středa 10. května 2017

Péče o pleť s kosmetikou Biofficina Toscana pocházející z nitra italské přírody

Hezkou středu,

dneska mám pro Vás recenzi na další dva produkty italské přírodní kosmetiky značky Biofficina Toscana. Pár výrobků jsme testovaly už v zimě a natolik nás uchvátily, že jsme byly moc rády, za možnost ve spolupráci s českým zastoupením pokračovat a poznat tak další produkty z porfólia značky. Měla jsem tedy možnost vyzkoušet úžasnou Oční péči proti vráskám a Pleťový peeling z červených bobulí. 





Tento úžasný oční krém jsem si zamilovala ihned, prakticky po pár použitích, protože výsledky byly vidět okamžitě.  Krém je díky obsahu oleje z toskánského rakytníku super výživný, ale přesto je jemný a oční okolí nezatíží. Mimo něj obsahuje další aktivní složky pocházející z přírody jako jsou skvalen, výtažek z měsíčku, chrpy, vojtěšky, meduňky a šípkové růže. Už po prvním použití byla pleť v očním okolí jemná, vypnutá a vyživená. Oční okolí bylo prozářené. Po delším, pravidelném používání 2x denně, se viditelně redukovaly kruhy pod očima a vrásky kolem očí. Velké výsledky se dostavily už po týdnu, kdy vrásky viditelně ubyly a ty větší se alespoň trochu zmenšily. Krém je jemný, je to spíš konzistencí taková krémovo-gelová emulze, která se rychle vsakuje, nezatěžuje jemnou kůži v oblasti očí. Krém si také výborně rozumí s makeupem, nedělá pod ním hrudky ani jiné neplechy. 





Tento pleťový peeling není pouze scurbem na pleť, ale jedná se také o regenerační produkt, který díky obsahu Rubiox(u), který je exkluzivní patentovanou účinnou látkou získanou z červených bobulí, pomáhá pleť regenerovat a dodávat ji zářivost. Peelingové zrníčka, které se v produktu nachází jsou také rostinného rázu a to z malin a černého rybízu. Díky nim se pleť čistí a odstraňují se odumřelé kožní buňky. Mimo tyto přírodní složky, peeling také obsahuje mátový extrakt, který pleť vypíná, vyhlazuje a sjednocuje. Mezi další účinné látky v peelingu patří skvalen, olivový olej a mučenka. Peeling má velmi příjemnou, krémovou konzistenci s dostatečným množstvím peelingových zrníček. Ty jsou však jemná a nepodráždí ani velmi citlivou pokožku. Krémový základ navíc pomáhá bojovat proti vysušení pokožky. Už po prvním použití byla pleť jemná, hladká, bez vysušení a podráždění, naopak byla zdravě rozzářená.



Musím říci, že mne ani tyto produkty z porfólia Biofficiny Toscany nezklamaly, naopak se staly mými velkými oblíbenci a už se těším až blíže prozkoumám další výrobky této značky.

M.

3 komentáře:

  1. Zaujal mě ten pleťový peeling, vypadá fakt dobře :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Klidně, holky, peeling zkuste, je vážně příjemný, krémový a nevysušuje, takže je vhodný i pro citlivou pleť.

    OdpovědětVymazat