neděle 20. srpna 2017

Letní oblíbenci 2017 - Radu

Krásný den Všem,

Léto se nám přehouplo do druhé poloviny, proto jsem si řekla, že je na čase se s vámi podělit o mé letošní letní oblíbence. Bude to mix jak pečující kosmetiky, tak zde najdete i pár mých dekorativních nezbytností.


Začala bych tělovou kosmetikou a to rovnou od sprchy, kde jsem si užívala nový sprchový gel po opalování s vůní čokolády a pomeranče od Dermacolu. Určitě nemusím zmiňovat, že gel nádherně voní, díky obsahuje beta-karotenu má oranžovou barvičku a také slibuje prodloužit opálení. Jestli funguje nevím, každopádně pokožku po slunění nevysušuje, zklidňuje a provoní. Za sebe vřele doporučuji.  Už před létem jsem si velice oblíbila Balea olejovou tělovou emulzi s mandlovým olejem a ořechem. Tělový krém jednak božsky voní, krásně se roztírá a především výborně pokožku hydratuje a zvláčňuje. Škoda, že se jednalo pouze o limitku, která již není k sehnání. Naštěstí jsem si udělala zásobu, takže se tímto pokladem ještě budu nějakou dobu hýčkat. U značky Balea ještě zůstanu, protože jsem si letos oblíbila jejich osvěžující vodu ve spreji s vůní kokosu. Sprej krásně rozprašuje, osvěžuje, voní a také pokožku lehce chladí a hydratuje. Za pár kaček naprostá dokonalost.


Co se týče opalovací péče, tak jsem letos sázela na přírodní péči. Na doporučení Marušky jsem si na opalování pořídila Mrkvový olej od zn. Soaphoria. Tento přírodní olejíček jednak pokožku zvláčňuje, chrání a urychluje opálení. Navíc má dostatečný přírodní ochranný faktor, takže se ani nemusíte bát spálení. Co se týče urychlení opálení, tak je to fakt bomba. Opravdu funguje výborně. Nikdy jsem se s olejíčkem nespálila, naopak jsem byla během chvíle hezky snědá. Po slunění jsem používala Bione Canabis balzám po opalování, který má chladivý, relaxační a regenerační účinek. Balzám mentolově voní, pokožku neskutečným způsobem chladí, osvěžuje a během okamžiku zklidňuje a hydratuje. Za pár korun neskutečný přírodní pomocník.


Přestože se přes léto make-upu vyhýbám, tak občas nastane situace, kdy je potřeba vypadat upraveně. Už roky sázím na BB krém Perfect Cover od Misshy v odstínu č. 27. BB krém se rychle nanáší, hezky kryje, vypadá přirozeně a léto bez něj si nedokáži představit.


Stejně tak bez upraveného obočí, které mi během chvilky upraví a na celý den zafixuje řasenka na obočí Brow presice fiber Filler od Maybelline. Řasenka má sice zvláštní „ploutvičkový“ aplikátor, ale pracuje se mi s ním výborně. Obočí jednak vyplní, zahustí a drží celičký den. Dobrou voděodolnou řasenku hledám už roky a konečně jsem našla tu pravou. Stala se jí Rock Couture Extréme Volume od Catrice. Řasenka se sice mokřejší a musí se hodně otřít, aby neslepovala, ale jinak dělá krásné a husté řasy. Navíc je opravdu voděodolná, nemaže se ani neobtiskává.


Pokud jsem hodně líná sáhnout zvlášť po bronzru a tvářence, tak volím Balm Desert od The Balm. Díky skvělé barvičce skvěle nahradí oba zmíněné produkty. Tvář lehce vykonturuje a zároveň dodá přirozenou bronzovou barvičku. Když chci tvářím dodat ještě větší šmrnc a barvu, tak je sázka na Galifornii od Benefitu jasnou volnou. Jednak meruňková barvička přímo létem volá, ale také krásně voní a drží celičký den. Hold Benefit tvářenky fakt umí.


To je z mých letních oblíbenců vše. Zaujalo vás něco?


Radu

14 komentářů:

  1. Zaujal mě mrkvový olej od Soaphorie, ten vypadá výborně. BB Misha jsem měla a byl opravdu super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkvový olej ti vřele doporučuji. Já si ho příští rok rozhodně pořídím zase. A co se týče BBčka, tak to je moje letní stálice už několik let a nedám na něj dopustit :)

      Vymazat
  2. Kokosovou vodu ve spreji Balea jsem si taky pořídila, vyhovuje mi hodně, za ty peníze udělá dobrou službu:-) Letos už ho asi potřebovat nebudu, ale na příští léto si kupuji ten mrkvový olej Soaphoria, fakt mně láká:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ti kokosová voda taky tak vyhovuje. Na osvěžení byla fakt výborná. Já si koupila dvě a myslím, že mi to druhé balení vydrží ještě i na příští rok. A mrkváč si příští léto určitě pořiď, fakt úžasně podporuje opálení a dělá hebkou pokožku.

      Vymazat
  3. BB od Mishy mě teda hodně zaujal, já kdysi měla od nich různé vzorečky a ty byli opravdu super. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten BB krém od Misshy jsem si kupovala na Vinted a nevím jestli je to nějaká napodobenina, ale vůbec mi nevyhovuje. Krytí nula nula prd :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je zvláštní. Já si ho kupuji několik let a teda kryje moc hezky a přitom přirozeně. Možná, že jsi fakt koupila fake.

      Vymazat
  5. Vodu od Balea mám taky, akorát tu v zeleném obalu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla ta varianta s citrónem, že? Ta musí být taky super, ale u mě prostě vede kokos :)

      Vymazat
  6. Zaujala ma riasenka na obočie, také niečo by sa mi zišlo. A taktiež mrkvový olej vyzerá ako super vecička.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuto řasenku na obočí vřele doporučuji, úprava obočí je s ním blesková, vypadá přirozeně a drží celý den. A mrkvový olej už budu kupovat každé léto, moc se mi osvědčil ;-)

      Vymazat
  7. Ten sprchový gel od Dermacol mám ráda :) jak sama píšeš, tak ta vůně je božská. Řasenku od Maybelline si musím objednat.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Ta řasenka od Catrice mi připomíná kartackem Supershock od Avonu a ta mi vyhovovala😊

    OdpovědětVymazat