžasně.

      Vymazat
  4. Rtěnka se mi moc líbí, ale doma mám spoustu podobných odstínů, takže se bez ní obejdu, ale ty laky půjdu hned zítra omrknout :). BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám těchto přirozených rtěnek doma více, ale i tak nikdy nedokáži odolat nové :D Laky určitě omrkni, minimálně ten zlatý stojí za to!

      Vymazat
  5. Rtěnka má pěkný odstín a úplně nejvíce se mi líbí laky na nehty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky jsou krásné, že? Ten zlatý teď nosím pořád, což se u mě moc často nestává. Tak moc jsem si ho oblíbila.

      Vymazat
  6. Od GS mám právě nejraději laky. Jsou opravdu kvalitní, rychle schnou a poměrně dlouho vydrží, hlavně pískové a třpytivé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, laky mám od Gábiny taky nejradši. Nemám jim absolutně co vytknout.

      Vymazat